بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

من بين اين بازياي جديد و قديم موندم لطفآ 4 تاشو انتخاب كنيد بخرم
Call Of Juarez Bound in blood
Fight Night Round4
Prototype
H.A.W.X
Mass Effect
Street Fighter IV
resident evil5
Bioshock
Lost Planet
راستي Street Fighter IVكه از همه سايتا امتياز عالي گرفت چرا هيچكي ازش تعريف نميكنه؟

من بين اين بازياي جديد و قديم موندم لطفآ 4 تاشو انتخاب كنيد بخرم
Fight Night Round4
Prototype
H.A.W.X
Mass Effect
Street Fighter IV
resident evil5
Bioshock
Lost Planet
راستي Street Fighter IVكه از همه سايتا امتياز عالي گرفت چرا هيچكي ازش تعريف نميكنه؟
Fight Night Round4
Prototype
resident evil5
البته بازی lost planet هم بازی خیلی خوبی هست اما باس های بسیار سختی داره.

Street Fighter IV
Prototype
Bioshock

red faction توی لیستت نبود ، حتما داریش ولی اگه نه، حتما بخر. sf4 رو که من به شخصه بهترین فایتینگ 08 و احتمالا 09 می دونم ، تکن هنوز نیومده ولی خیلی بهش امیدوار نیستم. sf4 از این جهت خیلی عالیه که از طرفی اصالت خودش رو حفظ کرده و به نسخه های قدیمی( که محبوب هم بودن) وفادار مونده و از طرف دیگه، گیم پلی خوبی داره. گرافیکش رو خیلی ها نمی پسندن و درجه ی سختیش هم برای خیلی ها قابل تحمل نیست. به هر حال ، نظر من اینه که اگه با اینایی که گفتم مشکلی نداری، خریدنش منطقیه.

به نظر من اصلا جالب نبود ( گرافیک که به قول بعضی ها داغون ، کاراکتر ها مثل کارتون هایی که وقتی 5 ساله بودیم می دیدیم و ... ) --- در کل:sick:
تکن هنوز نیومده ولی خیلی بهش امیدوار نیستم
آقا تکن6 دیگه هر چی باشه از SF4 بهتره ( من حتي تكن 3 رو به SF4 ترجيح ميدم !!!)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prototype چه جور بازیه و تو چه سبکیه ؟؟؟
خیلی ها ازش تعریف می کنن و خیلی ها هم میگن زیاد جالب نیست ...
گرافیکش در چه حدیه ؟؟؟ ( کلا تو خرید بازی مهم ترین فاکتور برام گرافیک بازیه )

به نظر من ولی SF هر چی باشه بازیی نیست که هر کسی بتونه سریع اونو یاد بگیره ! جدا گرافیک خوبی نداشت SF4 ؟! رو چه مدل TV بازی کردین ؟! اتفاقا فکر کنم اون زمان که شما 5 سالتون بود این بازی شماره 2ش کلی طرفدار داشت !

ازونجایی که شما مهمترین فاکتورتون برای انتخاب بازی گرافیک هستش Prototype بهتون پیشنهاد نمیشه ! چون این بازی Gameplay بسیار خوب اما گرافیک معمولی داره !

به نظر من ولی SF هر چی باشه بازیی نیست که هر کسی بتونه سریع اونو یاد بگیره ! جدا گرافیک خوبی نداشت SF4 ؟! رو چه مدل TV بازی کردین ؟! اتفاقا فکر کنم اون زمان که شما 5 سالتون بود این بازی شماره 2ش کلی طرفدار داشت !
من واقعا نمی دونم این بازی چی داره که بعضی ها مي خوان براش دعوا راه بندازن ...:confused:

بگذریم ... گرافیک prototype تقريبا در حد چه بازیه ؟ ( اگه تقریبا در حد نینجا گایدن باشه فردا می گیرم ... )

آخرین ویرایش:
من واقعا نمی دونم این بازی چی داره که بعضی ها مي خوان براش دعوا راه بندازن ...:confused:

بگذریم ... گرافیک prototype تقريبا در حد چه بازیه ؟ ( اگه تقریبا در حد نینجا گایدن باشه فردا می گیرم ... )
توی همین مایه هاست شاید یه خورده بهتر.
فقط بهت بگم که توی این بازی تو قدرت محض رو در اختیار داری ومثل بیشتر بازی(fallout3)توی فلاکت وبدبختی نیستی.

دوستان نظرتو درباره OVERLORD2 چیه ؟ (من نسخه 1 رو بازی نکردم ، یه مقدار توضیح بدین ممنون میشم)
.
بعد یه چیز دیگه من هنوز قسمت نشده call of duty: modern warfare رو بازی کنم ، می خوام بدونم اگه قرار باشه بین call با red faction یکی رو انتخاب کنین کدوم رو پیشنهاد می کنین ؟

بعد یه چیز دیگه من هنوز قسمت نشده call of duty: modern warfare رو بازی کنم ، می خوام بدونم اگه قرار باشه بین call با red faction یکی رو انتخاب کنین کدوم رو پیشنهاد می کنین ؟
درود!
هیچگاه شک نکن که Call رو باید انتخاب کنی...

به نظر من اصلا جالب نبود ( گرافیک که به قول بعضی ها داغون ، کاراکتر ها مثل کارتون هایی که وقتی 5 ساله بودیم می دیدیم و ... ) --- در کل:sick:
آقا تکن6 دیگه هر چی باشه از SF4 بهتره ( من حتي تكن 3 رو به SF4 ترجيح ميدم !!!)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prototype چه جور بازیه و تو چه سبکیه ؟؟؟
خیلی ها ازش تعریف می کنن و خیلی ها هم میگن زیاد جالب نیست ...
گرافیکش در چه حدیه ؟؟؟ ( کلا تو خرید بازی مهم ترین فاکتور برام گرافیک بازیه )
منم از این بازی خوشم نمیاد.کلا از این سبک خوشم نمیاد.اما به خودم اجازه نمی دم برای این بازی فوق محبوب از این:sick:شکلک استفاده کنم.اینکه بازی با سلیقه ی من و شما سازگار نیست و سخت هست دلیل بر بد بودن بازی نیست.گرافیک بازی هم از نظر هنری فوق العادس و استیل خاصی داره.

دوستان pure و fuel تقریبا تو یک سبک هستند؟
کدومشون زیباتر و جذاب تر هستند؟
شبیه motorstrom هستند؟
ممنون.
سلام
بله در یک سبک هستند.
به نظر من fuel قشنگ تره.
fuel بله شبیه ولی pure فقط با این موتور 4 چرخه هاست.واسه همین اون بیشتر شبیه تا pure.
موفق باشید;)

آخرین ویرایش:
lost planet هم بازی خیلی خوبی هست اما باس های بسیار سختی داره.

بازی Lost Planet برای الان واقعا عذاب هست . اونقدر یکنواخت و خسته کننده است که فکر نکنم کسی بتونه حتی یه مرحله ی اون رو هم رد کنه .

بازی Lost Planet برای الان واقعا عذاب هست . اونقدر یکنواخت و خسته کننده است که فکر نکنم کسی بتونه حتی یه مرحله ی اون رو هم رد کنه .

همین دوستمون که جمله اش رو نقل قول کردی، تمومش کرده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or