عزیزم اشتباه اومدی:
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1052116&postcount=244
خوبه ادم اول یه مقدار فکر کنه بعد حرف بزنه
انشالا بعد ار نمایشگاه TGS 10 حاضر هست !! :dدیگه داشتم کم کم باور میکردم درشو تخته کردینا!!!
شماره ی e3 کی حاضر میشه؟
بچه ها نا امید کننده ترین بازی سال را ببینید!!من از خنده روده بر شده بودم زده cod:ModernWarfare2:-o

ربط به هم ندارن این هایی که شما میگی، اون بخش اولین نگاه خیلی قبل تر از اینکه PoP و RDR بیان نوشته شده بوده.یه سئوال دیگه هم برام پیش اومده!اینا چجوری اخباری چون gears 3 و portal 2رو نوشتن ولی یه بازی مثل prince of persia یا red deadرو نقد نکردن؟
بله حرف شما درسته ولی این در صورتی هست که همین طور که خودتون گفتید شماره بعدی دو ماه دیگه بیاد. نمی خوام امید الکی بدم ولی یه سری کار ها انجام شده که امیدوارم باعث بشه روند چاپ مجله درست بشه.تجربه به منی که از شماره های اول همه ی مجلات گیم ایران رو دنبال کردم نشون داده وقتی اولین شماره ی سال جدید اواخر خرداد (!) منتشر میشه , اون مجله دیگه تا آخر سال نمیتونه به یه نظم درست و حسابی تو انتشار برسه!مثلا خو الان این شماره منتشر شده با نقدی مثل World Cup ! اگه خیلی همت بشه 2 ماه دیگه شماره ی بعد چاپ میشه یعنی باید نقد بازی مثل Split/Second رو 2 ماه بعد بخونیم!!این روند همینجور ادامه داره...
بحث نقد شدن بازی های ضعیف جداست با اینکه چرا اون بازی هایی که شما گفتید نقد نشدن.سوال منم اینه که چرا وقتی بازی مثل alan wake در این شماره نقد شده ، بازی هایی که مهم هم بودند و حداقل دو یا سه هفته قبل از الان ویک هم منتشر شدند نقد نشدند( dead to rights retribution , nier , super street fighter4 , world cup 2010 و...) و به جای اونها یه سری بازی با امتیاز کم یا یه سری بازی که طرفداری هم نداره نقد شده . بهتر نیست بیشتر بازی های روز و پرطرفدار رو نقد کنید ؟