سلام
دنبال یه تاپیک میگشتم که داخلش در مورد چنتا بازی حرف بزنم و از اونجایی که واسه بازی های سوییچ تاپیک زده نمیشه و یا اگه زده بشه یکی دو صفحه جلو نمیره گفتم این تاپیک رو بزنم که مرجعی باشه واسه تبادل نظر
نسخه سومو بازی کردی؟ طبیعتا نسبت به این چیزایی که گفتی خیلی بهتره هرچند من بازم خیلی با گیم پلی و اپن وردش ارتباط نگرفتم ولی خب موسیقی قسمت سوم واقعا شاهکاره در حدی که شاید ساعت ها تو بازی بچرخید فقط برای اون حس ترکیب موزیک و محیط هاحال نداشتم تاپیک زینوبلید ۱ رو پیدا کنم پس همینجا میگم. متاسفانه اینم بعد از نزدیک ۳۰ ساعت مجبور شدم دراپ کنم I'm too old for this sh!t
متوجه هستم که بازی ریمستر یه عنوان نسبتا قدیمی برای wii هستش ولی منم در این دوره از زندگیم فقط یه حجم معینی از کرینج رو میتونم تحمل کنم.... و زینوبلید سرشار از کرینج و صداپیشگی بد و دیالوگهای رو اعصابه شخصیت ها همه مقوان و از تیپ فراتر نمیرن
گیم پلی بازی به طور خلاصه یه mmo هستش که سینگل پلیر شده، برای همین تا خرتناق پر از فچ کوئست های بی سر و ته شده که هیچکدوم ارزش پیگیری نداره. محیط ها واقعا بزرگن و اوپن زون محسوب میشن ولی بدلیل همین ساختار کوئستیی که بازی داره، اونقدری ارزش گشت و گذار در محیط نیست. زهرمار ترین بخش گیم پلی هم کامبت بازی هستش. بشدت سفت و شلوغ پلوغ و غیرجذاب، همچنان بننظرم ffxii در این مدل کامبت ها شبه ریل تایم سیستم بهتری ارائه داده. اینکه تقریبا کنترلی روی بقیه پارتی هم نداری کامبت رو بدتر کرده چون میزان هوش هم تیمیات تقریبا با جلبک برابری میکنه!
موسیقی هم با اینکه خیلی تعریف از این سری شنیده بودم ولی حداقل شناره اول هیچ چیز دندون گیری نداشت....
در کل بازی خیلی زود برام خسته کننده شده و دکمه خداحافظیش رو مجبور شدم بزنم. در قدم بعدی احتمالا برم سراغ X که فقط برای wiiU بوده و شدیدا آندرریتده. طبق چیزایی که ازش دیدم و شنیدم در بیشتر بخش هایی که از شماره اول ایراد گرفتم بسیار بسیار بهتر عمل کرده بخصوص در زمینه گیم پلی. کلا خیلیا هستن که میگن X بهترین شمارست، امیدوارم که ناامید نکنه
نه دیگه دارم به ترتیب میرم ایشالا بقیه بهتر باشن. اینم رفتم داستانشو یوتوب خور کردم چون میدونم به بقیه مربوط میشهنسخه سومو بازی کردی؟ طبیعتا نسبت به این چیزایی که گفتی خیلی بهتره هرچند من بازم خیلی با گیم پلی و اپن وردش ارتباط نگرفتم ولی خب موسیقی قسمت سوم واقعا شاهکاره در حدی که شاید ساعت ها تو بازی بچرخید فقط برای اون حس ترکیب موزیک و محیط ها
نه دیگه دارم به ترتیب میرم ایشالا بقیه بهتر باشن. اینم رفتم داستانشو یوتوب خور کردم چون میدونم به بقیه مربوط میشه
mario rpg به نظرتوت ارزش خرید داره؟
Thumper با وی آر بازی کردم باس اخرش احتمال سکته مغزی بالاست با سرعت بالا حرکت میکنه یهویی کند میشه این روند همینطوری ادامه پیدا میکنه تو وی آر خیلی واقعا خطرناکه نمیدونم چرا اینطوری ساختن اخرشوالان پیدا کردم Thumper، اسم ژانرش به ذهنم نمیومد مثکه بهش میگن Music Game:
View attachment 238620
View attachment 238621
من دیگه حرفی ندارم
سلامدوستان سلام اگر خدا بخواد تا قبل عید میخوام oled بگیرم اما به عنوان کنسول دوم و دلیل خرید فعلا برای بازی های ۲نفره میخوام که با همسرم بازی کنم لطفا بازی های فان و هیجانی رو که باهم میشه زد و معرفی کنید ممنون و بازی هارو به صورت اکانت قانونی طرفیت دوم میخوام بگیرم
بازی های متروید گیم پلی خوبی دارن فقط این تو در تو بودن نقشه محیط بازی گیج کننده میشهمیخواستم بازی رو تموم کنم بعد نظر بدم
ولی فعلا بعد ده ساعت و 50 درصد شدن Complete شدن بازی باید بگم هولی شعط چقدر Metroid Prime خوبه به استثناء کامبت که یخورده میلنگه سیستم چک پوینت بازی که بعضی موقع ها اذیت می کنه این بازی شاهکار لول دیزاینه و استاد گردوندنت تو محیط های مختلف
باس فایت ها هم خیلی خوبن
معماها و رازهای مخفی عالین
خلاصه خیلی خفنه. فعلا Phazon Mine رو رد کردم و سرگیجه گرفتم از بس تو در تو و عمیقه بازی
و سختم هست. نوع سختی ش هم خیلی با بازی های دیگه فرق داره. باید واقعا همه بازی و محیط هاش رو بشناسی تا بری بازی رو جلو و این درکه اگه نباشه سریع از بازی زده میشی. خیلی خوبه
3 تا مرحله از گیم رو زدم، به نظرم متاش 83-84 بشه. گیم پلیش جذاب و متنوعه، طراحی مراحلش هم خیلی خوبن (طبیعتا به چیزی مثل Wonder نمیرسه، ولی خوبه)این Princess Peach: Showtime! مظلوم واقع شده تاپیک نداره فکر کنم، گیمش ولی لیک شده، نمراتش هم فردا میان و پس فردا هم ریلیز رسمی گیمه.