بحث پیرامون مجله بازیرایانه

این اشتراک که میگی یانی چی ؟؟؟
داش فرمه اشتراک منظورمه......50 هزار تومن به حسابی که گفتن می ریزی 10 شماره از مجله رو با پست پیشتاز برات می فرستن.که با این تاخیرا و پایین امودن وحشتناک کیفیت مجله اصلا ارزش نداره بنظرم.
ابن نظرمه و قصد تخریب ندارم
اما من مجله بازی رایانه رو از e3 2005 خریدم تا الانم همشو دارم ولی یه یک سالی هست مجله داره دوران اوفول رو طی میکنه تاخیر های پیاپی
بیات شدن نقد ها
قدیمی شدن خبر ها
حذف صفحات دوستداشتنی مثل اون صفحه ای ه در مورد شیپ کنسول ها حرف میزد
عکس رو جلد و پوستر چنگی به دل نمیزنه
بی مصرف بودم برنامه ها و قدیمی بودن تریلر های داخل دی وی دی
کلا این مجله یه دوران صعودی داشت و پس هر دوران سعود یه دوران افول هست که متاسفانه مجله وارد این دوران شده
از این شماره به بعد هم دیگه خداحافظ بازیرایانه
چون خدایی علاوه بر بیات بودن مطالب هر خاصی برای زدن هم ندارن نقد ها
ممنونم اصلا قصدم تخریب نبو
همه حرفات تایید میشه.
اینارو برو تو انجمنشون بگو شاید یه تکونی بخودشون بدن.

ابن نظرمه و قصد تخریب ندارم
اما من مجله بازی رایانه رو از e3 2005 خریدم تا الانم همشو دارم ولی یه یک سالی هست مجله داره دوران اوفول رو طی میکنه تاخیر های پیاپی
بیات شدن نقد ها
قدیمی شدن خبر ها
حذف صفحات دوستداشتنی مثل اون صفحه ای ه در مورد شیپ کنسول ها حرف میزد
عکس رو جلد و پوستر چنگی به دل نمیزنه
بی مصرف بودم برنامه ها و قدیمی بودن تریلر های داخل دی وی دی
کلا این مجله یه دوران صعودی داشت و پس هر دوران سعود یه دوران افول هست که متاسفانه مجله وارد این دوران شده
از این شماره به بعد هم دیگه خداحافظ بازیرایانه
چون خدایی علاوه بر بیات بودن مطالب هر خاصی برای زدن هم ندارن نقد ها
ممنونم اصلا قصدم تخریب نبو
دقیقا از زمانی که من دیگه نخریدم
خسته شدم این همه تاخیر
منم از شماره 18 تا 38/39 رو دارم خیلی خوب کار می کردن ولی حیف شد
تایید می شه باید یه تغییر بخودشون بدن.

• Like
Reactions: Captain Bl4ck3
مجله این ماه end ه ..... بود حیف 3500 که دادم تازه دی وی دی ش هم خراب بود!!!تازه ترجان هم داره این دی وی دی ش!!

من نمیدونم اخه سر تا پای مجله رو یا سایتشون رو تبلیغ کردن یا تبلیغ های عجیب و غریب مثلا هم تشکر از خانم چهارباغی :-/ این ربطش به entertainment چیه خدا میدونه:-/
یعنی اینقدر مطلب کم دارین!!!!یا لنگ پول هستین!

آخرین ویرایش:
باورتون میشه منه فن این مجله این شماره رو نخریدم!!!!!نمیخرم از بس بیخوده همه چیش!
واقعا باید برای این مجله تاسف خورد که داره هر ماه خیل عظیمی از فنها و طرفدارای قدیمیشو از دست میده.......)x
خدا پدر نویسنده ها و سردبیر و دست انرکارای بازینما :x رو بیامرزه که انقد پیشرفت کردن که بازیرایانه هم چاپ نشه یه تنه بهترین مجله گیمه ایرانن و دیگه بازیرایانه هم به چشم نمیاد

• Like
Reactions: Captain Bl4ck3
شخصا از فن های این مجله بودم ولی دیگه الان 3 شماره هست که نگرفتم، دلیلش هم کاملا مشخصه! البته مجلات دیگه رو هم علاقه ای ندارم بهشون...

واقعا باید برای این مجله تاسف خورد که داره هر ماه خیل عظیمی از فنها و طرفدارای قدیمیشو از دست میده.......)x
خدا پدر نویسنده ها و سردبیر و دست انرکارای بازینما :x رو بیامرزه که انقد پیشرفت کردن که بازیرایانه هم چاپ نشه یه تنه بهترین مجله گیمه ایرانن و دیگه بازیرایانه هم به چشم نمیاد
البته بحثو عوض نکنم ولی بازینما هم جدیدا بخاطر کیفیت مطلب داره یه کارای اشتباهی میکنه!
2 صفحه عکس بازیه 3 صفحه هم نقد!(پورتال 2)خوب معلومه بخاطر کمبود مطلب اینکارا رو میکنن یا نقد legends of troy ورداشته داستان نوشته!سپس rt را بزنیدو...! ولی فعلا ارزشش از بازیرایانه بیشتره!
دنیای بازی هم که...
ولی به یاد 2008 :
viva bazyrayaneh

نمی خواستم این شماره رو بگیرم ولی گفتم عیب نداره می گیرم ولی نمی تونم چرا شماره به شماره کیفیتش رو از دست می ده :|
نکته جالب تو این شماره هم انتخاب Crysis 2 به عنوان بهترین FPS :| :))

