بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

همین دوستمون که جمله اش رو نقل قول کردی، تمومش کرده!
بله من یکی دو هفته پیش بازی رو تموم کردم و فکر کنم که بازی خوبی بود.
مخصوصا باس هاش با این که سخت بودن اما مبارزه باهاشون خیلی جذاب بود. چون برای هر کدوم باید یه استراتژی خاصی رو اتخاذ می کردیم.
جالب ترینش هم باس آخر بازی بود که باید توی هوا باهاش مبارزه می کردیم.
اما در کل از اون بازی هایی بود که یه عده ازش خوششون میاد و یه عده بدشون میاد.
من که خوشم اومد. کلا سلیقه ایه.

بازی Lost Planet برای الان واقعا عذاب هست . اونقدر یکنواخت و خسته کننده است که فکر نکنم کسی بتونه حتی یه مرحله ی اون رو هم رد کنه .
البته من تمومش کردم:biggrin1:اونم با PC:sick:
اولاش خسته کننده هست ولی به مرور بهتر میشه.خیلی حرکت شخصیت اول بازی کنده.:evil:
تا بخوای 1 مرحله بری پیر میشی.:biggrin1:

chi bekharam?

می شه توضیح بدین این بازیا چجورین؟{ژانر و امتیاز بازی}
Transformers 2
کال آف جوارز : Ghostbusters The Video Game : Superstars V8 Racing
Fight Night Round : overlord 2
ice age : Mortal Kombat VS DC universe : fable2:
prince of persia 4
gta : Castle Crasher: The Dishwasher
midnight club :red faction: prototype
wwe smack down vs raw 2009
streetfighter4
riddick :
Assassin`s Creed : nfs
از بین :g.o.w2. hawx. resident. wheelman. halo3. cod. halowars . ufc
بیشر با اینا حال کردم:
wheelman. gow2.ufc.cod
اگه بازیه خوبه دیگه هم میشناسین معرفی کنین لطفا.بازی فوتبالی دوست ندارم.بازی ماشینی چی خوبه؟!
دوستان بفرمایید که چرا وقتی بازیه fuel میزارم بعد چند ثانیه به جای اجرای بازی open tray میزنه؟مشکل از بازیه یا فریم ور؟ فروشنده گفته بود با 1.6 اپ کرده!:((

می شه توضیح بدین این بازیا چجورین؟{ژانر و امتیاز بازی}
Transformers 2
کال آف جوارز : Ghostbusters The Video Game : Superstars V8 Racing
Fight Night Round : overlord 2
ice age : Mortal Kombat VS DC universe : fable2:
prince of persia 4
gta : Castle Crasher: The Dishwasher
midnight club :red faction: prototype
wwe smack down vs raw 2009
streetfighter4
riddick :
Assassin`s Creed : nfs
از بین :g.o.w2. hawx. resident. wheelman. halo3. cod. halowars . ufc
بیشر با اینا حال کردم:
wheelman. gow2.ufc.cod
اگه بازیه خوبه دیگه هم میشناسین معرفی کنین لطفا.بازی فوتبالی دوست ندارم.بازی ماشینی چی خوبه؟!
دوستان بفرمایید که چرا وقتی بازیه fuel میزارم بعد چند ثانیه به جای اجرای بازی open tray میزنه؟مشکل از بازیه یا فریم ور؟ فروشنده گفته بود با 1.6 اپ کرده!:((

