بحث پیرامون مجله بازیرایانه

این قیمت رو کاغذ به نظر خیلی زیاد میاد

ولی

اگه بخواید از فروشنده های بازار بگیرید که زیر 500 نمیدن اول کار

اگر هم بخواین بگین از خارج براتون بفرستن با توجه به اینکه همه جا ایرانو تحریم کردن باید هزینه خیلی زیادی بابت پست بدین ... یادمه پارسال که فرشین جان بازی Wow رو از خارج سفارش دادن هزینه یه بازی 50 دلاری بالای 100 تومن در اومد ... شایدم بیشتر شد یادم نیست ... الان 150 تومن تو یادم مونده (البته میگم شاید کمتر بود) یعنی برای یه بازی 50 دلاری حدود 100 دلار هزینه پست و بقیه چیزاش شده ... حالا اگه بخواید 360 رو از اون ور بگید بفرستن با توجه به وزن دستگاه هزینه خیلی بیشتری بابت پست گرفته میشه که دست آخر از هزینه مجله هم بیشتر در میاد

بهترین راه اینه که مسافر براتون بیاره دسگاه رو یا از طریق همین مجله اقدام کنید ... بقیه راهها اصلا به صرفه نیست

نوشته شده توسط Death Knight:
به نظره من که برای اول کار خیلی خوبه.
قیمته اون Core که 299 دلاره که اگه با دلار 900 تومن حساب کنی میشه 269 هزار تومن که اینجا زده 350 هزار تومن.
اون premium هم که 399 دلار و با دلار 900 تومن میشه 359 هزار تومن که اینجا زده 470 هزار تومن.
به نظره من که گرون نمیگه.اگه کسی پول داره الان به نظره من ضرر نمیکنه اگه یهدونه سفارش بده.
درسته کار اولشونه و این هم یه کالای امریکاییه و تولید شیطان زرگه :lol: ولی 70 تومن یکم زیاده . من اگه شد از دبی یکی گیر میارم .

آره . فکر کنم اگه به بابام بگم از دبی بیاره بهتر بید !
تو خارج core چند دلاره ؟

راستی اگه میخواین بخرین پیشنهاد میکنم premium نخرین که بیخودی گرونه .
چیز هایی که نسبت به core اضافه داره اینه که میشه دسته بی سیم وصل کرد و بازی دانلود کرد که به درد ما نمیخوره

همون core بهتره
حالا یه چیزی ! اومدیم و اینو خریدیم !! بازیهاش تو ایران گیر میاد ؟ نکنه شونصد هزار تومن قیمت بازیهاش بشه ؟
162.gif

نوشته شده توسط SamFisher:
آره . فکر کنم اگه به بابام بگم از دبی بیاره بهتر بید !
تو خارج core چند دلاره ؟

راستی اگه میخواین بخرین پیشنهاد میکنم premium نخرین که بیخودی گرونه .
چیز هایی که نسبت به core اضافه داره اینه که میشه دسته بی سیم وصل کرد و بازی دانلود کرد که به درد ما نمیخوره

همون core بهتره
حالا یه چیزی ! اومدیم و اینو خریدیم !! بازیهاش تو ایران گیر میاد ؟ نکنه شونصد هزار تومن قیمت بازیهاش بشه ؟
162.gif
یه سوال . اومدیم و ای دی اس ال راه افتاد تو 100 سال آینده یا مثلا تو هم یه سیسم ماهواره ای اینترنت گرفتی (به همرا سندر در میاد 3.8 میلیون ) که 2 مگابایت هم سرعتشه بر ثانیه . اونوقت خوشت میاد بری عوض کنی اینو ؟
البته بازی های ایکس باکس 1 رو هم اجرا میکه سیستمpremium . دیگه چی وخواهی ؟

نوشته شده توسط SamFisher:
162.gif
فکر کنم 10 تا 20 تومن قیمتشون باشه . که البته می ارزه به قیمتش. اگه هم گرون بودن به عنوان دی وی دی پلیر اسفادش کن :d

بدترين انتخاب اينه كه سيستم core بخريد !
چون نه مموري كارد داره نه هارد. ولي سيستم پريميوم هارد 20 گيگ داره و ديگه احتياج به مموري نداريد ... قيمت مموري جدا رو دقيق يادم نيست ولي اگه core بگيريد بايد 40-50 $ هم براي مموري پياده شيد و بهتر اينه كه 100 $ بيشتر بديد در عوض هارد داريد با هدست و دسته بي سيم.

