بحث و گفتگو در مورد سریه Geforce 9

چه جالب!
شما اومدی این 3D MARK ها رو گذاشتی , دو سه تا مقایسه از بازیهای مختلف بذار , بعد تفاوت رو نشون بده ,GTX 280 تقریبا 1.8 برابر در تعداد فریم از 4850 بهتره و هر چی هم رزولوشن بالاتر میره فاصله بیشتر میشه.
اصلا این GTX280 یک خاصیتی که داره , اینه که در رزولوشن های پایین زیاد قدرتش رو نشون نمیده!

crysis_1280_1024.gif

crysis_1600_1200.gif

crysis_2048_1536.gif
شما خیلی جالب صحبت کردید. الان GTX 280 رو با 4870 مقایسه میکنند.4850 یه کارتی عین 9800 GTX و 9800 GTX Plus هستش...

شما خیلی جالب صحبت کردید. الان GTX 280 رو با 4870 مقایسه میکنند.

crysis-1920-high.gif

crysis-1920-veryhigh.gif

..........................
هر کدوم از Card ها مزیت ها و مشکلات خودشون رو دارن , مثلا توی 4870 مشکلات heating وجود داره ولی با توجه به قیمت و کارایی از GTX 280 بهتره اما به این موضوع هم باید توجه کنیم که با بالاتر رفتن رزولوشن فاصله GTX 280 از 4870 بیشتر میشه و در رزولوشن های خیلی بالا مثل 2560x1600 برنده نهایی GTX 280 هست.
در مقابل , GTX 280 کارایی بالایی در رزولوشن های بالا داره و همچنین PhysX ready هست ولی خب قیمت بالایی داره.
..........................
در کل دو تاش خوبه:دی

سلام
آقا کارت گرافیکInno3d 9600Gt قیمتش چقدره..؟
crysis رو با 1530*2048 اجرا میکنه...
اگه میشه زود جواب بدین......لطفاً:flowers::biggrin1:
من آخرین بار 198 قیمت داشتم گارانتی گلسان پاساژ ایران.
فک کنم تو اون رزولوشن کارت بسوزه.:biggrin1:
ولی بستگی به کیفیت و جزئیات داره که رو چی باشه.

تو بازار که هست من خودم قیمت ندارم ولی یکی از پچه ها (تو همین سایت) 175 قیمت کرده بود.
دقیقا درسته. من قیمت کرده بودم. با برند Inno3D.
خواستید آدرس (نه خیلی دقیق) مغازشم میگم.
راستی در مورد 280GTX هم که جناب INTEL فرمودند بره حرفه هاست بگم که شما میخوای 2048 *1536 تو چه مانیتوری بازی کنی؟
مگر اینکه یه تلویزیون HD 43 اینچی وصل کنی به کامپیوتر.
ما نهایت رزولوشنی که میتونیم بازی کنیم 1600*1200.

آخرین ویرایش:
خوب قطعا GTX 280 فعلا بهترین کارت گرافیک بین سری های Geforce و Radeon هست ولی وقتی میشه 4870 رو Crossfire کرد(قوی تر از GTX 280 میشه) دلیلی نمیمونه برای این کارت پول داد.

با سلام خدمت دوستان.
میدونم الان این حروفو که دارم می زنم شماها تو دلتون دارید به من فحش میدید. :d
می خواستم بدونم که با چه کارت گرافیکی می تونم crysis رو اجرا کنم. روی high or very high. قیمتش هم زیره 400 باشه. قیمت رو هم بگید. یک cpu 4.8 2ual, 2gig ram دارم. می خواستم بدونم چی بهتره برام.

ممنون میشم.

می خواستم بدونم که با چه کارت گرافیکی می تونم crysis رو اجرا کنم. روی high or very high. قیمتش هم زیره 400 باشه. قیمت رو هم بگید. یک cpu 4.8 2ual, 2gig ram دارم. می خواستم بدونم چی بهتره برام.
سلام شما میتونی با سری جدید کارت های ati یعنی had4850 و hd 4870 که اولی احتمالا زیر 300 تومان و دومی زیر 400 تومان هست بازی رو روی high انجام بدی ضمن اینکه nvidia هم به خاطر این که از کورس رقابت با این دو تا کارتی که گفتم عقب نمونه داره قیمت کارت هاش رو (مخصوصا سری 9) پایین میاره و اکثرا دارن میان زیر 400 تومان.;)
یا علی مدد

با سلام خدمت دوستان.
میدونم الان این حروفو که دارم می زنم شماها تو دلتون دارید به من فحش میدید. :d

ممنون میشم.

شما کارت گرافیک خدا هم روی سیستمتون ببندید بعید میدونم که به صورت Playable بتونید که بازی Crysis رو روی Very High اجرا کنید.
................
برای بازی کردن Crysis روی Very High و به صورت Playable شما باید یک Cpu چهار هسته ای خوب مثل Q9450 و 4 گیگ رم و یک مادربورد 790i Ultra و یک کارت گرافیک مثل XFX 9800 GX2 یا GTX 280 داشته باشید و در ضمن یک مانیتور 19 اینچ به بالا که با رزولوشن بالا بتونید بازی کنید و لذت ببرید!

معذرت میخوام....
بهترین و قوی ترین کات گرافیکی که با کمتر از 200 میشه خریدش چیا هستند؟؟؟
سری های 9 جیفورس خیلی با سری 8 تفاوت دارند ، یعنی خیلی بهترند؟؟؟؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or