spiderman2007
کاربر سایت
بد ضدحاله. باز توی پیش نمایش حداقل درست شده)
به حقه البته ولی این همه رو یکجا ندیده بودم! یک بازی 1 گرفته :d نکات مثبت نوشته شده بیخیال
)
- تاخییر!من قبلا هم گفتم اگه کسی dvd یش مشکل داره زنگ بزنه به مجله تا مشکلش حل بشه.
خیلی خوشحالم که دوستان از این شماره راضی بودید. در مورد اون قسمتی که ارش جان گفت (اخر مجله) ؛ من سعی کردم به جای تاریخچه کلی ، 20 تا اتفاق جالب در مورد nes رو بنویسم. دوست دارم بدونم مخاطب ها کدوم رو ترجیح میدند. تاریخ نویسی به شکل معمول یا اشاره به اتفاقات مهم مثل مقاله این میکرو این شماره.
هر دو جالبه منتهی کل صفحه رو مثل اون Last ninja نکنید فقط برای یک بازی! بازم اتفاقات به نظرم کمی جالب ترهدوست دارم بدونم مخاطب ها کدوم رو ترجیح میدند. تاریخ نویسی به شکل معمول یا اشاره به اتفاقات مهم مثل مقاله این میکرو این شماره.
یک مدت که مشکلات سروری داشت، الان هم به دلیل تغییرات کلی بسته هستش (فکر کنم گفتند تا اوایل آذر درست میشه)ابن سایت مجله خیلی مصخرفه ! یک هفته بازه ، 4 ماه بستس !
من قبلا هم گفتم اگه کسی dvd یش مشکل داره زنگ بزنه به مجله تا مشکلش حل بشه.
خیلی خوشحالم که دوستان از این شماره راضی بودید. در مورد اون قسمتی که ارش جان گفت (اخر مجله) ؛ من سعی کردم به جای تاریخچه کلی ، 20 تا اتفاق جالب در مورد nes رو بنویسم. دوست دارم بدونم مخاطب ها کدوم رو ترجیح میدند. تاریخ نویسی به شکل معمول یا اشاره به اتفاقات مهم مثل مقاله این میکرو این شماره.
Daemon Tools اسم اون نرم افزار هستخوب مجله رو گرفتم . همش رو نخونم اما نقدرو برسی ها رو که خوندم مطالب خوب بود و برسی نمایشگاه games com هم عالی بود . دست همه ی کسایی که واسه این مجله زحمت کشیدند درد نکنه .
فقط یه نکته اون هم این که برای نصب بعضی از بازی های داخل dvd نیاز به یک نرم افزار هست ( اسمش رو یادم رفته ) که اون فایل disc image files رو به صورت setup دربیاره . میشه اسم اون برنامه رو بگید ؟ :d
ممنون .

در رابطه با این موضوع و افرادی حوصله نصب برنامه هایی نظیر Deamon Tools و درایو مجاری ساختن رو ندارند، باید بگم می تونید با نصب Winrar (که در اکثر قریب به اتفاق تمامی سیستم های ما پیدا میشه این روزها) روی اون image کلیک راست کنید و Extract رو بزنید!نیاز به یک نرم افزار هست ( اسمش رو یادم رفته ) که اون فایل disc image files رو به صورت setup دربیاره