امتیازارو دقیق یادم نیست ولی امیدوارم کمکت کنم.
Transformers 2 که میدونی یک سری آدم آهنی هستن در دو گروه که با همدیگه مجنگن و قابلیت منحصر به فردشون این هست که تبدیل به ماشین.هلیکوپتر.تانک و هواپیما هم میشن.به نظر من بازی جالبیه برای سرگرمی حرف نداره.امتیاز من:7.5
Call of Juarez:از همه لحاظ فوق العادست.محشره.الان خودم داشتم بازیش میکردم.یکی از قشنگ ترین بازی هایی هست که تا حالا بازی کردم.100%پیشنهاد میشه.امتیاز من:9.5
Ghostbusters:بازی نکردم ولی سبکش کارتونیه.(فکر کنم مزخرف باشه)
Overlord2:من گرفتم خوشم نیومد.یک طوریه.سبکش اکشن ادونچر سوم شخص هست.بازی خیلی تخلیه.(جالب نیست کلا)امتیاز من:6.0
Fight Night Round 4:خیلی قشنگه ولی بعد از یک مدت خسته کننده و تکراری میشه.سبکش هم بکس البته خودت میدونی:biggrin1:کنترلر بازی هم یک خورده خسته کنندست.امتیاز من:7.5
Fable2:من خودم خوشم نمیومد البته من کلا از بازی های RPG خوشم نمیاد ولی خیلی ها از این بازی واقعا لذت بردن.پیشنهاد میکنم بگیری امتحان شاید خوشت بیاد.امتیاز من 6.5
Mortal Kombat:من از این نسبت به فایتینگ های دیگه بیشتر خوشم اومد.خیلی بازی رو قشنگ ساختن.اگه میخوای فایتینگ بگیری حتما اینو تست کن.امتیاز من 8.0
Ice Age:خیلی بچه گانست.به دردت نمیخوره.امتیاز من:6.5
prince of persia 4:نسبت به شماره های قبلیش خیلی چرنده ولی همچنان قشنگه.امتیاز من 7.5
gta : Castle Crasher: The Dishwasher:منظورت از جی تی ای کدوم هست؟؟اگر منظورت 4هست که خوب معلومه احتیاجی به گفتن نیست اگر شماره ی دیگه ای منظورته بگو تا بگم.اون 2تای دیگه هم بازی Arcade هستن و حتما باید با مایکروسافت پوینت از XBL دانلدشون کنی.هر 2تاشون خیلی خیلی قشنکن.100%پیشنهاد میشن.امتیازات من 10 10 10
midnight club :red faction: prototype:با مید نایت کلاب حال نمیکنم.اون 2تای دیگه هم شاهکارن.امتیازات من به ترتیب از راست به چپ:9.0 9.0 7.5
wwe smack down vs raw 2009:قشنگه ولی بهتره بازی های دیگه ای بجای این بخری.البته اگر طرفدار کشتی کج هستی که 100%بخر.امتیاز من:8.5
streetfighter4:خیلی سخته فکر نکنم شما Pro باشین.پیشنهاد نمیشه.فقط اعصابتون رو خورد میکنه.امتیاز من:6.0
riddick:به نظر مین این بازی خیلی خیلی قشنگه.اگه به مخفی کاری و کشتن تو تاریکی و اینا علاقه دارید 1000%اینو بگیرید.امتیاز من:9.0
Assassin`s Creed:شاهکار!!!120%بگیر امتیاز من:10
بازی ماشنیی هم من بهتون Burnout Paradise رو پیشنهاد میکنم و PURE

