بحث پیرامون مجله بازیرایانه

داش امین مقاله ها :
motor storm .devil my cry 4.resistance:fall of man.blu deragon.agatha christi.legend:hand of god.world in conflict.cell factor .you are empty.okami.carbon fina fantasy xii mortal combat armagedon scar face . rule of rosecompany of heros.......
ببخشید دیگه همه رو نتونستم بنویسم

اقا در مورد این پول پیک دوستم معذرت خواهی کرد ازتون ولی بدونید اگرنزدیک 4000 تومن پول نمیداد تا مجله رو از مطهری صبح بیارن به دستتون نمیرسید چون تقریبا یه روز زودتر پخش کرده بیچاره که سودی براش نداره این فقط پول پیکه بیخیال 300 تومن که چیزی نیست.اونم رفیقم صمیمیم هست ولی اصلا با هاش حال نمیکنم چون اندازه مرغ از بازیها سر در میاره فقط خرش میکنم تا بازی ازش بگیرم:)
راستی اون مجله ای که پوستر نداره مربوط به مشکل دفتر مجله است
تازه مجله من برگه هاش جدا شده پول که میگیرید جنس درست بدید دست مردم;):)

منم از همونجا گرفتم به من داد 2800 گفت ایندفه پول پیک ازم گرفتن silent hill _r من وقتی رفتم مجله رو ازش گرفتم یکی رو دیدم که اومد بازی رایانه گرفت شما نبودی؟
ولی یارو میگفت یه سال نمایندگیه بازی رایانه هستش اینجوری خوبه چون نزدیک خونه ما هستش.
اونی که دیدی چه شکلی بود چی پوشیده بود؟
در ضمن کلاه داشتی؟
GOOD LUCK

:eek: :eek: :eek: :eek: چی شد چی شد!!!!!!!!!!!!!!!!!! جریانه این 2800 دیگه چیه؟؟؟
بچه ها نمایندگی ها باید 2500 بدن، بازی رایانه فقط و فقط باید به قیمت 2500 تومن فروخته بشه اگر غیر از این باشه درست نیست.
در مورد هزینه پیک هم یه چیز الکی بهتون گفتن، دوستان خوب بازی رایانه اگه مجله رو می خواین بیاین دفتر مجله بگیرین تا دیگه از این مشکل ها براتون پیش نیاد.

نه خیلی ممنون من تازه فهمیدم از کجا باید بخرم و نزدیکه خونمونه , 300 تومن هم مهم نیست
همه دارن می خورن بزار ایشونم بخوره
GOOD LUCK

این شماره جدید خیلی خوبه واقعا
نمی دونم بازی رایانه این همه اخبارو از کجا میاره , حرفه ای کار می کنن
مجله برای 2-1 ماه پیشه ولی اخباراش رو تو هیچ مجله ای نمی شه پیدا کرد
این شماره خیلی خوبه چون مطالبه زیاد که مورده علاقه من هستن داره
Good Luck

اونی که دیدی چه شکلی بود چی پوشیده بود؟
در ضمن کلاه داشتی؟
GOOD LUCK
من یکی رو دیدم که عینک داشت من خودم کاپشن چرمی پوشیده بودم.
قضیه 300 تومن بهرحال مهم نیست .پولی هم نیست که بخوایم چیزی بگیم ولی چیزی که من رو ناراحت کرده اینه که یارو میخواسته با دروغ زرنگ بازی در بیاره

من منظورم بخش موج نو و سخت افزار و ... این چیزها بود:cheesygri
به هر حال از زحمتی که کشیدی ممنون:love:

امین جان بخش سخت افزارش برای جدید ترین کارت گرافیک Asus و مانیتور 1750Bf سامسونگ در مورد کیس شرکت Thermaltake و پرینتر مدل Clx- 3160&clp-300 سامسونگ و آخریشم برای nVidia Geforce 8 هست. این از دوصفحه اول سخت افزار دوصفحه دومش در مورد دسته های PS3 ، دسته های Wii ، تلویزون های HD در مورد پردازش PS3 , X3060 دسگاه پخش موسیقی Ipod شرکت اپل و دسته های شرکت logitech برای Ps3 هست.
در مورد موج نو هم منظورتو نفهمیدم.:confused:

آخرین ویرایش:
راستی من از یه چیز بازی رایانه ناراضیم چسب ورقه هاش خیلی ضعیف دوتا ورق زدیم فرط ورقه ها از هم جدا شدند. یه فکری برای این معضل باید مجله بکنه.

اقا در مورد این پول پیک دوستم معذرت خواهی کرد ازتون ولی بدونید اگرنزدیک 4000 تومن پول نمیداد تا مجله رو از مطهری صبح بیارن به دستتون نمیرسید چون تقریبا یه روز زودتر پخش کرده بیچاره که سودی براش نداره این فقط پول پیکه بیخیال 300 تومن که چیزی نیست.اونم رفیقم صمیمیم هست ولی اصلا با هاش حال نمیکنم چون اندازه مرغ از بازیها سر در میاره فقط خرش میکنم تا بازی ازش بگیرم:)
راستی اون مجله ای که پوستر نداره مربوط به مشکل دفتر مجله است
تازه مجله من برگه هاش جدا شده پول که میگیرید جنس درست بدید دست مردم;):)

هرچقدر هم پول پیک بده بازم مجله رو باید با قیمت رو جلد بده، این حرف آخره...
بهتر از مراکزی که اینطوری دارن از محبوبیت بازی رایانه سوء استفاده می کنن مجله رو نگیرین ;)
حالا فردا پیگیری می کنم ببینیم جریان چیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or