بحث و گفتگو در مورد سریه Geforce 8

• Thread starter Thread starter Carbon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

از دوستان یک سوال داشتم اقا دیگه داره سری 8 انویدیا داره میاد وبعد از یک طرف ویندوز ویستا که dx 10 خوب دیگه الان سری 7 تا موقع اومدن سری 8 و گرفتن بازار دیگه سری 7 بدرد نمی خوره

یعنی از 7300 گرفته تا 7950 gx2 دیگه بدرد نمی خوره منظورم دیگه به کار نمیاد نه یعنی سری 7 پرپر

سلام
محمد رضا جون قیمتش تو چه حدودای هست؟
یا علی مدد

سلام
بذار بیا ایران ببینیم چی میشه:)
به دلاری که نوشته توی سایته!
8600 جی تی اس احتمالا توی ایران قیمتش بیت 300 تا 320 میشه:(
این کارت ها برای کسانی که 7900-x1900 -x1950 دارند توصیه نمیشه چون قدرت بیشتری ندارند...
ما اون مین استریمی رو که توی سریه 6600 دیدیم تکرار نشد:( (همش به علت اینه که این ای ام دی نمیاد یه رقابت درست ایجاد کنه:biggrin1: )
8600 جی تی هم کمی از 7600 جی تی قویتره..
به نظره من خرید 8800 جی تی اس 320 مگ خیلی به صرفه تر و عاقلانه تره! 350 تومن میدی 2 تای اینا زور داری:p
موفق باشی

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/gf8800gtx-roundup.html
یه ریویو بین 8800 ها با بردهای مختلف هستش که ایسوز از نظره اورکلاک و acsesories بهترین شده....چیپ های مموری ایسوز از شرکت سامسونگ هست که فوق العاده عالی هستند...از کلاک 1800 اومده رو 2200!!!!
کارتها همه در یک حد هستند.از نظره بهترین پرفورمنس هم(در حالت عادی)8800 جی تی ایکس xxx از شرکت xfx اول شده.(چون از قبل اور شده:دی..در ضمن برای اورکلاکر ها اصلا این xfx نسخه ی xxx توصیه نمیشه)
شرکت فاکس کان هم بهترین پک و acsesories رو داشته;)
به نظره من توی ایران الان بهترین برد همین ایسوز هست..
یه ریویو دیگه از 8600 جی تی اس از ایسوز
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce8600gts.html

8600 جی تی اس احتمالا توی ایران قیمتش بیت 300 تا 320 میشه:(
این کارت ها برای کسانی که 7900-x1900 -x1950 دارند توصیه نمیشه چون قدرت بیشتری ندارند...
تو بنچمارك هايي كه خودت گذاشتي 8600gts تو 3Dmark05 از همشون به جز 8800gts قويتره.

به نظره من توی ایران الان بهترین برد همین ایسوز هست..
چه عجب محمد رضا تو به Asus یه نگاه مثبت انداختی
93.gif

ما اون مین استریمی رو که توی سریه 6600 دیدیم تکرار نشد:( (همش به علت اینه که این ای ام دی نمیاد یه رقابت درست ایجاد کنه:biggrin1: )
بابا در حد کنکور صحبت کن منم بفهمم :cheesygri

خلاصه منم از همون روز اول گلوی نازنینم بیخ این 8600 گیر کرده بود!!! انشاالله همینو میخرم

خوب یک Dx جدید برای ویندوز XP در راهه اگه اسمش اشتباه نکنم 9.0 L باید باشه ...

اما خوب چه کنیم که کلا XP داره از رده خارج میشه ... البته فکر نمیکنم به این سرعت

این اتفاق بیقته ... مخصوصا با این قیمت گزافی که Vista داره ...

من خودم Home Basic اش رو 200 تومن گرفتم !!!!

......................................................................................................................

انویدا دنبال ونفعت خودشه ... فکر نمیکنم بزاره کارتهای قدیمیش تا زمانی که آخرین دونشونو

نفروخته از زده خارج شند .

یه سری به سایت rayansaba.com بزنین ... در قیمت AGP هاش داره بانام Ultra مبفروشه ...

به هر حال من به بازار استناد کردم.

متشکرم

چی؟
خوبی؟
8600 از نوع agp تازه اونم با نام اولترا؟:) :) :) :)
لینک بده...
به بازار استناد نکن:biggrin1: برو 2 تا سایت معتبر hardware ببین;)
اونیم که دیدی احتمالا 6800 اولترا بوده نه 8600!

چه عجب محمد رضا تو به Asus یه نگاه مثبت انداختی
93.gif

بابا در حد کنکور صحبت کن منم بفهمم :cheesygri

خلاصه منم از همون روز اول گلوی نازنینم بیخ این 8600 گیر کرده بود!!! انشاالله همینو میخرم

منظورم اینه که مثل قدیم نیست که 250 تومن پول بدی و کیفیت بازیها حداقل روی 1280*1024 بیاد:)
یعنی این 8600 ها زیاد مالی نیست;) (البته فعلا احتیاجی هم نیست...از نظر قدرت در حد 7900 gt هستش.)
به نظره من 8800 جی تی اس 320 با قیمت 350 تومن خیلی بیشتر میرزه نسبت به این کارت;)
در مورد ایسوز هم:) الان توی ایران هم قیمتش نسبتا مناسبه و همین که میبینی یه کارت عالی درومده...دلیلی نداره با ایسوز لج باشم;)
موفق باشی

پس من 8600 نخرم!!! محمد به نظرت 8800 همون مدلی که تو گفتی تا آخر تابستون چه قدر افت قیمت پیدا میکنه

خوب نمیتونم بگم نخری...
تو الان داری با 6600 صفا میکنی:) پس 100% یه 8600 جی تی اس میتونه راضیت کنه;)
اونوقت برای 8800 2 تا مشکل دیگه وجود داره
1-cpu سیستمت باعث میشه نتونی از تمام قدرت کارت اسفاده کنی.
2-پاور 70 تومنی میخوای:biggrin1:
پس میبینی که این 8800 به اسم ارزون در میاد وگرنه توی عمل چیزه گرونیه...
تا اخر تابستون والا نمیدونم..یه هو دیدی 8900 جی اس اومد 200 تومن...
بازار کامپیوتر اصلا قابل پیش بینی نیستش;)

در کل برای خرید کارت گرافیک باید بهترین مدل رو خرید چون هرروز سیستم گرافیکی بازی ها میره بالا و مدل های جدید گرافیکی بروز میشند و باید جدیدترین کارت رو برای اجرای هرچه بهتر اون ها داشت . نمونه بارزش همین بازی Crysis هستش که فکر نکنم سری های GTS یا سری های ارزانتر از اون ها ، از لحاظ فریم ریت جالب جواب بدند . اونجاست که افسوس میخوره آدم که ای کاش مدل بهتری داشتم . اگر هم پول میخواد بزار بخواد چون قانون ایران اینجوری هستش که اگر پول داری PC اگر نداری جمع کن پولات رو و برو به سمت کنسول !
12.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or