نمی خواستم این شماره رو بگیرم ولی گفتم عیب نداره می گیرم ولی نمی تونم چرا شماره به شماره کیفیتش رو از دست می ده :|
نکته جالب تو این شماره هم انتخاب Crysis 2 به عنوان بهترین FPS :| :))
=)) :))
منتقداشون خوبن ولی نظارت درس بهشون نمیشه کار بی کیفیت میدن!
(:دی به یاد 2008 ویوا رایانه:دی)
ببینم کسی میدونه چجوری میشه شماره های قبلی رو به دست آورد؟

خدا نکنه ایرانی جماعتو جو انتقاد و کوبیدن بگیره:dاز خدا و خلقت کائنات هم انتقاد میکنن:d
اینقدرها هم که دوستان درفشانی میکنن بد نیست...البته نمیخوام بگم ایرادی نداره ولی کیفیت نقدها بنظرمن مثل گذشته است و بهتر هم شده حتی! بازیرایانه اگر بتونه کاغذ سوبسیدی بگیره و این تاخیرهای ازار دهنده رو کناربزاره باتوجه به تحریریه و کیفیت چاپ مجله رقباش رو رسما له میکنه!
من مجله مورد نظر دوستان رو هم گرفتم...منتها اینقدر کیفیت چاپ بد بود و نوشته ها سایه داشت که از ترس افزایش درجه چشم گذاشتمش کنار!
یه مقدار منصف باشید! ادم چشم بسته انتقاد نمیکنه تا یکی یه چیزی میگه بدون اینکه فکرکنید درست میگه یا غلط همینطور دنبالش رو میگیرید!

• Like
Reactions: x to the z
من مجله مورد نظر دوستان رو هم گرفتم...منتها اینقدر کیفیت چاپ بد بود و نوشته ها سایه داشت که از ترس افزایش درجه چشم گذاشتمش کنار!
برای دو سه صفحه که نوشته های مجله تار شده کله مجله رو نمی کوبونن......یکم منصف باشید بد نیست....کیفیت نقد ها و پیشنمایشا و کیفیت خود مجله بازینما قابل مقایسه با بازیرایانه نیست....

برای دو سه صفحه که نوشته های مجله تار شده کله مجله رو نمی کوبونن......یکم منصف باشید بد نیست....کیفیت نقد ها و پیشنمایشا و کیفیت خود مجله بازینما قابل مقایسه با بازیرایانه نیست....
نقدها رو هم خوندم...درکل بد نبودن ولی از نقدهای بازیرایانه هم بهتر نبود! از نظر کیفیت چاپ که قابل مقایسه نیستن...بنظرم تنها نقطه ضعف بازیرایانه نسبت به بازینما همین تاخیر خوردنهای مجله است که اون هم مطمئنا بخاطر اصرار مسئولین مجله برای عرضه یه محصول باکیفیته وگرنه اگر بازیرایانه هم بخواد از کاغذ معمولی استفاده کنه هفته ای یه دونه میتونه بده بیرون!

کته جالب تو این شماره هم انتخاب Crysis 2 به عنوان بهترین FPS
بنظرم که بهترین انتخاب بود.......یکی از عالیترین FPS هایی بود که در عمرم بازی کرده بودم:x
ولی انتخاب شدنش تو بخش گرافیک هنری بنظرم الکی بود.......باید این عنوانو به castlevania:LOS میدادن که تو این بخش محشر بود.
این بهترین سخت افزاره امسالم که PC انتخاب شد بنظرم برای WOW و STARCRAFT بود ولی بنظرم باید X360 انتخاب میشد

نقدها رو هم خوندم...درکل بد نبودن ولی از نقدهای بازیرایانه هم بهتر نبود! از نظر کیفیت چاپ که قابل مقایسه نیستن...بنظرم تنها نقطه ضعف بازیرایانه نسبت به بازینما همین تاخیر خوردنهای مجله است که اون هم مطمئنا بخاطر اصرار مسئولین مجله برای عرضه یه محصول باکیفیته وگرنه اگر بازیرایانه هم بخواد از کاغذ معمولی استفاده کنه هفته ای یه دونه میتونه بده بیرون!
خدایی بعضی از نقدای بازیرایانه خیلی کوتاه و ناقصه........بطور مثال نقد PORTAL 2 تو بازینما اصلا فکر کنم بهترین نقدایی بود که خونده بودم.....او داستان هاییم که نوشته بودن خیلی عالی بود که خیلیا مثله من جاهایی از داستان رو نفهمیدن با خوندن این بخش کاملا متوجه میشن و یکی مثله منو دوباره راغب میکنه که بازیو تموم کنم.اول این بخشا هم نوشتن که دارای اسپویلر که دیگه مشکلی بوجود نیاد.ژ
و لی دیگه خیلی غیر منصفانه عمل نکنیم نقد های اشخاصی مانند از هاریان فر-ذوافقاریان-منصوری تو مجله بازیرایانه خیلی قوی و عالین و همینطور پیشنمایشاشون و لی نقد CRYSIS2 شما تو بازیرایانه بخونید خیلی حرفه ای و پیشرفته نقد کرده که باید شما تو رشته بازیسازی باشین تا بفهمید این نیما چی نوشته.....

----------
ولی اون بحثه کاغذ ......من تفاوت فاحشی بین کاغذ این دو مجله نمیبینم......کیفیت عکسا هم که دیگه افتضاح بود تو این شماره........این تاخیر ها هم داره سطح مجله رو پایینتر میاره....
اگر میگید اصرار مسولین که ما هر شماره داریم مجله بی کیفیت تر می خونیم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or