بحث پیرامون مجله بازیرایانه

Bazirayaneh_1276590393_bazyrayaneh%2035.jpg

دیگه داشتم کم کم باور میکردم درشو تخته کردینا!!!

شماره ی e3 کی حاضر میشه؟

بچه ها نا امید کننده ترین بازی سال را ببینید!!من از خنده روده بر شده بودم زده cod:ModernWarfare2:-oواقعا اینا از رو چه حسابی به جاست کاوز 2 نمره14دادن؟
چرا redemptionو اینا تو نقداشون نیست همه پیشنمایشه!!!!!سیستم امتیازشونم عوض کردن دیگه بدرد نمیخوره(من نمیفهمم چرا بعد از این همه سال یهوی تغیرش دادن؟شده مثل حکایت مدرسه ما:d)

سه ماه تاخیر و فقط 2 تا Preview ....
بخش اولین نگاه فعلا خیلی ناقصه .... فقط امیدوارم این بخش باعث کم شدن Preview ها نشه
سیستم جدید امتیاز دهی هم به شکل عجیبی تو ذوقم زد :d
کلا این شکل جدید امتیاز دهی باعث شده Review ها از نظر کادر بندی و صفحه آرایی خیلی شبیه بازی نما بشه !!!

بچه ها نا امید کننده ترین بازی سال را ببینید!!من از خنده روده بر شده بودم زده cod:ModernWarfare2:-o

انتخاب بازی های آخر سال بر اساس نظر سنجی بین بچه های مجله انجام نشدن وگرنه خود من و هر کدوم از بچه ها که ازشون پرسیدم با این انتخاب مخالف بودن... چطوری MW2 رفته اونجا خدا می دونه.
در مورد همش پیش نمایش بودن، مشکل اینجاست که بجز یکی دو تا از نقد های مثل AW، همه مقاله های این شماره تا اواسط فروردین آماده شده بودن اما...)x

تجربه به منی که از شماره های اول همه ی مجلات گیم ایران رو دنبال کردم نشون داده وقتی اولین شماره ی سال جدید اواخر خرداد (!) منتشر میشه , اون مجله دیگه تا آخر سال نمیتونه به یه نظم درست و حسابی تو انتشار برسه!مثلا خو الان این شماره منتشر شده با نقدی مثل World Cup ! اگه خیلی همت بشه 2 ماه دیگه شماره ی بعد چاپ میشه یعنی باید نقد بازی مثل Split/Second رو 2 ماه بعد بخونیم!!این روند همینجور ادامه داره...

یه سئوال دیگه هم برام پیش اومده!اینا چجوری اخباری چون gears 3 و portal 2رو نوشتن ولی یه بازی مثل prince of persia یا red deadرو نقد نکردن؟
ربط به هم ندارن این هایی که شما میگی، اون بخش اولین نگاه خیلی قبل تر از اینکه PoP و RDR بیان نوشته شده بوده.
تجربه به منی که از شماره های اول همه ی مجلات گیم ایران رو دنبال کردم نشون داده وقتی اولین شماره ی سال جدید اواخر خرداد (!) منتشر میشه , اون مجله دیگه تا آخر سال نمیتونه به یه نظم درست و حسابی تو انتشار برسه!مثلا خو الان این شماره منتشر شده با نقدی مثل World Cup ! اگه خیلی همت بشه 2 ماه دیگه شماره ی بعد چاپ میشه یعنی باید نقد بازی مثل Split/Second رو 2 ماه بعد بخونیم!!این روند همینجور ادامه داره...
بله حرف شما درسته ولی این در صورتی هست که همین طور که خودتون گفتید شماره بعدی دو ماه دیگه بیاد. نمی خوام امید الکی بدم ولی یه سری کار ها انجام شده که امیدوارم باعث بشه روند چاپ مجله درست بشه.

سوال منم اینه که چرا وقتی بازی مثل alan wake در این شماره نقد شده ، بازی هایی که مهم هم بودند و حداقل دو یا سه هفته قبل از الان ویک هم منتشر شدند نقد نشدند( dead to rights retribution , nier , super street fighter4 , world cup 2010 و...) و به جای اونها یه سری بازی با امتیاز کم یا یه سری بازی که طرفداری هم نداره نقد شده . بهتر نیست بیشتر بازی های روز و پرطرفدار رو نقد کنید ؟

• Like
Reactions: Fenris Wolf
سوال منم اینه که چرا وقتی بازی مثل alan wake در این شماره نقد شده ، بازی هایی که مهم هم بودند و حداقل دو یا سه هفته قبل از الان ویک هم منتشر شدند نقد نشدند( dead to rights retribution , nier , super street fighter4 , world cup 2010 و...) و به جای اونها یه سری بازی با امتیاز کم یا یه سری بازی که طرفداری هم نداره نقد شده . بهتر نیست بیشتر بازی های روز و پرطرفدار رو نقد کنید ؟
بحث نقد شدن بازی های ضعیف جداست با اینکه چرا اون بازی هایی که شما گفتید نقد نشدن.
در مورد Alan Wake اینو بگم که نقدش یه مورد استثنا بود و چون چند صفحه خالی مونده بود این نقد قرار گرفت و به خود بازی هم ربط نداره.(آقای ازهاریان فر هم این بازی رو تموم کرده بودن و نوشته شدن نقدش وقتی نگرفت)
در مورد بازی های ضعیف بار ها گرفته شده. اصولا یه بازی مثل Alan Wake شاید نقدش فقط جنبه گفته شدن نکات ضعف و قوت بازی رو داشته باشه و همه این بازی رو تهیه کنن. ولی یه بازی ضعیف وقتی نقد بشه و مخاطب ببینه این بازی اینقدر ضعیفه مسلما اصلا طرفش نمیره و اون رو تهیه نمیکنه و این به نفع مخاطب هست، وگرنه فکر نکنم کسی توی تحریریه مجله دوست داشته باشه این بازی های ضعیف رو بازی کنه (تموم کنه) و بیاد کلی وقت برای نقدش بزاره. این کار انجام میشه چون به نفع خواننده هستش

خوب من سئوال اخرمم بپرسم:d
من تو این چند شماره آخرتون دقت کردم دیدم فقط تو یکی از شماره هاتون نقد بازی های pspزیاد بود!(البته اون شماره tgs 08هم بازی های پی اس پی ش زیاد بودند!)شما بیشتر تمرکزتون رو برای بخش کنسول دستی رو dsگذاشتید!در صورتی که طرفدار ds در ایران خیلی زیاد نیستش!
(چون گرافیکش پایینه و بازی هاش اکثرا rpg یا jrpg
icon20.gif
هستند!)یکم اگه میشه رو بخش پی اس پی بیشتر کار کنید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or