بحث پیرامون مجله بازیرایانه

منم مجله را گرفتم .
این شماره پر از نقد بازی هست که واقعا عالی بودند . پوستر هم اسکایریم هست که نکته جالب اینه که دو رو هستش ولی تو سرمقاله نوشته فقط این شماره دو رو هست .

فقط یه نکته عجیب ، چرا امتیازه بازی Rage را 12 دادین ؟ . یعنی حقش 12 هست ؟

منم امروز مجلرو گرفتم از دستش ندید چون یه عالمه نقد خوب از بازیای بزرگ مثل GEAR3, U3,COD:MW3,FMS4 و... داره. پیشنمایش ME3,U:GA هم خیلی خوبه و عظیم در کل خرید این شماره از واجباته البته تریلرا زیاد جالب نیستن در ضمن نقد SKYRIM هم تو این شماره نبود پوستر SKYRIM هم رو مجله ی من موجود نبود. جدا از اینا یه تشکر ویژه ام باید از اعضای مجله کرد که قیمت افزایش پیدا نکرده این کارشون عالیه

دوستان همونطور که احتمالا تا به حال دیدید توی مجله تبلیغ مجله رسمی الکترونیکی بازی رایانه به نام GameLand هم هست که میتونید توی همین بخش دریافت کنید اون رو. شماره 12 هم به تازگی اومده.

خب مجله مثل همیشه خوب و با کیفیت هست فقط انتظار داشتم نقدر اسکایریم رو هم ببینم تو مجله که خب حتما صلاح دیدن که تو این شماره نباشه....درکل ممنونم و خسته نباشید میگم پوستر رو هم خوب کار کردید...
موفق باشید

اول از همه بخاطر پیش نمایش عالی Mass Effect 3 تشکر میکنم ازتون .

یک مشکلی این وسط واسم پیش اومده و اونم اینه که مجله من پوستر نداره . پلمپ بود ولی توش پوستر نبود .

من یه چیزی باید بگم شاید به مزاق بعضیها خوش نیاد شایدم پستم پاک بشه ولی میگم.
من 2دوماهه پشت درستم رو دارغ کردم که هیچ مجله گیمی در ایران نخرم.از آخرین بازی که خریدم و نقدهاش بیخود و بی سروتهشونو دیدم انقدر بدم اومد که حاضرم پولمو تو جوب آب بریزم ولی پای اینچیزا ندم.چندتا فن میشینن واسه خودشون نقد میکنن فکرم میکنن خیلی درست نوشتن.جالبتر اینکه در مورد اخود بازی هم اطلاعات غلط میدن.

به هرحال بدجور اعصابم از این مجله ها خورده.

سلام
من فک کنم دکه های شهر ما (اهواز) شما رو تحریم کردن.من برا مجله باید پاشم برم مرکز شهر که = 3 ساعت وقت + 6 تومن پول تاکسی + 4 تومن پول مجله + 2 تومن فلافل
تازه مواقعی که میرم و ندارن هم حساب نکردم.اگه ادرس دکه هایی که مجله رو دارن بگید ممنون میشم.

من یه چیزی باید بگم شاید به مزاق بعضیها خوش نیاد شایدم پستم پاک بشه ولی میگم.
من 2دوماهه پشت درستم رو دارغ کردم که هیچ مجله گیمی در ایران نخرم.از آخرین بازی که خریدم و نقدهاش بیخود و بی سروتهشونو دیدم انقدر بدم اومد که حاضرم پولمو تو جوب آب بریزم ولی پای اینچیزا ندم.چندتا فن میشینن واسه خودشون نقد میکنن فکرم میکنن خیلی درست نوشتن.جالبتر اینکه در مورد اخود بازی هم اطلاعات غلط میدن.

به هرحال بدجور اعصابم از این مجله ها خورده.
کاری به نقد ندارم
اما اطلاعات که میگی اکثر اعضای تحریریه این مجله سطح بالای تو گیم دارن.همه هم پر سابقه.از سال 2006 مجله رو میخرم که اینو میگم.خیلی هاشون هم یه مدت تو همین سایت تحریریه بودن.
حالا نمی دونم شما چطور میگی اطلاعاتشون غلطه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or