بحث پیرامون مجله بازیرایانه

تا شماره ی جدید نیومده بهتره تا اینو بگم ، الان خیلی وقته که می خوام اینو بگم که به عنوان کسی که از 21 تقریبا تموم شماره هاشو گرفتم فکر کنم حق داشته باشم یه نقد کوچیک بکنم : صفحه بندی جدید متاسفانه افتضاحه !!!
البته جدید که چه عرض کنم ولی هنوز هم که هنوزه نمی فهمم چرا اون صفحه بندی رو حذف کردید . یکی از بزرگ ترین مشکلات این صفحه بندی جدید در نقد بازی هست که تیکه تیکه هست . اولا اعصاب کسی که می خونه رو به هم می ریزه ثانیا اون حالت مقاله مانند رو از بین برده . توی قالب قبلی نویسنده ها کلی شوخی می کردن و می تونستن در یک مقاله حس خودشون رو بروز بدن ولی الان با تیکه تیکه شدن نقد ها این حس از بین رفته و مشخصه که نویسنده ها هم دل خوشی ندارن ، حداقل من که این طور فکر می کنم .
شما رو به خدا این فرمت رو بزارید کنار و برگردید به ریشه هاتون ! شما که خودتون به همه ایراد می گیرید که از اصل فلان سری دور شده این دنباله ، خب حالا به نظر من بازی رایانه با این فرمت از سبک فوق العاده قدیمی دور شده . امیدوارم که به گوش سر دبیر و مدیر مسئول برسونید .
در کل ولی با جمله بندی ها حال کردید ؟! :d
در مورد صفحه بندی چیزی در مورد پیش نمایش ها یا دیگر بخش عوض نشده اما در مورد نقد ها حق با شماست. البته فرم جدید نقد ها عموما چیزه بدی نیست اما خود من هم با فرم صفحه بندی اش موافق نیستم. حتما به اطلاع سردبیر می رسونم.

لطفا کاور و لیست محتویات مجله و DVD + پوستر را بفرمائید
مرسی.
نقد ها خیلی زیادند برای همین فقط پیش نمایش ها را می نویسم :دی

کاور : Kingdoms of Amalur : Reckoning ( در حق مکس پین سه جفا کردند :دی )
پوستر : The Darkness 2

پیش نمایش ها :

Dragon*s Dogma
Yakuza : Dead Souls
Final Fantasy XIII-2
SoulCalibur V
The Darkness 2
Max Payne 3
Dota 2
Kingdoms of Amalur : Reckoning

فیلم : ماموریت غیر ممکن 4

علاوه بر ادامه مطالبی مثل تاریخچه بلیزاد یک مطلب درباره 30 شخصیت منفی تاریخ بازی ها رایانه ای هم نوشته شده.

شماره 47 مجله بازی رایانه

تصویر جلد:

Bazirayaneh_1327474650_bazyrayaneh%2047.jpg

مجله پخش شده و امروز از تهرانپارس گرفتم .
مثل همیشه بسیار خوب هست توی نگاه اول . خوشبختانه دی وی دی هم سالمه و مشکلی نداره . پوستر هم به نظرم عالیه . >:d

کسری نقد اسکایریم تو این شماره هست?

Sent from my ViewPad7 using Tapatalk
100 درصد. چهار صفحه نقد که اقای منصوری زحمتشو کشیده.

آقا جواب ما رو هم بدین لطفا.
توی DVD چی هست؟ ممنون.

رفیق اگه می دونستم می گفتم خب :دی
تا امشب میگم اگه قبل از من دوست دیگه ای زحمتشو نکشیده باشه.

آخرین ویرایش:
مهم ترین چیزی که در دی وی دی نظرم رو جلب کرد یکی از بازی ها بود . تریلر ها هم اکثرا برای VGA هست .
آقا من به مشکل اساسی خوردم . این امتیازات دارک سول رو کجا قایم کردید ؟!! :d:>

مهم ترین چیزی که در دی وی دی نظرم رو جلب کرد یکی از بازی ها بود . تریلر ها هم اکثرا برای VGA هست .
آقا من به مشکل اساسی خوردم . این امتیازات دارک سول رو کجا قایم کردید ؟!! :d:>

اون نیفتاده امتیازاش.. اصل امتیازاش فک کنم اینه : دیروز تو فروم بازیرایانه گذاشته بودن)

گرافیک:17
موزیک صدا:16
گیم پلی:19

این سایت بازیرایانه چرا بالا نمیاد؟ارور میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or