بحث و گفتگو در مورد سریه Geforce 8

• Thread starter Thread starter Carbon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Three way SLI on the way

SLI سه کارت در راه هست،تنها کارت هایی که الان از این فناوری می تونند استفاده کنند،8800GTX,8800Ultra
هستند.خبر خوب برای دارندگان چیپ 680i که می تونند 3 تا کارت ببندند.حالا خودمدنیم با 3 تا GTX,Ultra چی کار باید کرد
blink.gif
!!!
در عکس می تونید connector جدید ببنید.(با خط قرمز مشخص کردم)

Nvidia to go Displayport in the next gen

Nvidia تا آخر امسال از این port استفاده خواهد کرد و تمام chipset های جدید این connector جدید را ساپورت می کنند.شاید این خبر برای بعضی ها تازگی نداشته باشد.ولی هیچ وقت رسمی نبوده است.
همچنین G92,G98 از DirectX 10.1 ساپورت می کنند.
همچنین IGN,intel های نسل آینده خود را برای Q2 2008 با این port سازگار می کند.

8800

با روی کار اومدن کارتی مثل 8800gtx و dx10 و موتور های قویی مثل cryengin2 و idtech5
دیگه کنسول ها رفتن تو قوطی الانم که دوستمون خبر ساخت g92,g98 رو اعلام کرد
این دو gpu توانایی اتصال به hd tv رو هم دارن:eek:

سلام من کلیه ی پست های این تاپیک رو خوندم و لذت بردم از شیوه ی پاسخگویی اساتید و یه جورایی به سایت علاقه مند شدم و اومدم ثبت نام کردم. راستش من پس فردا برای خرید قطعات میخوام اقدام کنم. یه یک هفته ای هست که تحقیقاتی انجام دادم. همه چیز ، تقریباً تکمیله به جز کارت گرافیک که هنوز شک دارم. قطعاتی که میخوام بردارم ایناست:
RAM: Crucial 2*1GIG Buss 800
Hdd:320 Samsung , Sata II , 16 meg Buffer
Main: M2V Asus
cpu :AMD 4000 , Dual Core

اول میخواستم یه گرافیک 8600 GTS ، برند XFX بردارم ، که رایان صبا قیمت 200 واسش زده. ولی آقا محمدرضا مدیر محترم ، در صفحات مختلف نارضایتی خودشون رو از این گرافیک اعلام کرده بودند. به اعتقاد ایشون ، با برداشتن گرافیک 8600GT و با یک اورکلاک ساده به راحتی به 8600GTS رسید. الان من قیمت 8600GT رو ندارم ، ولیXFX که توی برند های GTS بهترینه ، و بعدش هم إBFG هست قیمتش 200 تومنه. یکی از دوستام پیشنهاد میکنه که من بیخیال سری 8 بشم و از سری 7 ، یه گرافیک قویتر بردارم مثلاً 7800 ، میگه نسبت به قیمت و قدرت به نفعمه که این گرافیک رو بردارم. البته من قیمت این گرافیک رو هم نمیدونم و این جور که من فهمیدم 7800، 9 مدل داره . آقا محمدرضا ی عزیز ، به همه پیشنهاد 8800 رو میدن ، که البته من بودجم ماکزیمم 200 هستش با 5 درصد تلرانس ( چون قطعات دیگه ای هم لازم دارم). به نظرتون من اگه 8600GT بگیرم ، و با این قطعات میتونم ، به راحتی اورکلاک کنم و به GTS برسم؟ یا اینکه شمام نظرتون اینه با این بودجه ی من سری 7 رو بگیرم؟ یا اینکه پیشنهاد دیگه ای دارید؟
ارادتمند شما EASPORTS

