بحث و گفتگو در مورد سریه Geforce 8

• Thread starter Thread starter Carbon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.براتون جدول مقایسه کارت های گرافیکی XBOX 360 & PS3 رو با کارتهایگرافیکی 8800GTX&7900GTX و چندتا کارته دیگه گذاشتم که دیدنش خالی از لطف نیست.
xBcTx2VOJd.jpg

خب با توجه به اعداد و حروف این جدول: 8800gtx یا gts چقدر سریع تر از کارت های گرافیکی 360 & PS3 هست؟
البته میدونم نمیشه از کارت های گرافیکی 360 & PS3 بنچمارک گرفت و مثلا در ps3 بیشتر بار پردازش رو سل برعهده داره , ولی از رو همین اعداد و تکنولوژی ساخت و تعداد ترانزیستور و غیره کارت گرافیکهای این جدول به چه نتیجه ای میشه رسید؟

آخرین ویرایش:
سی پی یو 3000 با یک فن تازه میشه intel ؟ آره خب شعار جدیدش leap ahead هستش...زیاد دور از انتظار نیست....:confused:

چی میگی وحید؟:)
تازیخ پست رو دیدی؟
این دوستمون x2 3800 داره گفت که میخواد بره یه x6800 بگیره گفتم احتیاجی نیست یه فن بگیر اور کن به قدرت 6800 میرسی ...همین;)

بچه ها به نظرم 8800GTS 320mb خیلی خوبه چون هم کارت قوییه وهم قیمتش خوبه(360)
البته من که 8800GTS XFXرو دارم کاملا راضیم
البته8600GT هم نسبتا کارت خوبیه و میارزه روش ریسک کرد

اگه بخواین کارتهای گرافیکی XBOX360 & PS3 رو با کارتهای گرافیکی کامپیوتر مقایسه بکنید کارت
8800GTX قدرتش 2برابر PS3 هستش و XBOX360 هم قدرتی در حدود کارت 6800Ultra داره.

اگه بخواین کارتهای گرافیکی XBOX360 & PS3 رو با کارتهای گرافیکی کامپیوتر مقایسه بکنید کارت

دوست عزیز کارت ps میشه گفت همون g70 هست و کارت 360 همون r500.در اصل کارت 360 از نظره تکنولوژی بهتره و قدرتش کمی از ps3 و rsx بیشتره ولی از اونجایی که rsx با سل متحد کار میکنه میشه گفت rsx بهتر میشه...id] ,rj ;ks,g fh حز lrhdsi kldai , ;hv ygxdi;)

از 6800 که قويتره....
ولی در قياس با 8800gtx تقريباً 2 برابر تعداد ترانزييستورهای کارت 360 رو داره
و کلاً يه سرو گردن از 360 بالاتره !

از رايان صبا نخر...رايان صبا قيمتاش از جاهای ديگه گرونتره...برو پاساژ ایرانيان يا بازار رضا
اونجا 150 هم میتونی پيدا کنی
بعد از خريد لطفاً يه مقدار از کاراييش در داخل بازيها توضيح بده..ممنون

از رايان صبا نخر.
نه بابا،من عمرا از صبا رایان نمیخرم.... خوراک من پاساژ ایرانیان هست :biggrin1:
بابا من یه چیزی گفتم چرا جدی میگری!!! من اگر بگیرم بعد از کنکور میگیرم ;) چون اگر الان بگیرم تو اخبار میان با من به عنوان نفر آخر کنکور مصاحبه میکنن :biggrin1:

از رايان صبا نخر...رايان صبا قيمتاش از جاهای ديگه گرونتره...برو پاساژ ایرانيان يا بازار رضا
اونجا 150 هم میتونی پيدا کنی

کاراییش رو میخوای ببینی؟:biggrin1:
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2975

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or