بحث پیرامون مجله بازیرایانه

نمیدونم چرا با مقاله های سهیل منصوری حال میکنم ! انگار کسی به پاش نمیرسه !!

سهیل و یاشار دو تا از باسواد ترین افرادی هستن که من توی زمینه گیم تا به حال دیدم. هم سوادشون بالاست و هم قلمشون خیلی قشنگه. من که شخصا خیلی از این دو نفر تاثیر گرفتم. سهیل رو هم که از نزدیک میشناسم خیلی پسر باحالیه!:دی

سهیل و یاشار دو تا از باسواد ترین افرادی هستن که من توی زمینه گیم تا به حال دیدم. هم سوادشون بالاست و هم قلمشون خیلی قشنگه. من که شخصا خیلی از این دو نفر تاثیر گرفتم. سهیل رو هم که از نزدیک میشناسم خیلی پسر باحالیه!:دی

یه عکس ازش بود ، رفته بود بغل Darth vader =)) آخرش بود !

اضافه شدن سهیل منصوری به بخش موج نو واقعا کیفین این بخش رو بالابرده!

مقاله ی سخت افزاری هم نوشته بود !:d

منتظر خوندن نقد Diablo III سهیل منصوری هستم شدید :d

مشخصه شما از قلم آقای کنی لذت می برید :d واقعا بی طرفانه بود !
کاری به طرفش ندارم که!گیریم طرفداری هم میکرد خالی که نمیبست همش اتفاق افتاده بود دیگه....:d
کلا اطلاعات خوبی به آدم میداد و خیلی جامع بود.کاشکی بازم بره چاپ

=))
:))
یه چیزی که تو دمو ها توجه منو جلب کرد این بود که شماها fu*k و bi**ch تو دمو رو سانسور نکردین ولی کثافت"یی که تو آخر bf3 میگه رو سانسور کردین=))
خیلی باحال بود کارتون:دی
اون شلوار هایم که پایه کاراکتر خا تو دموی کامبت کرده بودین خیلی باحال بود:دی

آره ! پسر باحالیه ! منم توی نمایشگاه توکیو بود که با آقای عبدالهی رفته بودن دیدمش !
آدم ساده و خوبیه ! کلا بازی رو هم میشکافه و نقدش میکنه !
کارش رو خیلی دوس دارم !

مطالب مجله این شماره خیلی خوبه هنوز کامل نخوندمش ولی مقاله DE نوشته اقای سهیل منصوری خیلی حال کردم
راستی چرا اون "کثافت" اخر تریلر بتلفیلد سانسور شده بود؟ :d

مطالب مجله این شماره خیلی خوبه هنوز کامل نخوندمش ولی مقاله DE نوشته اقای سهیل منصوری خیلی حال کردم
راستی چرا اون "کثافت" اخر تریلر بتلفیلد سانسور شده بود؟ :d
آره اونو سانسور رکده بودند ولی BIT*CH و FU*C*K گفتناشونو سانسور نکرده بودن!

امروز بالاخره مجله رو تو مشهد تونستم تهیه کنم.
DVD خوب بود ، پوستر هم خوب بود ، مجله رو هنوز نخوندم.
بخش نرم اقزار رو از DVD حذف کنید به نظرم (به جز درایور کارت گرافیک) و به جاش محتوای تصویری یا بازی رو بیشتر کنید.
مرسی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or