M4JiD کاربر سایت Nov 28, 2011 #6,106 سلام خرید این شماره از واجباته. می شه بگین skyrim رو کی نقد می کنه؟
M4JiD کاربر سایت Nov 30, 2011 #6,108 همین نقد کافیه تا مجله رو بخرم. کاشکی یه لیست از نقد ها و پیش نمایش ها می دادین.
spiderman2007 کاربر سایت Dec 7, 2011 #6,111 نیما جان عکس کاور ، لیست محتویات مجله و ... را بزار لطفا مرسی.
Death Proxy مدیر انجمن Dec 7, 2011 #6,112 نیما کیه ؟ اگر به قسمت اسم توجه کنید می بینید که نوشته " کسری " !
PAUSE کاربر سایت Dec 7, 2011 #6,113 نوشته شده توسط Death Proxy: نیما کیه ؟ اگر به قسمت اسم توجه کنید می بینید که نوشته " کسری " ! بیشتر... تراولتا اِ ببخشید محمد بچه ها اینقدر واسه شماره جدیده مجله بیتابن که به اسم و اینا توجه نمیکنن
نوشته شده توسط Death Proxy: نیما کیه ؟ اگر به قسمت اسم توجه کنید می بینید که نوشته " کسری " ! بیشتر... تراولتا اِ ببخشید محمد بچه ها اینقدر واسه شماره جدیده مجله بیتابن که به اسم و اینا توجه نمیکنن
spiderman2007 کاربر سایت Dec 7, 2011 #6,114 نوشته شده توسط Death Proxy: نیما کیه ؟ اگر به قسمت اسم توجه کنید می بینید که نوشته " کسری " ! بیشتر... اصلا به قسمت اسم توجه نکردم. آخه نیما نامی هم میومد اینجا!
نوشته شده توسط Death Proxy: نیما کیه ؟ اگر به قسمت اسم توجه کنید می بینید که نوشته " کسری " ! بیشتر... اصلا به قسمت اسم توجه نکردم. آخه نیما نامی هم میومد اینجا!
PouяiД Blue is the Colour کاربر سایت Dec 10, 2011 #6,117 نوشته شده توسط smm9: اومد؟ بیشتر... بله اومد
Farzad1998 We are all In a big Nightmare کاربر سایت Dec 10, 2011 #6,118 نوشته شده توسط PouяiД: بله اومد بیشتر... ولی من تو سایت خود مجله رفتم ولی خبری از شماره ی 46 نبود!!!!
نوشته شده توسط PouяiД: بله اومد بیشتر... ولی من تو سایت خود مجله رفتم ولی خبری از شماره ی 46 نبود!!!!
jetalpha کاربر سایت Dec 10, 2011 #6,119 بله تایید میشه شماره 46 اومده که همراه پوستر نقشه بزرگ بازی اسکایریم هم هست که میشه ازش استفاده کرد . عکس رو جلدم عکس mass effect 3 هست .
بله تایید میشه شماره 46 اومده که همراه پوستر نقشه بزرگ بازی اسکایریم هم هست که میشه ازش استفاده کرد . عکس رو جلدم عکس mass effect 3 هست .