بحث پیرامون مجله بازیرایانه

خسته نباشن واقعا اول میگن این هفته بعد میره هفته دیگه هفته دیگه پلاستیک کم میارن میره هفته دیگه بعدش اتیکت کم میارن یه هفته دیگه کارت اینترنت تموم شده میره یه هفته دیگه ......:-"

کی گفته چون برای 5 ماه پیشه بدرد نمیخوره ؟
بالاخره یک مجله ی ایرانی در سطح جهان مطرح شده . . .

حتما بذارینش . . . ;)

دیگه این چی چیه که براتون نمیفرستن ؟ :eek:

بابا مطرح تو دنیا دیگه کدومه؟
عمرا اگه بذارن

می گم چرا دمو های تو سی دی رو WMV نمیذارین؟
بازی کام هم همین کارو می کنه خیلی خوبه
GOOD LUCK

قرار بود شبکه گیگا رو برامون بفرستن که متاسفانه تا الان خبری نشده، اگه دستمون رسید حتما تو سی دی قرار می دیمش.

بفرسته؟;)
من فکر کردم دارینش:) این طور که بوش میاد عمرا یه روزی واستون بفرستن حالا ببینید من کی گفتم;)

من با اینا چیزا کاری ندارم تو شماره بعد باید دموی گیگا باشه وگرنه گلستان را به اتش میکشانم

منم باهات هستم رفیق ! البته من در این مورد خاص با شمشیر کار میکنم (به دلایلی که گفتم)
10.gif

درود
سحر جان ( خاله سحر ) :love: یک لطفی بکنید در حق تمام بچه های بازی سنتر و مشتریان مجله . به جناب سردبیر از طرف بنده (( فریدون رفیعی )) بگید : آقا بجای Oblivion بازی کردن بیا چند صفحه از این تاپیک رو بخون . هم فاله هم تماشا . { عضو شدنش هم پیش کش . ;)
{{<< ناراحت نشی از من . طرف صحبتم شخص سردبیر و مدیر مسئوله مجله ست >> }}

فقط بلده شعار بده . راستی سحر جان دوستان یه 9999999999 باری گفتن ، من هم از طرف خودم میگم . پوستر مجله به طرز وحشتناکی بی کیفیت بود . خوب مگه مجبورتون کردن که از FF XII بزارید . رفتن عکس کاور بازی رو چند برابر کردن و چاپش کردن . از رو دیوار هم میشه فهمید که با تمام پوستر هاتون فرق داره . درضمن " نمیدنم چطور روشون میشه مجله ای رو بدن بیرون که مطالبش مال 4 5 ماه پیشه " به ما که ضرر نمیرسه دیگرون سودش رو میبرین × منظورم همکاران شما در سایر مجلات بود ×
پیروز و موفق و گیمر باشید :love:

جناب سردبیر به این تاپیک سر می زنن و اگه چیزی باشه به من می گن که در جواب بچه ها بگم، شما خیالتون راحت باشه :biggrin1:

شما که هم زنگ می زنی هم پست می دی هم یقه مارو می چسبی! آخه چی از جون بازی رایانه می خوای! :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

این شماره جدیدش که خیلی درب و داقون بود بیشتر صفحه هاش یا به هم چسبیده بود یا کنده شده بود طوری که الان بیشتر شبیه شده به روزنامه تا مجله :neutral: مطالبش هم که...
در ضمن یکم روی پوستر سلیقه به خرج بدین فکر میکنم عکسای خیلی قشنگ و با کیفیت تری از بازی توی این کره خاکی باشه

موفق باشید

من يه سؤال دارم
آقا پس اين گيگا چي شدش
بابا چه قدر مردمو ميزاريد سركار؟.؟.؟... :cheesygri
بچه ها به ملت بگيد بريزن اينجا و درخواست گيگا كنن تا توي شماره بدي حتماً بزارن ....
البته حتماً ام كه ميزارن ....

از یه چیزی که خیلی خندم گرفت تو صفحه 95 یه مصاحبه با یه بدن ساز کرده بودن:biggrin1: با با این مجله بدن سازی یا بازی؟معلومه که فقط می خواهید یه جوری صفحه ها رو پرکنید.

از یه چیزی که خیلی خندم گرفت تو صفحه 95 یه مصاحبه با یه بدن ساز کرده بودن:biggrin1: با با این مجله بدن سازی یا بازی؟معلومه که فقط می خواهید یه جوری صفحه ها رو پرکنید.
آره این چی بود اگه از نظر شما جالبه اصلا از نظر ما ها جالب نیست تورو خدا به این پوستر رسیدگی کنید :gathering: :sniper: وگرنه با بروبچ بازی سنتر میریزیم تو دفتر :groupwave:

آره ديگه كم كم ميرن توي توپخونه با اون پير مرده كه ميشينه اونجا شربت خاك شير ميفروشه هم مصاحبه ميكنن !!
تازه كجاشو ديديد؟.؟.؟.
قراره توش ژانگولر بازيو آموزش حركات موزونم بزارن .... :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or