سلام
دنبال یه تاپیک میگشتم که داخلش در مورد چنتا بازی حرف بزنم و از اونجایی که واسه بازی های سوییچ تاپیک زده نمیشه و یا اگه زده بشه یکی دو صفحه جلو نمیره گفتم این تاپیک رو بزنم که مرجعی باشه واسه تبادل نظر
ایستوارد خیلی ظاهر قشنگی داشت ولی انحصاری نیست.دوستان بازی Pixel Art انحصاری سوییچ چی داریم؟
فقط Golf/Sports Story میشناسم
بازی قبل عید ریلیز رسمی شد، شما میگی لیک شده الان؟این بایونتا اوریجینز لیک شده گویا؟
https://nxbrew.com/bayonetta-origins-cereza-and-the-lost-demon-switch-nsp-eshop/
عه تاریخو قاطی کردمبازی قبل عید ریلیز رسمی شد، شما میگی لیک شده الان؟
Ziperto - A Digital Park for Gamersدرود، میشه یک سایت خوب برای دانلود بازی های wiiU معرفی کنید؟ پیشاپیش ممنون
دمت گرم، با نت گوشی که نشد از این سایتا بگیرم، یه سایت پیدا کردم میزارم بعدها کسی خواست
باورم نمیشه ولی متاسفانه باید بگم که متروید پرایم رو دراپ کردم اونم درست در بخش پایانیش. بک ترکینگ بازی وحشتناک آزاردهنس و این مسئله در انتهای بازی که باید یه سری آرتیفکت جمع بکنید خانمان سوز میشه، چون اگه چیزی جا انداخته باشید برای پیدا کردنش بیچاره اید! خلاصه که فاک ایت میرم یوتوب خورش میکنم، واقعا در این سن و سال سخته یه سری کارها رو انجام دادن
میفرمایند که پرایم 1 بهترین نسخه پرایم بوده تازه، پس وای به حال بقیش البته مثکه شماره های بعدی و بخصوص قسمت سوم خیلی خطی تره که فکر کنم برای این سری نکته مثبت محسوب بشه با توجه به این تجربه ای که داشتم.
در کل از نظر من متروید برای فضای سه بعدی مناسب نیست و در 2 بعدی خیییلی جواب تره، مگه اینکه پرایم 4 بیاد و معادله رو بهم بزنه.
منم با بازی راستیاتش حال نکردم و اصطلاحا دراپش کردم البته خیلی زودتر از شما همون محیط سفینه اولشو که رد میکنی وارد محیط اول بازی میشی دیدم نه بازی من نیست و خیلی از مکانیزماش از رده خارجن .باورم نمیشه ولی متاسفانه باید بگم که متروید پرایم رو دراپ کردم اونم درست در بخش پایانیش. بک ترکینگ بازی وحشتناک آزاردهنس و این مسئله در انتهای بازی که باید یه سری آرتیفکت جمع بکنید خانمان سوز میشه، چون اگه چیزی جا انداخته باشید برای پیدا کردنش بیچاره اید! خلاصه که فاک ایت میرم یوتوب خورش میکنم، واقعا در این سن و سال سخته یه سری کارها رو انجام دادن
میفرمایند که پرایم 1 بهترین نسخه پرایم بوده تازه، پس وای به حال بقیش البته مثکه شماره های بعدی و بخصوص قسمت سوم خیلی خطی تره که فکر کنم برای این سری نکته مثبت محسوب بشه با توجه به این تجربه ای که داشتم.
در کل از نظر من متروید برای فضای سه بعدی مناسب نیست و در 2 بعدی خیییلی جواب تره، مگه اینکه پرایم 4 بیاد و معادله رو بهم بزنه.
حال نداشتم تاپیک زینوبلید ۱ رو پیدا کنم پس همینجا میگم. متاسفانه اینم بعد از نزدیک ۳۰ ساعت مجبور شدم دراپ کنم I'm too old for this sh!t
متوجه هستم که بازی ریمستر یه عنوان نسبتا قدیمی برای wii هستش ولی منم در این دوره از زندگیم فقط یه حجم معینی از کرینج رو میتونم تحمل کنم.... و زینوبلید سرشار از کرینج و صداپیشگی بد و دیالوگهای رو اعصابه شخصیت ها همه مقوان و از تیپ فراتر نمیرن
گیم پلی بازی به طور خلاصه یه mmo هستش که سینگل پلیر شده، برای همین تا خرتناق پر از فچ کوئست های بی سر و ته شده که هیچکدوم ارزش پیگیری نداره. محیط ها واقعا بزرگن و اوپن زون محسوب میشن ولی بدلیل همین ساختار کوئستیی که بازی داره، اونقدری ارزش گشت و گذار در محیط نیست. زهرمار ترین بخش گیم پلی هم کامبت بازی هستش. بشدت سفت و شلوغ پلوغ و غیرجذاب، همچنان بننظرم ffxii در این مدل کامبت ها شبه ریل تایم سیستم بهتری ارائه داده. اینکه تقریبا کنترلی روی بقیه پارتی هم نداری کامبت رو بدتر کرده چون میزان هوش هم تیمیات تقریبا با جلبک برابری میکنه!
موسیقی هم با اینکه خیلی تعریف از این سری شنیده بودم ولی حداقل شناره اول هیچ چیز دندون گیری نداشت....
در کل بازی خیلی زود برام خسته کننده شده و دکمه خداحافظیش رو مجبور شدم بزنم. در قدم بعدی احتمالا برم سراغ X که فقط برای wiiU بوده و شدیدا آندرریتده. طبق چیزایی که ازش دیدم و شنیدم در بیشتر بخش هایی که از شماره اول ایراد گرفتم بسیار بسیار بهتر عمل کرده بخصوص در زمینه گیم پلی. کلا خیلیا هستن که میگن X بهترین شمارست، امیدوارم که ناامید نکنه