بحث پیرامون مجله بازیرایانه

انقدر نقداتون زیباست که من از بی مجلّگی(!) میشینم نقد های قبلی رو میخوندم ، ورق میزنم مجله رو ، خیلی بده نیستید ! امیدوارم برگردین
فقط یه داسنتنی ها و دنیای تصویر ـه که میخونم :(

ديگه با اين مجله بايد خداحافظى كنيم،ناراحتى از تعطيل شدن مجله به كنار با اينجور چاپ نشدن مجله و بى خبرى از وضعيت مجله ناراحت ترم،قويترين تيم تحريريه گيم تو ايران بودين حيف شد واقعا با شروع نسل جديد منتظر مقالات كامل و هيجان انگيزتون بودم ولى ....
حداقل كسرى كريمى طار و محمد طالبيان يه پادكست هفتگى تهيه ميكنن و دلمون به بازى كست خوشه دستشونم درد نكنه.

خوب چرا تعطیل بشه به صورت دیجیتالی به فروش برسه یادم هست زمانی که دارینویس میخواست زبان فارسی به صورت کپسول انتشار بده خیلی ناامید بودند اما حالا خیلی از دوستان به راحتی بازی خودش به صورت فارسی تهیه می کنند....

رسما هیچکس اعلام نکرده مجله تعطیل شده اما عملا تعطیل شده چون حتی ما که عضو تحریریه بودیم از وضعیت مجله خبری دقیقی نداریم ولی به نظرم بهتره دل به انتشار شمار های جدید نبندید:-s

حق فروش آرشیو مجله به صورت PDF هم فقط در اختیار مدیر مسئول و سردبیر مجله است.

رسما هیچکس اعلام نکرده مجله تعطیل شده اما عملا تعطیل شده چون حتی ما که عضو تحریریه بودیم از وضعیت مجله خبری دقیقی نداریم ولی به نظرم بهتره دل به انتشار شمار های جدید نبندید:-s

امیدوارم آقای عبدالهی فکری به حال این مساله کنن

آقای چشمی سلام.

این حقیقت داره که سردبیر خارج از کشور تشریف دارن؟
من هفتۀ پیش برای کنسل کردن اشتراک تماس گرفتم، خانمی که مسئول پاسخگویی بودند گفتند ایشون داخل کشور نیستند و فعلا" وضعیت مجله تا آمدن ایشان مشخص نیست!!!

آقای چشمی سلام.

این حقیقت داره که سردبیر خارج از کشور تشریف دارن؟
من هفتۀ پیش برای کنسل کردن اشتراک تماس گرفتم، خانمی که مسئول پاسخگویی بودند گفتند ایشون داخل کشور نیستند و فعلا" وضعیت مجله تا آمدن ایشان مشخص نیست!!!
سلام وقت شما بخیر
راستش منم خبر ندارم که داخل کشور هستن یا نه چون گهگاه به خارج از کشور سفر می کنن .اما می پرسم خبرش رو می دم.
در مورد مجله هم قبلا عرض کردم که وضعیت انتشارش مشخص نیست اما با توجه به اطلاعاتی که من دارم انتشار مجله نیاز به معجزه (بیشتر رغبت سردبیر) داره.:(

بهترین راه واسه ادامه مجله فروش دیجیتالیه و انکار ناپذیره"اینجوری از شر مشکلات چاپ و هزینه های سربار و تورم راحت میشید و اینکار با بازگشت حرفه ای فروم و سایت بازی رایانه امکان پذیره.مناسبترین زمان ممکن برای شروع دوباره سایت بازی رایانه هم" همین 2015 هست چون یکی از سالهای بسیار پربار صنعت گیمه.حیفه اینهمه سال یهویی به فراموشی سپرده بشه.یاد اون عکسای یادگاری کوجیما با مجله بازی رایانه بخیر:unsure:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or