بحث پیرامون مجله بازیرایانه

همون طور که تو سایت مجله هم اعلام شد، مجله بازی رایانه در اولین نمایشگاه بازی های رایانه ای غرفه داره و دوستان میتونن از غرفه بازی رایانه دیدن کنند و با اعضای مجله که هر روز تعدادی از اونها توی غرفه هستن، ملاقات کنند.

یه انتقادای اساسی به این مجله دارم امیدوارم مسئولان بخوبی دقت کنن :
1-طرز نمره دهی سایت واقعا مسخره است طرز نمره ددهی قبلنا خیلی کاملترو و منطقی ترو حرفهای ترو وزیباتر بود اون از اون امتیاز فنی که حذف شد و بجاش کلمات(خوب - -عالی -...) اومد که بنظر من خیلی غیر حرفه ای بود اونم از اون ارزش گذاری بازیا که خیلی ضعیفو دلبخواهیه.
2-بعضی نقدا خیلی ضعیفه و بعضی نقدا خیلی قوی .بعضی نویسنده ها خیلی حرفه ایین و بعضیا خیلی اماتور و ضعیف که اصلا تعادلی وجود نداره.
3-تاخیرات مجله خیلی رو اعصابه .همی نقدا و پیشنماشا و اخبار قدیمیین و اصلا چنگی به دل نمیزدن(یادمه قبلنا خبراتون خیلی به روزو مهیج بود)
4-بخش فروش ماه(فروش بازی و کنسولا)رو برگردونید که خیلی جالب بود.
5-فونت کلمات خیلی ریزه بعد از نیم ساعت خوندن پیشنمایشات و نقد ها چشم ادم از حدقه می زنه بیرون
6-این بخش نرم افزارو از دیسک بردارین که خیلی اضافیه اکثر برنامه ها بی کاربردن و به کار خیلیا نمیاد.
در ضمن من بگم که خواننده و طرفدار پر با قرصتون بودم ولی الان یکم از رقابت دور شدین و مجله ای مانند بازینما خیلی بهتر عمل میکنن.
امیدوارم به صحبتای من توجه کرده باشین و هرچی که گفتم برای بهبودی مجله و بازگشت مجله به دوران اوجشه.
موفق باشید.

1-طرز نمره دهی سایت واقعا مسخره است طرز نمره ددهی قبلنا خیلی کاملترو و منطقی ترو حرفهای ترو وزیباتر بود اون از اون امتیاز فنی که حذف شد و بجاش کلمات(خوب - -عالی -...) اومد که بنظر من خیلی غیر حرفه ای بود اونم از اون ارزش گذاری بازیا که خیلی ضعیفو دلبخواهیه.
نظر سردبیر بوده.
2-بعضی نقدا خیلی ضعیفه و بعضی نقدا خیلی قوی .بعضی نویسنده ها خیلی حرفه ایین و بعضیا خیلی اماتور و ضعیف که اصلا تعادلی وجود نداره.
..................
3-تاخیرات مجله خیلی رو اعصابه .همی نقدا و پیشنماشا و اخبار قدیمیین و اصلا چنگی به دل نمیزدن(یادمه قبلنا خبراتون خیلی به روزو مهیج بود)
رو اعصاب ما هم هست. شماره اخری منتها فقط یک مقاله سوخته داشتیم.
4-بخش فروش ماه(فروش بازی و کنسولا)رو برگردونید که خیلی جالب بود.
تو خود سایت بازی رایانه بگید.
5-فونت کلمات خیلی ریزه بعد از نیم ساعت خوندن پیشنمایشات و نقد ها چشم ادم از حدقه می زنه بیرون
باز هم توی خود سایت بازی رایانه بگید.

Bazirayaneh_1307443791_Bazyrayaneh%2042.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or