امتیازارو دقیق یادم نیست ولی امیدوارم کمکت کنم.
Transformers 2 که میدونی یک سری آدم آهنی هستن در دو گروه که با همدیگه مجنگن و قابلیت منحصر به فردشون این هست که تبدیل به ماشین.هلیکوپتر.تانک و هواپیما هم میشن.به نظر من بازی جالبیه برای سرگرمی حرف نداره.امتیاز من:7.5
Call of Juarez:از همه لحاظ فوق العادست.محشره.الان خودم داشتم بازیش میکردم.یکی از قشنگ ترین بازی هایی هست که تا حالا بازی کردم.100%پیشنهاد میشه.امتیاز من:9.5
Ghostbusters:بازی نکردم ولی سبکش کارتونیه.(فکر کنم مزخرف باشه)
Overlord2:من گرفتم خوشم نیومد.یک طوریه.سبکش اکشن ادونچر سوم شخص هست.بازی خیلی تخلیه.(جالب نیست کلا)امتیاز من:6.0
Fight Night Round 4:خیلی قشنگه ولی بعد از یک مدت خسته کننده و تکراری میشه.سبکش هم بکس البته خودت میدونی:biggrin1:کنترلر بازی هم یک خورده خسته کنندست.امتیاز من:7.5
Fable2:من خودم خوشم نمیومد البته من کلا از بازی های RPG خوشم نمیاد ولی خیلی ها از این بازی واقعا لذت بردن.پیشنهاد میکنم بگیری امتحان شاید خوشت بیاد.امتیاز من 6.5
Mortal Kombat:من از این نسبت به فایتینگ های دیگه بیشتر خوشم اومد.خیلی بازی رو قشنگ ساختن.اگه میخوای فایتینگ بگیری حتما اینو تست کن.امتیاز من 8.0
Ice Age:خیلی بچه گانست.به دردت نمیخوره.امتیاز من:6.5
prince of persia 4:نسبت به شماره های قبلیش خیلی چرنده ولی همچنان قشنگه.امتیاز من 7.5
gta : Castle Crasher: The Dishwasher:منظورت از جی تی ای کدوم هست؟؟اگر منظورت 4هست که خوب معلومه احتیاجی به گفتن نیست اگر شماره ی دیگه ای منظورته بگو تا بگم.اون 2تای دیگه هم بازی Arcade هستن و حتما باید با مایکروسافت پوینت از XBL دانلدشون کنی.هر 2تاشون خیلی خیلی قشنکن.100%پیشنهاد میشن.امتیازات من 10 10 10
midnight club :red faction: prototype:با مید نایت کلاب حال نمیکنم.اون 2تای دیگه هم شاهکارن.امتیازات من به ترتیب از راست به چپ:9.0 9.0 7.5
wwe smack down vs raw 2009:قشنگه ولی بهتره بازی های دیگه ای بجای این بخری.البته اگر طرفدار کشتی کج هستی که 100%بخر.امتیاز من:8.5
streetfighter4:خیلی سخته فکر نکنم شما Pro باشین.پیشنهاد نمیشه.فقط اعصابتون رو خورد میکنه.امتیاز من:6.0
riddick:به نظر مین این بازی خیلی خیلی قشنگه.اگه به مخفی کاری و کشتن تو تاریکی و اینا علاقه دارید 1000%اینو بگیرید.امتیاز من:9.0
Assassin`s Creed:شاهکار!!!120%بگیر امتیاز من:10
بازی ماشنیی هم من بهتون Burnout Paradise رو پیشنهاد میکنم و PURE
اقا واقعا دمت گرم!ولی من تازه کارم.اگه میشه بگین اکشن ادونچر سوم شخص و RPG یعنی چه؟!:confused:
فکر نمیکنم با riddick حال کنم!همین re که گرفتم برام بسه!چون ازین بازیا میترسم!:cheesygri
بازی fight دوست دارم اما هر وقت اسم kombat میاد یاد اتاری میوفتم :laughing:
به نظرت فرق زیادی بین Call of Juarez :Assassin`s Creed :red faction:cod: prototype وجود داره؟یعنی 5 تاش یک سبک و سیاق تکراری نداره؟{چون نمیدونم میپرسم}
در مورد bioshock, fable2,Battlestations - Pacific,Bionic commando و Assassin`s Creed میشه یک توضیحی بدین؟!:D
بازم ممنونم;)

آخرین ویرایش:
دوستان شاید جاش اینجا نباشه ولی تو غرب تهران ( شهرک اکباتان-صادقیه -اریاشهر ) کجامی تونم بازی دونه ای 2-3 تومن پیدا کنم ؟؟؟
طرفای ما همه میدن 5 تومن و تو این گرما اصلا نمیشه تا جمهوری و اون طرفا رفت ...
اگه راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم ..

