بحث پیرامون مجله بازیرایانه

هم منتشر شده هم نشده !

مجله الان چاپ شده و همه چيزش آمادس و هركس بره دفتر مجله ميتونه بخره مجله رو ولي تا ديشب ساعت 9 توي كيوسكها پخش نشده بود ... امروز هم خبر ندارم پخش شده يا نه اگه دوستان از دكه گرفتن لطف كنن يه خبري بدن

سلام

اون تغيير و تحول هايي كه قولشو داده بودن صورت گرفته يا بازم يه vcd بي كيفيت رو روانه بازار كردن؟ مجله كاملا بي عيب هست ولي من نمي دونم دليل ارايه اين لوح چيه؟

اين شماره هم VCD داره ... ولی خداییش بی کیفیت نیست !

DVD هم به یاری حق
smile.gif
به زودی به مجله اضافه میشه

من امروز ظهر از كيوسك خريدمش :

توپه
100 صفحه تمام رنگي
2 ساعت اينترنت شبانه روزي
پوستر : نينجا گايدن بلك
و......

كمي تبليغات توش زياد شده
تبليغ سايت bazicenter هم توش هست :exclaim: :neutral: ;)

منم براي پشتيباني از اين مجله ي وزين و به گل نشسته در درياي پر تلاطم بحرانها ! ( شهر قشنگ يادتونه؟) اين مجله رو امروز صبح خريدم و تو مي ني بوس تا برسم رودهن همه ش رو خوندم.

خسته نباشيد ميگم به همه ي دست اندر كاران مجله.بسيار خوب بود.تشكر از همه شون.

اما عاري از مشكل هم نبود.يكي از بزرگترين مشكلات سيستم امتياز دهي به بازي هاست كه بسيار غلط و غير استاندارده.

به عنوان مثال نمره ها از 20 هست ! مگه امتحان مدرسه س كه از 20 نمره بدن ؟ وقتي بازه بزرگ ميشه امتياز دهي بايد عميق تر و دقيق تر باشه.وقتي امتياز از 5 باشه، چهار و نيم با پنج خيلي فرق داره اما وقتي از 20 باشه،به عنوان مثال فرق بين 16 و نيم و 17 خيلي كمه و خواننده نميتونه خيلي به امتياز ها اعتماد كنه.

مورد بعدي قرار دادن امتياز داستان بازي هست كه خيلي كاره اشتباهيه.به اين مشكل وقتي پي مي بريد كه امتياز داستان بازي وينينگ الون 6 باشه 15 از 20 !!

به هر حال در مورد اين مجله خوب و قابل قبول بيشتر صحبت ميكنم...

راستي تبليغ سايتمون با حال بود ؟

آخرین ویرایش:
مشهد گفتين كجا برم من هيمن فردا صبح برم بخرم.
خداییش تو مشهدی هستی باید بدونی.
ولی بعده سه راه راهنمایی یه مغازه هست که یکم پایین تره از نمایندگی نوکیا هست (نمایندگی اتصالات) اونجا حتما گیرش میاری.
اگه نبود اونجا مغازه های اطراف سه راه راهنمایی ( که من زیاد نگشتم) حتما دارن
38.gif

شماره ی جدید بازی رایانه عالی که هیچی ... Very Excellent بود .
واقعا" ارزش 2000 اومن پول ناقابل را داشت.
پوسترش هم که نینجا گایدن بلک بود و خیلی هم قشنگ بود.
فقط امیدوارم VCD اش از شماره ی بعد بصورت DVD در آید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or