بحث و گفتگو در مورد سریه Geforce 8

• Thread starter Thread starter Carbon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به مسخره نگیر فروشنده خودش به من گفت xfx بگیر ولی من حماقت کردم و گول silentpipe رو خوردم باور کن کارت 6200turbocash 256MB GDDR2 gigabyte geforce کورکلاک 70 مگاهرتز بالا بردم و برای مموری کلاک 130 مگاهرتز مثل اسب کار میکرد آخ نمیگفت فقط چونکه توی بازی Gears of War کم آورد مجبور شدم عوضش کنم

البته این کارت رو هم میفروشم قیمت رو خودتون بدید چونکه مال پارسال هست

V-tuner 3 هم که خیلی افتضاحه یک گزینه داره auto optimize باورتون نمیشه یه دفعه ازش استفاده کردم فرکانس coreclock رو یکباره از 575 مگاهرتز برد روی 2048 مگاهرتز بعد از چند ثانیه صفحه شد خاکستری و منم سیستم رو ریست کردم

کلا بگم گیگا خراب کرده حالا لطفا منو راهنمایی کنید کارتهای خوبی که خودتون هم استفاده کردید و راضی بودید رو معرفی کنید من کاری به آمار و ارقام ندارم منم گول آمار و ارقام سایتهای در پیت رو خوردم همون سایتهایی که مدیرش شاید کارت گرافیکش آنبورد باشه
سلام
میثم جان تمام حرفایی رو که زدی هم که درست فرض کنیم موضوع اینه که شما با قیمت 120 تومان هیچ کارت بدرد بخوری که توانایی اور کلاک خوب داشته باشن پیدا نمیکنی. بهترین کارت تو این رنج قیمتی 8600 gt (البته نه ddr2 بلکه ddr3 هست ) که اونم کارت قوای ای نیست.;)
یا علی مدد

من قبلا اشتباه کردم کارت زیر رو خریدم 108,000 تومن در تاریخ 15 05 1387
8600gt geforce 512MB GDDR 2 PCI-E GigaByte

این کارت اصلا جوابگوی بازیهای روز نیست یعنی نمیتونید حداکثر تنظیمات گرافیکی رو روی GRID ، COD4 و Gears of War انجام بدید
در مورد اورکلاک شدن هم بگم که افتضاحه یعنی اصلا اور کلاک کردن این کارت یعنی گوزیدن وسط بازی
حالا من این کارت را 80000 تومن میفروشم هر کی خواست بگه 09191477664

میخوام یک کارت ناب بخرم دور و ور 120000 تومن لطفا کارتهای برندهای مختلف رو معرفی کنید که توانایی بالایی در اورکلاک شدن داشته باشند
اون gddr نیست ddrـه (این مدل) دلیل اینکه نمیتونه بازیهای روز رو هم اجرا کنه همین ddr2 بودنش هست.
شما اگه میخوای کارتت رو بفروشی برو تو بخش بازارچه اینجا به نتیجه ای نمیرسی.
راستی نوش الان 80 85 تومنه فک نکنم بیشتر از 45 50 تومن ازت بردارن.
تا 120 هم پیشنهاد میکنم یه 20 تومن دیگه جمع کنی یه 9600gso بگیری کاراییش بین 8600gts و 9600gt هستش.

آخرین ویرایش:
میخوام یه XFX 8600 GTS 256MB DDR3 XXX PV-T84G-UDD3 بگیرم نظرتون چیه؟؟؟
قیمتش چنده؟؟؟
برای اور کلاک کردن خوبه؟؟؟
چون دیدم فرکانس کاریش از تمام سریها بالاتره انتخاب کردم
GPU Clock:730 Mhz Memory Speed:2260 Mhz 256 MB DDR3

چرا وقتی رم گرافیک بالا میره فرکانس پایین میاد؟؟؟
آیا مدل XFX 8600 GTS 256MB DDR3 XXX نسخه turbocash هم داره؟؟؟
مقدار رم گرافیک چقدر در بازی تاثیر داره اگر میشه با چند تا مثال بیان کنید؟؟؟

میگن asus هم خوبه درسته؟؟؟
اصلا چند تا برند خوب معرفی کنید و برترینشون رو هم معرفی کنید

آخرین ویرایش:
8600gts هم یجورایی نسخه ی اور شده ی 8600gt هستش و فقط کلاک هاش بالاتره اون 9600gso که گفتم از این سریعتره در ضمن تو کارت گرافیک فقط فرکانس مهم نیست.
8600gts هم tc نداره.

الان دیگه 8600 و 8500 GT خز شده و باید به فکر کارت های بهتر مثل 8800 GT و 9600 GT باشیم چون اینا دیگه توانایی اجرای روون و با فریم بالای بازی های گرافیک بالای روز مثل کرایسیس رو ندارن. البته برای کسایی که پول زیاد ندارن این کارتها هنوزم خوبه.

اول بگم به قول اقای هیتلر ما جز خز و خیلا هستیم.
من یه کارت گرافیک 8500Gt دارم(NX85T512HP):
1:میخواستم ببینم این قضیه Hp اخرش چیه؟
2:Turbo Force Edition چیه؟
3:من بازیهایی مثل کریسیس رو به 3 گیگ رم بدون مشکل بازی کردم .این کارت گرافیک تا کی کار منو راه میندازه؟احتیاج به ارتقا هست؟اگه هست چیو پیشنهاد میکنید؟
پیشاپیش ممنون از جوابتون.

اون hp آخرش چیز خاصی نیست احتمالا یجور مخفف تو مدلای giga هستش.
در مورد turbo force edition هم (اونجور که من فهمیدم) به مدلایی از کارتای giga گفته میشه که اور شده هستن (مثل oc یا oc2 تو کارتای bfg) و همینطور ابزاری (v-tuner2) برای اور کردن کارت دارن.

اون hp آخرش چیز خاصی نیست احتمالا یجور مخفف تو مدلای giga هستش.
در مورد turbo force edition هم (اونجور که من فهمیدم) به مدلایی از کارتای giga گفته میشه که اور شده هستن (مثل oc یا oc2 تو کارتای bfg) و همینطور ابزاری (v-tuner2) برای اور کردن کارت دارن.
ممنون از جوابت.
رو کارت گرافیک نوشته سری HP با سری معمولی 8500GT دارای 18.5% تفاوت راندمان کاری داره.
یه مشکل دیگه منم بعد خرید این کارت گرمای بسیار زیاده کیس منه طوری که موقع رندر کردن و یا تو بازی آنچنان گرم میشه کیس که دست آدم میسوزه.

کارت شما از نوع silent هستش و فن نداره که این خودش برای کارت مشکل ایجاد میکنه شما میتونی یه فن براش ردیف کنی تا دماش هم کمتر بشه.

قیمت 9600gso چنده؟
حدود 140 تومن .

آقا ميخواستم بدونم بهترين كارت گرافيك چيه و قيمتش چنده؟

اگر منظورت قويترين كارت گرافيك هست ، Radeon HD 4870X2 قويترين كارتيه كه در بازار هاي جهاني عرضه شده ، قيمتش هم 549.99 دلاره !

خيلي احتمالش كمه كه قيمتش كاهش پيدا بكنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or