سلام من کلیه ی پست های این تاپیک رو خوندم و لذت بردم از شیوه ی پاسخگویی اساتید و یه جورایی به سایت علاقه مند شدم و اومدم ثبت نام کردم. راستش من پس فردا برای خرید قطعات میخوام اقدام کنم. یه یک هفته ای هست که تحقیقاتی انجام دادم. همه چیز ، تقریباً تکمیله به جز کارت گرافیک که هنوز شک دارم. قطعاتی که میخوام بردارم ایناست: RAM: Crucial 2*1GIG Buss 800 Hdd:320 Samsung , Sata II , 16 meg Buffer Main: M2V Asus cpu :AMD 4000 , Dual Core اول میخواستم یه گرافیک 8600 GTS ، برند XFX بردارم ، که رایان صبا قیمت 200 واسش زده. ولی آقا محمدرضا مدیر محترم ، در صفحات مختلف نارضایتی خودشون رو از این گرافیک اعلام کرده بودند. به اعتقاد ایشون ، با برداشتن گرافیک 8600GT و با یک اورکلاک ساده به راحتی به 8600GTS رسید. الان من قیمت 8600GT رو ندارم ، ولیXFX که توی برند های GTS بهترینه ، و بعدش هم إBFG هست قیمتش 200 تومنه. یکی از دوستام پیشنهاد میکنه که من بیخیال سری 8 بشم و از سری 7 ، یه گرافیک قویتر بردارم مثلاً 7800 ، میگه نسبت به قیمت و قدرت به نفعمه که این گرافیک رو بردارم. البته من قیمت این گرافیک رو هم نمیدونم و این جور که من فهمیدم 7800، 9 مدل داره . آقا محمدرضا ی عزیز ، به همه پیشنهاد 8800 رو میدن ، که البته من بودجم ماکزیمم 200 هستش با 5 درصد تلرانس ( چون قطعات دیگه ای هم لازم دارم). به نظرتون من اگه 8600GT بگیرم ، و با این قطعات میتونم ، به راحتی اورکلاک کنم و به GTS برسم؟ یا اینکه شمام نظرتون اینه با این بودجه ی من سری 7 رو بگیرم؟ یا اینکه پیشنهاد دیگه ای دارید؟ ارادتمند شما EASPORTS