hassan_110
کاربر سایت
سلامبه مسخره نگیر فروشنده خودش به من گفت xfx بگیر ولی من حماقت کردم و گول silentpipe رو خوردم باور کن کارت 6200turbocash 256MB GDDR2 gigabyte geforce کورکلاک 70 مگاهرتز بالا بردم و برای مموری کلاک 130 مگاهرتز مثل اسب کار میکرد آخ نمیگفت فقط چونکه توی بازی Gears of War کم آورد مجبور شدم عوضش کنم
البته این کارت رو هم میفروشم قیمت رو خودتون بدید چونکه مال پارسال هست
V-tuner 3 هم که خیلی افتضاحه یک گزینه داره auto optimize باورتون نمیشه یه دفعه ازش استفاده کردم فرکانس coreclock رو یکباره از 575 مگاهرتز برد روی 2048 مگاهرتز بعد از چند ثانیه صفحه شد خاکستری و منم سیستم رو ریست کردم
کلا بگم گیگا خراب کرده حالا لطفا منو راهنمایی کنید کارتهای خوبی که خودتون هم استفاده کردید و راضی بودید رو معرفی کنید من کاری به آمار و ارقام ندارم منم گول آمار و ارقام سایتهای در پیت رو خوردم همون سایتهایی که مدیرش شاید کارت گرافیکش آنبورد باشه
میثم جان تمام حرفایی رو که زدی هم که درست فرض کنیم موضوع اینه که شما با قیمت 120 تومان هیچ کارت بدرد بخوری که توانایی اور کلاک خوب داشته باشن پیدا نمیکنی. بهترین کارت تو این رنج قیمتی 8600 gt (البته نه ddr2 بلکه ddr3 هست ) که اونم کارت قوای ای نیست.
یا علی مدد