آخرین ویرایش:
سلام من کلیه ی پست های این تاپیک رو خوندم و لذت بردم از شیوه ی پاسخگویی اساتید و یه جورایی به سایت علاقه مند شدم و اومدم ثبت نام کردم. راستش من پس فردا برای خرید قطعات میخوام اقدام کنم. یه یک هفته ای هست که تحقیقاتی انجام دادم. همه چیز ، تقریباً تکمیله به جز کارت گرافیک که هنوز شک دارم. قطعاتی که میخوام بردارم ایناست: RAM: Crucial 2*1GIG Buss 800 Hdd:320 Samsung , Sata II , 16 meg Buffer Main: M2V Asus cpu :AMD 4000 , Dual Core اول میخواستم یه گرافیک 8600 GTS ، برند XFX بردارم ، که رایان صبا قیمت 200 واسش زده. ولی آقا محمدرضا مدیر محترم ، در صفحات مختلف نارضایتی خودشون رو از این گرافیک اعلام کرده بودند. به اعتقاد ایشون ، با برداشتن گرافیک 8600GT و با یک اورکلاک ساده به راحتی به 8600GTS رسید. الان من قیمت 8600GT رو ندارم ، ولیXFX که توی برند های GTS بهترینه ، و بعدش هم إBFG هست قیمتش 200 تومنه. یکی از دوستام پیشنهاد میکنه که من بیخیال سری 8 بشم و از سری 7 ، یه گرافیک قویتر بردارم مثلاً 7800 ، میگه نسبت به قیمت و قدرت به نفعمه که این گرافیک رو بردارم. البته من قیمت این گرافیک رو هم نمیدونم و این جور که من فهمیدم 7800، 9 مدل داره . آقا محمدرضا ی عزیز ، به همه پیشنهاد 8800 رو میدن ، که البته من بودجم ماکزیمم 200 هستش با 5 درصد تلرانس ( چون قطعات دیگه ای هم لازم دارم). به نظرتون من اگه 8600GT بگیرم ، و با این قطعات میتونم ، به راحتی اورکلاک کنم و به GTS برسم؟ یا اینکه شمام نظرتون اینه با این بودجه ی من سری 7 رو بگیرم؟ یا اینکه پیشنهاد دیگه ای دارید؟ ارادتمند شما EASPORTS

سلام
دوست عزیز 8600 GT رو که راحت میشه تا GTS رسوند...
ولی پیشنهاد من...1 ماه صبر کن کارت BFG 8800 GT یا همون G92 رو با 200-250 بگیر که بین 8800 GTS و 8600 GTS قرار میگیره...رقیب HD2900 PRO هم هست...یعنی خیلی نزدیکه 8800GTS هست قدرتش;)
موفق باشی

سلام دوست عزیز
راستش من گفتم 1 هفته ولی الان 1 ماهه که بدلیل خراب شدن سیستم ، بدجور لنگم.
این چند وقت هم با یه سیستم P2 ، فقط میتونستم متصل شم به اینترنت.
دیگه هم طاقت صبر کردن ندارم چون سیستم خودم هم تا 1 ماهه دیگه درست بشو نیست.
میتونم یه گرافیک 50 تومنی بگیرم ، و یه ماه دیگه بفروشمش و همون G92 که گفتین رو بگیرم، ولی اگه قرار باشه 250 باشه و الانم 50 تومن بدم ، و تو فروششم 25 ضرر بدم ، اصلاً نمیصرفه ضمن اینکه من برای گرافیک بیشتر از 200 تومن نمیتونم سرمایه گذاری کنم ( خودمونی بگم بودجه ندارم).
حالا به نظرتون من با این شرایط چی کار کنم؟
8600gt بگیرم یا Gts یا اینکه یه گرافیک موقت یا ...؟
ممنون میشم اگه توی برند ها هم راهنماییم کنین.
و چون من اصفهان زندگی میکنم ، اگه قیمتی دارین ، هم لطف بزرگی در حق من کرده اید.

