mohandes_register
کاربر سایت

ممنون از لطفتنوشته شده توسط solid2snake:اقای کیانوش کنی منم از اینکه شما به این سایت اومدید خیلی خوشحالم فقط یه چیزی هوای ما متال بازارو تا حالا که نداشتید یه پوستر برای ما نزدید ولی من از دوره اول انتشار تا حالا همیشه به مجله شما علاقه زیادی داشتم
دوست عزیز اشتباهات موجود در کلیک اونقدر زیاد هستش که اصلا ما فرصت اینکه بخواهیم به اونها بپردازیم رو نداریم اما من خودم شخصا خیلی دوست دارم سطح مطالب داخل کلیک بسیار بالاتر از این حرفها باشه چون مجلات بازی توی ایران هر چقدر هم که پیشرفت بکنند و پرطرفدار باشند ، نمیتونند جای کلیک رو بگیرند به 2 دلیل:نوشته شده توسط gavelock:من امروز ظهر مجله رو گرفتم. فعلا کامل نخوندم که نظرمو بدم اما آقای کنی بهتر نیست کاری به کار طه رسولی و کلیک نداشته باشید؟؟ ولی جدا این مسئله تاخیر کی میخواد حل بشه؟ خیلی تو ذوقم خورد وقتی پیش بینی getting up , toca race رو دیدم. آخه اینا عرضه شدند. اخبار هم که ماله سه هفته پیش هستند. مثلا هیلو2 برای کامپیوتر کانفریم شده . ولی در کل دستتون درنکنه خیلی باحاله.
ممنونم که نظر دادینوشته شده توسط SamFisher:کیانوش جان
من که شماره جدید رو نگرفتم اما پیشنهاد میکنم از اسپلینتر سل 4 هم پوستر بذارین .
و به نظر من بخش اخبار خوبه . هیچ مشکلی نیست
هنوز از اسپلینتر سل 4 والپیپر قشنگی موجود نمی باشد...ولی من این رو به اقا کیانوش پیشنها میکنم:کیانوش جان
من که شماره جدید رو نگرفتم اما پیشنهاد میکنم از اسپلینتر سل 4 هم پوستر بذارین .
و به نظر من بخش اخبار خوبه . هیچ مشکلی نیست