بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

بازی استرتژی بهترینها کدومند؟ چون Red alerte 3 رو روی کامپیتر بازی کردم خوب بود، دیگه چی خوبه؟
Halo Wars - C&C 3 ;)
راستی اصلاً تا Ace Combat 6 بازی نکردی نری H.A.W.X بازی کنی ها... به لیستت Guitar Hero 3 رو هم اضافه کن.
*: رو mortal kombat vs. dc universe هم کلاً خیط بکش که کلاً اسم mortal kombat رو برده زیر سوال!

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان بازی خور ، من تازه امروز xbox گرفتم تا فردا هم نمی رسم بازش کنم و تست کنم اما تا الان یک لیستی از بازی های خوب تهیه کردم که می خوام بدونم دوستان متخصص بازی تایید می کنند ، می خوام ماهی 5 تا (الیته این ماه 10 تا ) از لیستم بخرم ، نظرتون چیه راجب بازی ها ؟ (اونایی که رنگی هستن می خوام برای این ماه بگیرم ) :

Final List:

gears of war 1
geras of war 2
ninja gaiden 2

devil may cry 4
call of duty 4 mw
army of two
rezident evil 5
grid
burnout paradise
forza motorsport 2
pes 2009

GTA4

Fable2
Fallout3
Assassin`s Creed
Prototype
Red Faction
Halo3
mortal kombat vs. dc universe
Call Of Juarez Bound in blood
Dead Space
Half-Life 2 : The Orange Box
Street Fighter 4
Red Alert 3
Hawx
Mass Effect
به نظر من:
gears of war2
cod
re5
GTA4
طبق اطلاعاتی که از بچه ها گرفتم:
Call Of Juare
burnout paradise
ninja gaiden
Red Faction
بازی های خوبی هستن.

سلام برو بچ عزیز چندتا بازی rgp ردیف قدیمی یاجدید معرفی کنید که تو بازار باشه یاجای معرفی کنید در ضمن این فاینال فانتزی جدید یا این مس افکت کی میاد؟

xbox رو دیشب باز کرد برای بار اول، چون ستم خریده بود نمی دونم کپی خور شده یا نه اما گویا یک بازی اصل هم روش دادنه فروشنده به اسم ninty- nine nights ، هنوز آکبنده و اصلا رو کش نایلونی رشم باز نکردم
چجور بازی هست؟ بازی سرگرم کننده ای هست؟

بفروشمش؟ چون شنیدم کپی خور باشه بازی های اصل رو اجرا نمی کنه؟ قیمت فروش بازی های اصل چنده؟

سلام به همه دوستان بازی خور ، من تازه امروز xbox گرفتم تا فردا هم نمی رسم بازش کنم و تست کنم اما تا الان یک لیستی از بازی های خوب تهیه کردم که می خوام بدونم دوستان متخصص بازی تایید می کنند ، می خوام ماهی 5 تا (الیته این ماه 10 تا ) از لیستم بخرم ، نظرتون چیه راجب بازی ها ؟ (اونایی که رنگی هستن می خوام برای این ماه بگیرم ) :

Final List:

gears of war 1
geras of war 2
ninja gaiden 2

devil may cry 4
call of duty 4 mw
army of two
rezident evil 5
grid
burnout paradise
forza motorsport 2
pes 2009

GTA4

Fable2
Fallout3
Assassin`s Creed
Prototype
Red Faction
Halo3
mortal kombat vs. dc universe
Call Of Juarez Bound in blood
Dead Space
Half-Life 2 : The Orange Box
Street Fighter 4
Red Alert 3
Hawx
Mass Effect
درود!
اگه خواستی به نظرم از این لسیت اینا بهترین هستن:
GTA IV
Bioshock اگر چه نسیت:biggrin1:
Gears of War 2
CAll 4
Gears 1
Halo 3
Forza 2
RE 5
و پیشنهاد میکنم به جای Red Alert 3 یه چیز دیگه رو فعلا بگیری مثلا Dead Space رو...;)

ببخشيد دوستان ميشه بگيد كدوم يكي از بازي هاي سري Rock Band و Guitar Hero بدون وسيله مخصوص اجرا ميشن يعني با كنترلر خود 360 هم ميشه بازي كرد؟ همچنين اگه ميدونيد بگيد كه كدوم شماره با اين قابليت از بقيه بهتره...ممنون:biggrin1:

ببخشيد دوستان ميشه بگيد كدوم يكي از بازي هاي سري Rock Band و Guitar Hero بدون وسيله مخصوص اجرا ميشن يعني با كنترلر خود 360 هم ميشه بازي كرد؟ همچنين اگه ميدونيد بگيد كه كدوم شماره با اين قابليت از بقيه بهتره...ممنون:biggrin1:
سری Rock Band فقط با گیتار میشه بازی کرد.
Guitar Hero هم از World Tour به بعد فقط با گیتار میشه بازی کرد، ولی GH II و GH III و GH: Aerosmith رو با دسته هم میشه بازی کرد... بهترین انتخاب هم GH III هست که تو سری GH تا الان بهترین بوده. (البته اگه مثل من FANـه METALLICA نباشی :biggrin1: )

فکرشو بکنید تازه کنسول پرمیوم خرید باشی بعد بیای با این گرافیک باحال رسیدنت 5 بازی تموم کنی

واقعا چسبید البته هنوز تموم نکردم تو مرحله آرخ موندم که چطوری طرفو بکشم

ولی واقعا گرافیکش عالیه بود فاز داد 20

تا حالا چه بازی هایی از گیم اسپات 10 گرفتن ؟ از IGN چی ؟
شرمنده فقط GameSpot رو میدونم::biggrin1:
البته این ترتیب بر اساس زمان انتشار بازی ها از جدید به قدیمه و در واقع الآن بازی The Legend of Zelda:Ocarnia of Time بر اساس آمار سایت www.Gamerankings.com عنوان پر افتخار ترین بازی تاریخ رو در اختیار داره،بعد از اون Grand Theft Auto IV PS 3 Version در مقام دومه و در مقام سوم هم بازی Super Mario Galaxy قرار داره...

بازی های 10 گرفته از گیم اسپات به ترتیب تاریخ انتشار:

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots PS3

Grand Theft Auto IV X360

Grand Theft Auto IV PS3

Tony Hawk's Pro Skater 3 PS2

Chrono Cross PS

SoulCalibur DC

The Legend of Zelda: Ocarina of Time N64

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or