ٍَُ

این جور که من فهمیدم 7800، 9 مدل داره
7800 سه مدل داره gs gt gtx
8600gt بگیرم یا Gts یا اینکه یه گرافیک موقت یا ...؟
اگه میتونی که صبر کن همون 8800gt رو بگیر اگه نه که به نظر من یه xfx 8600gts بگیر تو مایه های 200 205 تومنه.

آخرین ویرایش:
7800 سه مدل داره gs gt gtx

اگه میتونی که صبر کن همون 8800gt رو بگیر اگه نه که به نظر من یه xfx 8600gts بگیر تو مایه های 200 205 تومنه.
سلام دوست عزیز
3 گروه داره ولی 9 مدل
الان براتون میگم:
1: GT 400 MHZ
2: GT 445 MHZ
3:GT 450 MHZ
4:GT 470 MHZ
5:GTX 430 MHZ
6:GTX 450 MHZ
7:GTX 490 MHZ
8: GTX 512 MHZ
9: GTX 512 MHZ(600/1800)

آقا محمدرضا پیشنهاد 8600GT برند ELSA ، رو دادند فکر کنم حدود 150 باشه.
با یه اور کلاک ساده میشه GTS .
فکر خیلی خوبی بود و من هم استقبال کردم ، چون پیشنهاد از این بهتر نداشتم.! دی!

دوستان من یه کارت 7300 جی تی داشتم که تو بخش بازارچه دارم 50 تومن می فروشم ...برای همین الان نیاز به کارت قویتر دارم ...بودجه من هم نهایتا 230 تومنه ...با توجه به این بودجه ای که دارم و اینکه می خوام حداقل یه سال تمام بازیهارو حداقل با کیفیت متوسط رو به بالا بازی کنم آیا می تونم کارتی رو بردارم ...اگر 8600Gtجواب می دهد همین رو بخرم چون از GTSنزدیک 50 تومن ارزونتره و اگر غیر از اینه همون GTS رو بخرم که 189 تومن تو پاساژایران قیمت کردم .
لطفا اگه می تونید کمکم کنید
سیستمم هم اینه
CPU 3.2 2mg
ram 1 gig
m.b p5 945
...
رمم رو هم به دو گیگ افزایش خواهم داد.

سلام
مارات جان به گفته محمد رضا اگر می تونی یک ماه صیر کن تا کارت 8800gt یا همون g92 بیاد برو اون رو بخر. قیمتش هم بین 200 تا 250 تومانه.
یا علی مدد

دوستان من یه کارت 7300 جی تی داشتم که تو بخش بازارچه دارم 50 تومن می فروشم ...برای همین الان نیاز به کارت قویتر دارم ...بودجه من هم نهایتا 230 تومنه ...با توجه به این بودجه ای که دارم و اینکه می خوام حداقل یه سال تمام بازیهارو حداقل با کیفیت متوسط رو به بالا بازی کنم آیا می تونم کارتی رو بردارم ...اگر 8600Gtجواب می دهد همین رو بخرم چون از GTSنزدیک 50 تومن ارزونتره و اگر غیر از اینه همون GTS رو بخرم که 189 تومن تو پاساژایران قیمت کردم .
لطفا اگه می تونید کمکم کنید
سیستمم هم اینه
CPU 3.2 2mg
ram 1 gig
m.b p5 945
...
رمم رو هم به دو گیگ افزایش خواهم داد.
189 تومن چه برندی بود دوست عزیز؟

میگم این ELSA گیرم نیومد؟
من چی کار کنم؟
8600 GTS بگیرم ، برند XFX و با اور برسونمش به 8800 GS ، یا اینکه 8600 GT بردارم با اور برسونمش به 8600 جی تی اس؟

کسی نمیدونه کجا میشه کارت های ELSA v رو گیر آورد اصلاً تو اصفهان نمایندگی داره؟

راستی محمدرضا خان ، با اجازتون میخوام به جای cpu 4000 AMD ، یه 5200 دوآل کور ، 2 مگ کش بگیرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or