دوستان شاید جاش اینجا نباشه ولی تو غرب تهران ( شهرک اکباتان-صادقیه -اریاشهر ) کجامی تونم بازی دونه ای 2-3 تومن پیدا کنم ؟؟؟
طرفای ما همه میدن 5 تومن و تو این گرما اصلا نمیشه تا جمهوری و اون طرفا رفت ...
اگه راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم ..
یاران 4 تومن میده. اگه 2500 بخوای باید از سایت بازی فروش بگی برات بفرسته.

اين بازي Viva Piñata Party Animals چيه ؟قشنگه ؟ اصلآسبكش چيه؟

خوب البته من که خودم بازی نکردم، یکی از آشنایان که از قضا دختر هم بود و واقعا نمی دونم از کجا این بازی تقریبا نایاب رو گیر آورده بود ، داشت . من هم یه نگاهی بهش انداختم، تقریبا مثل sims می مونه ، منظورم اینه که جک و جونور هایی داری و یه باغ. باید اینا رو تکثیر کنی و ازشون محافظت کنی و نمونه های جدیدشون رو وارد کنی و ... . در کل اگر حوصله ی این کارا رو داری ، اگه بگیری بد نیست. ولی به شخصه توصیه اش نمی کنم.

یاران 4 تومن میده. اگه 2500 بخوای باید از سایت بازی فروش بگی برات بفرسته.

آقا دستت درد نکنه ، الان از صادقیه اومدم ، از یاران 5تا بازی خریدم 15.000 تومن .(دونه ای 3تومن)
چند تا دیگه هم سفارش دادم پنجشنبه بیاره ...

--------------------------------------------------------------------------

راستی چرا این فروم دکمه تشکر نداره ؟:confused:

خوبه!

آقا دستت درد نکنه ، الان از صادقیه اومدم ، از یاران 5تا بازی خریدم 15.000 تومن .(دونه ای 3تومن)
چند تا دیگه هم سفارش دادم پنجشنبه بیاره ...

--------------------------------------------------------------------------

راستی چرا این فروم دکمه تشکر نداره ؟:confused:
خواهش میکنم
پس بهت تخفیف هم داده!

این سوال من هم هست اخه چرا این فروم دکمه تشکر نداره ؟!؟!

دوستان بازی fuel چه جور بازیه ؟؟
فقط ماشینای صحرایی داره یا ماشینای امروزی ( لامبورگینی و ...) رو هم داره ؟؟؟
در کل خریدش پیشنهاد میشه یا خیر ؟

دوستان بازی fuel چه جور بازیه ؟؟
فقط ماشینای صحرایی داره یا ماشینای امروزی ( لامبورگینی و ...) رو هم داره ؟؟؟
در کل خریدش پیشنهاد میشه یا خیر ؟

نه اون تیریپ ماشین رو نداره ! من خودم این سبک رو دوست دارم و خوشم اومد ! گرافیک خوبی داره ! به نظر من که بگیرش ..

یاران کجاست ؟ ( آدرس دقیق لطفا + اینکه ورباتیم هم داره ؟ )

بچه ها بین این بازیها بهترین و مفرح ترین بازیی که حوصله ی آدمو سر نبره رو انتخاب کنید :
Transformers 2
Call Of Juarez : Bound In Blood
Fight Night Round 4
Madagascar 2
Fuel
Grid
Virtua Tennis 2009
Haw'x
Skate 2
Destoy All Humans
NBA 2k9

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها من امروز بازی Call of juarez رو گرفتم میگه که secure HDCP ساپورت نمیکونه یعنی ارور میده موقع خوندنش پرسیدم میگن که باید فریمور دستگات اپدیت بشه میشه کمک کنید فایل دانلودشو + اموزیششو بدید
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or