بحث پیرامون مجله بازیرایانه

دیگه باید پیداش بشه چون بازینما هم منتشر شد!!!!!!!!!!!!!!!!

فقط به خاطر اینکه بازی نما منتشر شده باید بازی رایانه هم منتشر بشه :eek::confused: ربطی نداره بازی راینه هر موقع عقشش:D بکشه میده بیرون..

طبق آخرین اخبار مجله رفته برای چاپ و اگه مشکلی پیش نیاد تا آخر هفته آینده روی کیوسکه

این واسه تهرانه

بد شانسی ما شهرستانیا. 1 ماه بعدش دستمون می رسه. این به نفع تهرانی هاست . اگه مسابقه ای چیزی

باشه تو مجله فقط تهرانی خبر دارن وقتی هم شهرستانیا میفهمن دیگه محلت اون مسابقه تموم شده

فکر نکنم مسابقه ای در کار باشه
ولی یه حسی بهم میگه یه تغییراتی داره روش انجام میشه همونطور که روی بازینما انجام شده
راستی آقایون حمیدرضا/بهزاد/کیانوش هرکدوم خواستن جواب بدن :
تو این شماره چیزی از E3 2006 گفته شده یانه؟ اگر نه شماره بعدی مثل شماره 2 بطور کامل مربوط میشه به e3 ?

نوشته شده توسط gameware:
فکر نکنم مسابقه ای در کار باشه
ولی یه حسی بهم میگه یه تغییراتی داره روش انجام میشه همونطور که روی بازینما انجام شده
راستی آقایون حمیدرضا/بهزاد/کیانوش هرکدوم خواستن جواب بدن :
تو این شماره چیزی از E3 2006 گفته شده یانه؟ اگر نه شماره بعدی مثل شماره 2 بطور کامل مربوط میشه به e3 ?
سلام.
من هیچ کدومشون نیستم ولی جواب میدم:
نه عزیزم این شماره مخصوص e3 نیست.
در مورد تغییرات حق با شما هست چون من با اقا حمدی چت میکردم میگفت به زودی میخوایم بترکونیم ولی نگفت جریان چیه گفت به زودی متوجه میشی...

شماره ی جدید که قراره بیاید مخصوص E3 2006 نیست ! این شماره در مورد بازیهایی است که از عید امسال به بعد عرضه شده اند و خواهند شد.
شماره ی بعدش که احتمالا تا اواسط یا اواخر تیر بیرون خواهد اومد کاملا مخصوص E3 2006 است.درست به مانند شماره ی سال پیش که عکس GEARS OF WAR رویش بود.
---------------------------------------------------------
بچه ها من یه مدت توی کف اون پیش شماره ای که بازی رایانه قبل از شماره ی 1 بیرون داد و در بهمن سال 83 بیرون اومد بودم.چند روز پیش که رفته بودم مغازه ی دوستم دیدم تمام شمارههایش را ردیف کرده...منم تا پیش شماره را دیدم خریدمش.البته رویش نوشته بود 1700 تومن ولی بهم گفت 1800 برایش فاکتور کردند و باید بفروشد 2500 ! ( واقعا که دروغگویی هم حد دارد ! ) من که در بند مسائل مادی نبودم و برایم فرقی نمی کرد خریدمش.
جای شما خالی ، حالا می فهمم چرا Atlus قبل از عنوان بازی هایش می نویسد Shin Migami...
به هر حال دست دوستان بخاطر اون شماره درد نکند ;)

عزیز یعنی شماره بعدی مخصوص ای 3 هست؟

همون طور که حامد گفت این شماره مربوط به e3 نیست چون قرار بود که مطالبشون برای نمایشگاه مطبوعات اماده بشه و اونجا پخش کنن پس نتیجه میگیرم که این شماره ی مخصوص e3 نیست. شماره ی بعد از اینی که بیاد میشه ویژه نامه ی e3 !!!!

بازی رایانه همون روز که تو تهران منتشر میشه در قایمشهر هم 2 .3 تا مطبوعاتی میارن . که فروشش خیلی توپه من که از همه بیشتر شمارهی 2 رو به خاطر مطالب e3 دوست دارم البته این شماره همراه با تغییرات باید جالب باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or