بحث پیرامون مجله بازیرایانه

این دفعه خوب بود مطالب . مرسی فقط عکس روی جلد خیلی عکس Cheap و بی کلاسی بود به نظر من . این عکس به درد مجله کراتین خورا و هیکل گلدونی ها میخورد نه مجله بازی :دی

دوستان تا مجله کار روی GamesCom رو شروع نکرده من پیشنهاد می دم که برای DVD امسالتون لطفا کمی بیشتر خود نمایشگاه رو نشون بدید . مثل سال اولی که رفته بودید . فکر کنم گیم کانونشن 2008 بود . مثلا غرفه ی اکتی ماکرو و ... رو نشون دادید و کمی هم در موردش صحبت کردید . البته سال قبل هم بود ولی با میکس سریع تصاویر چیز زیادی پیدا نبود . لطفا مثل سال 2009 هم خود آقای عبدالهی و یک نفر دیگه قبل از مصاحبه کمی در مورد بازی صحبت کنن و بازی رو بررسی کنن این طوری واقعا خیلی جالب تر از سال 2010 بود که فقط آقا وحید بودند و یکی دو جمله می گفتن .
لطفا از تجربه ی شخصی بازی ها توسط آقا وحید هم ویدئو گرفته بشه و تایمش رو هم اگه میشه بیشتر کنید ! :d

شماره جدید منتشر شده و میتونید مجله رو از نمایندگی ها تهیه کنید. عکس روی جلد هم بتمن هست که تا امروز فردا براتون اینجا قرار میدم

موفق باشید

شماره جدید منتشر شده و میتونید مجله رو از نمایندگی ها تهیه کنید. عکس روی جلد هم بتمن هست که تا امروز فردا براتون اینجا قرار میدم

موفق باشید
شماره ی E3 که تازه اومده ! :d ............................ دارین شوخی می کنین ؟؟! :d

یعنی من برم فردا دیگه روی دکه ها هست دیگه . ببینیم و تعریف کنیم ! >:d<
ولی خوشم اومد این بار سرعت عمل به خرج دادید . فقط برای GC هم همین طور سریع شماره بدین بیرون دیگه عالی میشه .

یه چیزی فقط بگم، مجله شنبه توی دکه ها هست. امروز توی نمایندگی ها موجود بود و برای مشترک ها هم فرستاده شده !

این هم یه عکس که فکر نکنید قضیه خالی بندیه:دی

جلد هم انشاا... فردا !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or