بحث پیرامون مجله بازیرایانه

دوستان هرکی گرفت بگه چه طور هست این شماره ؟
ارزش گرفتن داره یا مثل شماره قبل افتضاحه ؟

تا حالا کدوم شمارش ارزش خریدن نداشته !؟ :دی ! شماره E3 بد بود !؟ :دی اولین نفری هستید که این رو میشنوم ازتون :دی !

دوست عزیز نظر شما محترمه ولی شماره قبلی خوب بود . ولی اگه منتظر نقد ها هستید خب این شماره رو قطعا بیشتر دوست خواهید داشت .
اقای طالبیان دستتون درد نکنه . به خاطر فورزا هم که شده اولین روز عرضه می گیرمش . :d

یه چیزی فقط بگم، مجله شنبه توی دکه ها هست. امروز توی نمایندگی ها موجود بود و برای مشترک ها هم فرستاده شده !

این هم یه عکس که فکر نکنید قضیه خالی بندیه:دی

جلد هم انشاا... فردا !

محمد یک نمایندگی نزدیک آزادی باشه هم معرفی کنی ممنون میشم

جلد:

Bazirayaneh_1314183494_bazyrayaneh%2044.jpg

درباره نمایندگی ها متاسفانه اطلاعات خاصی ندارم و فقط میدونم براشون ارسال شده، ولی اگر تا شنبه صبر کنید میتونید از دکه ها مجله رو بخرید
درباره پیش نمایش هم اون عکسی که گذاشتم فقط مربوط به یکی از پیش نمایش ها بود. پیش نمایش Resistance 3 در این شماره هست، برای U3 و TLG هم شماره های آینده مطمئنا مطلب هست !

به چه عجب جلد بازی رایانه از قرمزی در اومد . بسیار عالی . صبر کردن مشکل هست . فقط یه چیزی الان ارسال شده یعنی احتمال داره که بعضی از نمایندگی ها فردا مجله رو بیارن ؟

تا حالا کدوم شمارش ارزش خریدن نداشته !؟ :دی ! شماره E3 بد بود !؟ :دی اولین نفری هستید که این رو میشنوم ازتون :دی !

چون مطالب e3 خیلی مسخره بود ...... هر کی یه نظری داده بود .... وقتی سلیقه ها در مورد یه بازی میتونه اینقدر متفاوت باشه دیگه نباید تو مجله چاپ بشه چون فقط باعث سردرگمی میشه .....
اصلا من چرا باید پول بدم که نظر بعضی افراد درباره ی بازی هایی که هنوز نیومده و بدون تجربه اون بازی دارن نظر میدن بخونم .....
ولی انصافا در شماره های دیگه که خبری از e3 نیست نقد های فوق العاده ای خوندم و به همین دلیله که دارم هنوز مجله تهیه میکنم چون نقد ها جدا عالی هستن ....
در ضمن بنده اولین نفر نیستم خیلی های دیگه هم با من هم عقیده هستن حالا چون طرف این سایت و تاپیک نمیان دلیل نمیشه که بگیم هیچ کسی ناراضی نیست ......

به چه عجب جلد بازی رایانه از قرمزی در اومد . بسیار عالی . صبر کردن مشکل هست . فقط یه چیزی الان ارسال شده یعنی احتمال داره که بعضی از نمایندگی ها فردا مجله رو بیارن ؟
مجله دیروز برای نمایندگی ها فرستاده شده

دروغ چرا الان چندین وقته DVD های مجله که نقش هویج رو بازی می کنن. میگیرم هم بیشتر به خاطر پوستره این شماره آخری که گرفتم پوستر اساسین بود و انگار بهم تیتاپ دادن.

نقد هارو اصن نمیخونم :دی، پیش نمایش هم گاهی و بیشتر نوشته های یاشار رو میخونم.
حال نمیکنم خلاصه دیگه :دی.
البته فکر کنم ایراد از من باشه چون نسبت به قدیم خیلی بهتر شده مجله :-?.

جلد:

Bazirayaneh_1314183494_bazyrayaneh%2044.jpg

درباره نمایندگی ها متاسفانه اطلاعات خاصی ندارم و فقط میدونم براشون ارسال شده، ولی اگر تا شنبه صبر کنید میتونید از دکه ها مجله رو بخرید
درباره پیش نمایش هم اون عکسی که گذاشتم فقط مربوط به یکی از پیش نمایش ها بود. پیش نمایش Resistance 3 در این شماره هست، برای U3 و TLG هم شماره های آینده مطمئنا مطلب هست !

خداییش راست میگی قیمت مجله همونه که ایول دمتون گرم که بازم ثابت نگه داشتینش آخه جناب سردبیر قول گرون شدن داده بودن هر شماره منتظر قیمت گرونترم خداروشکر که یکی دیگه عقب افتاد.
جلد زیباست ...... تقلیدهایه نافرجام ؟؟؟؟ ایول.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or