نه core هم مموری داره هم هارد
عجب !
نكنه يه تلويزيون HD هم ميدن با سيستم core ؟
قيمت سيستم core هست 299 $ و هيچ چيزي غير از دستگاه و 1 دسته ( با سيم ) همراهش نيست.

B000AXFKGQ.02._SCMZZZZZZZ_.jpg

اما سيستم Premium قيمتش 399 $ هست و شامل هارد 20 گيگ ، 1 دسته ( بي سيم ) ، هدست و كابل HD هست.

B0007SV72A.02._SCMZZZZZZZ_.jpg

اين هم قيمت لوازم جانبيش اگه بصورت جدا بخوايد بخريد :

Xbox 360 Hard Drive (20 GB) - $99.99

Xbox 360 Memory Unit (64 MB) - $39.99
Xbox 360 Wireless Controller - $49.99
Xbox 360 Play & Charge Kit - $19.99
Xbox 360 rechargeable battery pack - $11.99
Xbox 360 Wireless Networking Adapter - $99.99
Xbox 360 Headset - $19.99
Xbox 360 Universal Media Remote - $29.99
Xbox 360 S-Video AV Cable / Xbox 360 SCART AV Cable - $29.99
Xbox 360 VGA HD AV Cable - $39.99

نوشته شده توسط Metal Gear:
عجب !
نكنه يه تلويزيون HD هم ميدن با سيستم core ؟
قيمت سيستم core هست 299 $ و هيچ چيزي غير از دستگاه و 1 دسته ( با سيم ) همراهش نيست.

B000AXFKGQ.02._SCMZZZZZZZ_.jpg

اما سيستم Premium قيمتش 399 $ هست و شامل هارد 20 گيگ ، 1 دسته ( بي سيم ) ، هدست و كابل HD هست.

B0007SV72A.02._SCMZZZZZZZ_.jpg

اين هم قيمت لوازم جانبيش اگه بصورت جدا بخوايد بخريد :

Xbox 360 Hard Drive (20 GB) - $99.99

Xbox 360 Memory Unit (64 MB) - $39.99
Xbox 360 Wireless Controller - $49.99
Xbox 360 Play & Charge Kit - $19.99
Xbox 360 rechargeable battery pack - $11.99
Xbox 360 Wireless Networking Adapter - $99.99
Xbox 360 Headset - $19.99
Xbox 360 Universal Media Remote - $29.99
Xbox 360 S-Video AV Cable / Xbox 360 SCART AV Cable - $29.99
Xbox 360 VGA HD AV Cable - $39.99
ممنون از توضیحات و اطلاعاتت . دوستان توجه کنن به تفاوت ها.
البته یه چیز هنوز مبهمه . اون دی وی دی ها 38 گیگ حجمشونه چطور میشه بازی روشون کپی کرد .
البته شاید من دقیقا متوجه نشدم.

من متوجه منظور شما از 38 گيگ نشدم .... بازي هاي 360 روي دي وي دي 9 گيگ عرضه ميشه البته احتمال داره در آينده از Hd-dvd هم براي 360 استفاده كنن كه ظرفيتش چند برابر دي وي دي عادي هست.

نوشته شده توسط Metal Gear:
من متوجه منظور شما از 38 گيگ نشدم .... بازي هاي 360 روي دي وي دي 9 گيگ عرضه ميشه البته احتمال داره در آينده از Hd-dvd هم براي 360 استفاده كنن كه ظرفيتش چند برابر دي وي دي عادي هست.
آخه ضرفیت بلوری 38 گیگه . اون 9 گیگ دی وی دی دو لایه هستش که در اصل 8.5 گیگن . رایتر من میتونه این نوع دی وی دی ها رو رایت کنه . فکر کنم بتونم بازی ها رو کپی کنم . .

خب بلو-ري با دي وي دي فرق داره ... بازي هاي 360 روي دي وي دي هستن و بازي هاي پي اس 3 روي بلوري. در ضمن مشكل كه رايت كردن بازي نيست ، اول بايد mod-chip ساخته بشه و روي دستگاه نصب بشه تا بتونه بازي هاي كپي رو اجرا كنه ... تا وقتي مدچيپ ساخته نشده كپي كردن بازيها هيچ فايده اي نداره. چون 360 از همين دي وي دي هاي موجود استفاده ميكنه احتمال ميره كه مدچيپ ظرف مدت كوتاهي آماده بشه ... اميدواريم بشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or