بحث پیرامون مجله بازیرایانه

به نظرم این مجله هر چقدر هم از این مشکلای تاخیر و این چیزا داشته باشه بازم از همه مجله ها بهتره
از نظر تخصصی بودن هم که با بازینما قابل مقایسه نیست وهمه میدونن که خیلی خیلی سرتره بعضی قسمتهای مجله هم واقعا جالبه که به بحثهای فلسفی میپردازه
من که دیگه مجله بازینما رو نمیگیرم چون ارزشی نداره کافیه قسمت نامه ها رو ببینید فک کنم اگه یه خارجی بیاد قسمت نامه ها ی این مجلرو بخونه واقعا کسر شان هست برای ما همش دعوا و ضایع کردن ....
تازه اومدن اون کسی که پاسخ نامه ها رو میداد و جنجال درست کرده بود قبلا تو قسمت نامه ها رو برداشتن یکی دیگه بد تر از اون گذاشتن واقعا عجیبه برای من و خیلی ها که چه اصراریه قسمت نا مه ها رو داشته باشه این مجله وقتی اینجوریه؟؟دیگه برام اهمیتی نداره چون نمیگیرم این مجلرو :evil:

وقتی بازی سنتر هست چرا مجله بازی رایانه با قیمت 2800 تومان؟؟؟!!!

مجله رو میخری روش زده سال 84 میری توش میبینی خبرای سال 83 میره پیش نمایش میبینی بازیهای 82 میری نقد میبینی بازیهای آتاری! و....
واقعا پول ریختن بیرون هست با این قیمت بالا و ارزش پایین....
ماشالله اما سایتشون خیلی بهتره!!

درشو تخته کنید بابا این چه وضعه کار کردنه؟

.
.
.
.

من همین جا جای مدیر مسئوول مجله به شماها قول میدم که مجله تا سه ماه دیگه حتما به دست شما خواهد رسید ... با نقد بازیهایی چون فیفا 2008 و بایوشاک که همگی جدید هستن .
...
امروز نزدیک بود دکه روزنامه فروشیه با چوب بیفته دنبالم ...از بس که هر روز می گم بازی رایانه رو اوردین یا نه ...دیگه اعصابش خرد شده بود.

امروز که رفت ولی

من فردا یک تماس میگریم به دفتر ببنیم چی میگند .

ولی این طوری نمیشه الان خیلی وقته که توی سایت اعلام شده حتما چیز خاصی روخ داده
چون من از نمایندگی سرزمین اهواز که سوال کردم اونها گفتند که یک هفته ای بعد از اعلام توی
سایت برای ما میرسه ولی الان ....

تا بعد یا حق

من همین جا جای مدیر مسئوول مجله به شماها قول میدم که مجله تا سه ماه دیگه حتما به دست شما خواهد رسید ... با نقد بازیهایی چون فیفا 2008 و بایوشاک که همگی جدید هستن .
...
امروز نزدیک بود دکه روزنامه فروشیه با چوب بیفته دنبالم ...از بس که هر روز می گم بازی رایانه رو اوردین یا نه ...دیگه اعصابش خرد شده بود.
خداوكيلي مردم از خنده
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

خوب نتیجه زنگ این بود

تا آخر هفته برای کیوسک ها ارسال میشه .
برای نمایندگی ها و شهرستان ها امروز ارسال میشه .

باید دید چی میشه خیلی با اطمینان اینها رو گفت .!

در ضمن من نمیدونم شما اینقدر از این مجله بد میگید خوب چرا این همه هرس جوش میزنید براش ، و اینقدر پست میزنید .
حرف های بی ربط شما روند تاپیک رو منحرف میکنه و جو رو به سمت دیگه ای میبره که برای خیلی ها خواشیند نیست .
پس بهتره کمی در پست زدن تامل کنید .!

تا بعد حق نگهدار

آخرین ویرایش:
یه چیزی میگم فقط نیاد بگید: میتونی نخری و برو فلان مجله رو بگیر و..... .
دیگه شورش در امده /:). رفت رو 4 ماه. چکار میکنید :confused:. گزارش کنفرانستون دیگه خاطره شد :-".

سلام

خوب بلاخره این شماره هم به دستم رسید ;) مثل همیشه جز تعریف کردن کار دیگه ای نمی شه کرد....... نقد و بررسی ها عالی بودند :thumbup: محتوای CD مجله هم عالی بود :thumbup: گزارشتون از لایپزیک هم همینطور اون عکس کوجیما با مجله بازی رایانه هم خیلی هیجان انگیز بود :biggrin1: نشون دادن مجله به فیل هریسون هم همینطور .................... خلاصه همه جوره خسته نباشید ........... حالا درسته که یه چند وقت تاخیر کردین توی چاپ مجله ولی بازم مثل همیشه از خوندن مطالب تخصصی استفاده کردیم و لذت بردیم

پ.ن : این شماره از مجله کاملا اختلاف بازیرایانه با سایر مجلات ... را مشخص می کنه . و یه بار دیگه به همه ثابت می کنه که یه مجله تخصصی در رابطه با گیم بیشتر تو ایران نیست که اونم بازیرایانه هستش.

موفق باشید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or