hassan_110
کاربر سایت
دوستان کسی میدونه 8800ultra چنده ؟
سلام فکر کنم از 820 شروع میشه تا 900 تومان .
یا علی مدد
دوستان کسی میدونه 8800ultra چنده ؟
نه عزیز هیچ ربطی به هم ندارن رم اصلی مادربرد با رم vga...شما باید مادربردت pci ex 16x ساپورت کنه فکرکنم احتمال 99 درصد پشتیبانی میکنهمن می خوام یه کارت گرافیک بخرم که ddr3 هست حافظش . از کجا بفهمم که مادر بوردم ساپورت میکنه این رو ؟ توی جزئیات مادربورد نوشته که مثلا رم ddr2 رو ساپورت میکنه ؟ آیا این رم اصلی کامپیوتر همون رم کارت گرافیک رو هم شامل میشه ؟
گفتم سوالمو دوباره اینجا مطرح کنم
من کارت گرافیکم ASUS 8600 gts 256mb gddr3 هست یعنی روی جعبش اینو نوشته ولی وقتی به مسیر زیر میرم:
rightclick/properties/setting/advanced/adapter
نوشته:
Memory size:512 mb
میشه بهم بگید که رم کارتم 256 یا 512 :confused:
من می خوام یه کارت گرافیک بخرم که ddr3 هست حافظش . از کجا بفهمم که مادر بوردم ساپورت میکنه این رو ؟ توی جزئیات مادربورد نوشته که مثلا رم ddr2 رو ساپورت میکنه ؟ آیا این رم اصلی کامپیوتر همون رم کارت گرافیک رو هم شامل میشه ؟
خب اول راجب XFX بگم که مارک بدی نیست ومیشه گفت خوب واستانداردهستش.اما راجب نیاز شما باید بگم که بستگی به انتظار شما از کازت و گرافیک بازی ها داره .درکل کارت خوبیه .ولی تا اونجایی که من میدونم 8600GTS رم دی دی ار 2 نداره وهمه دی دی ار 3 هستندبه احتمال 99 درصد یکشنبه می رم و کارت گرافیکم رو خرید می کنم ولی از یه جهاتی می ترسم که امیدوارم دوستان بهم کمک کنند ...
می خواستم بدونم 8600 جی تی اس xfx که قیمتش زیر 190 هستش و تفاوت قیمت فراوونی با مارک های دیگه داره اونقدر خوب هست که نیاز منو واسه بازیهای تا یک سال آینده برطرف کنه ...
من 8600 جی تی ddr2 256 تونب فراسو را حدود 175 تومن قیمت کردم ... دلیل ترسم از اینه که چه تفاوتی هستش بین این جی تی ِ دی دی آر 2 با جی تی اس دی دی آر 3 که انقدر قیمت هاشون به هم نزدیکه ... فروشندگان کارت گرافیک همشون از کارت خودشون تعریف می کنن و از کارت های دیگران بد می گن ...
اگه واقعا 8600 جی تی اس xfx خوبه و شما دوستان تایید می کنین و مادربورد p5 945 pl رو هم ساپورت می کنه بدون شک بروم و این کارت رو بخرم ...
سیستم من هم اینه
cpu 3.2 2mg
hard 80
m.b p5 945pl
graphic 7300 gt
ram 1 gig
که با فروش گرافیک و 200 تومن خرج می تونم برسونم به
hard 160
graphic 8600 gts
ram 2 gig
...
نظر شما دوستان چیست؟
هم gt و هم gts هر دو ddr3 هستن.ن 8600 جی تی ddr2 256 تونب فراسو را حدود 175 تومن قیمت کردم ... دلیل ترسم از اینه که چه تفاوتی هستش بین این جی تی ِ دی دی آر 2 با جی تی اس دی دی آر 3 که انقدر قیمت هاشون به هم نزدیکه ... فروشندگان کارت گرافیک همشون از کارت خودشون
البته gt در بعضی ازبرندها ddr2 هم دارههم gt و هم gts هر دو ddr3 هستن.
تنها فرقشون توی سرعت های هسته و حافظه هستش.
به نظر من اگه الان میخوای 200 خرج کنی صبر کن برسونش به 280 290 بعد یه 8800gt بگیر مطمئن باش بهترین انتخاب هستش.
ساپورت مي كنه.باور کنید با چشمای خودم دیدم
tonb فراسو 128 ddr2 حدود 135 تومن ... 256 ddr2 حدود 175 تومن ...
دوستان من دیگه تحمل اینکه صبر کنم و 8800 جی تی ارزون بشه ندارم ... اگه واقعا 8600 جی تی اس xfx خوبه برم بخرمش !! واقعا هم انقدر پول ندارم که 290 پای 8800 بدم ... نزدیک 100 تومن تفاوتشه ؟
با این حال می خواستم بدونم این 8600 مادربورد p5 945 pl2 من رو به راحتی ساپورت می کنه یا نه؟
از لطف همه دوستان ممنون!