بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

کسی Kameo رو بازی کرده؟میشه در مورد سبکش یه توضیحی بدین؟
کلا بازیه جالبی هست ؟ارزش بازی کردن داره؟

ببين عزيز دل برادر بازی در مورد يه دخترس که 8 نوع روح حيوان تو وجودش هست /:):biggrin1:
سبکشم Platforming و ارزش بازی کردنو اگه الان بازی هايی مثل Soul Calibur IV , BF : BC , GH : Aerosmith رو بازی کردی داره ;):love::biggrin1:

دوستان یه چندتا بازی توپ معرفی کنین من فعلا اینا رو دارم
grid
gta4
robert lodium bourn caspirancy
top spin 3
uero2008
یه چندتا توپش رو معرفی کنین بریم بگیریم حال کنیم گرچه هنوز اینایی هم که دارم اولشون هستم

يه توصيه دوستانه بيخيال هل بوي شيد؟ افتضاح همين
alone in the darkهم به دوستداران سبك پر باگ توصيه مي كنم راستي ياد assian creed ميافتيد اينقدر باگ داره شايدم بيشتر
از اين لحاظ به درد فناي اون بازي هم مي خوره

دوستان یه چندتا بازی توپ معرفی کنین من فعلا اینا رو دارم
grid
gta4
robert lodium bourn caspirancy
top spin 3
uero2008
یه چندتا توپش رو معرفی کنین بریم بگیریم حال کنیم گرچه هنوز اینایی هم که دارم اولشون هستم
يعني فقط اينارو داري؟
اگه اينطوره:
1-gears of war
halo3-2
ace combat 6 -3
DMC4-4
ninja gaiden II-5
Mass Effect -6
forza 2 -7
و...

بچه ها شرمنده در مورد اون پستی که در مورد achivement و gs بود که 4 بار تکراری اومد!!!!!!:eek: خودمم موندم چرا4 بار من فقط 1 بار پست کردم!
خودتون می دونین که بعضی موقع ها فروم اینجوری می شه نکه فکر کنین من 4 بار فرستادم .از ali va samfisher هم از راهنماییشون ممنون ;)

سلام
من به شدت این بازی ها رو توصیه میکنم :
GTA IV - ACE COMBAT 6 - DEVIL MAY CRY 4 - BATTLEFIELD BAD COMPANY
این بتلفیلد خیلی معرکس مراحل اولش معمولیه ولی هر چی جلوتر بری خفن تر میشه
من این بازی رو به همه ی FPS باز ها پیشنهاد میکنم
راستی فکر نکنید مثل BATTLEFIELD 2142 یا قبلیاش داستان نداره و فقط به درد آنلاین
میخوره ! این بازی با قبلیاش فرق داره :love:

يعني فقط اينارو داري؟
اگه اينطوره:
1-gears of war
halo3-2
ace combat 6 -3
DMC4-4
ninja gaiden II-5
Mass Effect -6
forza 2 -7
و...
من نمیدونم چرا همه این جا هر بازی درپیتی که تو بازار هستو معرفی میکنن ولی bioshock رو از قلم میندازه به نظر من ارزش این بازی از geow بیشتر نباشه کمتر نیست
کسی اینجا Bully ریجن J-Asia رو بازی کرده ؟
نه عزیز دل برادر !! من 5 شنبه رفتم بازی رو بگیرم در همون لحظه که من داشتم وارد مغازه میشدم یه بابایی اخرین نسخشو خرید:(
ولی شنبه ساعت 7 صبح اون جا منتظرم که بازی بیاد بگیرمش:biggrin1:

سلام
می خواستم بدونم بهترین بازی تو سبک RACING وموتورسواری تو 360 چی پیشنهاد می کنن اساتید ؟بعدا برای برای 360بازی تو سبک بوکس هم هست؟-نظرتون درباره بازی Ace Combat 6 چی هست؟

آخرین ویرایش:
من fan xbox360 هستم ولی یه انتقادی دارم از این کنسول ...
کلا راجب بازی های کنسول 360 .فعلا 4 تا بازیشو انجام دادم gta4 ,assasince ,forza 2,paradis فکر می کنم این 4 تا بازی جر بهترین بازی های این کنسول باشن ولی اصلا از گرافیکها راضی نیستم!
مخصوصا paradis که اصلا حالم به هم خورد وقتی دیدم !اگه گرافیکش مثل صحنه های تصادفش بود قشنگ بود ولی اصلا خوب نیست حتی به نظرم گرافیک gta4 با اینکه سبکش فقط ریسینگ نیست خیلی بهتر pradise بود!!!!
نمی دونم تنظیمات رزولویشن رو 1200 در 1024 ...ولی اصلا راضی نیستم به نظرم گرافیک بازی مثل carbon که رو کامپیوتر بازی کردم از همه اینها بالاتره!!!
مثلا بازیه paradis رو pc هم همین قدر گرافیکشه!
نظرتون چیه؟؟؟اصلا کدوم بازی 360 گرافیک خیلی خیلی بالایی داره که یکم امیدوار بشم به این کنسول!!
نظرتونم می خوام بدونم کسایی که هم کامپیوتر دارن هم کنسول شما هم همین احساسو دارین!؟

آخرین ویرایش:
من fan xbox360 هستم ولی یه انتقادی دارم از این کنسول ...
کلا راجب بازی های کنسول 360 .فعلا 4 تا بازیشو انجام دادم gta4 ,assasince ,forza 2,paradis فکر می کنم این 4 تا بازی جر بهترین بازی های این کنسول باشن ولی اصلا از گرافیکها راضی نیستم!
مخصوصا paradis که اصلا حالم به هم خورد وقتی دیدم !اگه گرافیکش مثل صحنه های تصادفش بود قشنگ بود ولی اصلا خوب نیست حتی به نظرم گرافیک gta4 با اینکه سبکش فقط ریسینگ نیست خیلی بهتر pradise بود!!!!
نمی دونم تنظیمات رزولویشن رو 1200 در 1024 ...ولی اصلا راضی نیستم به نظرم گرافیک بازی مثل carbon که رو کامپیوتر بازی کردم از همه اینها بالاتره!!!
مثلا بازیه paradis رو pc هم همین قدر گرافیکشه!
نظرتون چیه؟؟؟اصلا کدوم بازی 360 گرافیک خیلی خیلی بالایی داره که یکم امیدوار بشم به این کنسول!!
نظرتونم می خوام بدونم کسایی که هم کامپیوتر دارن هم کنسول شما هم همین احساسو دارین!؟

البته به نظر من AC گرافیک مناسبی داشت
بستگی داره رو چی بازی کنی؟ HDTVیا monitor یا تلویزیون معمولی
شما geow یا halo3 رو بازی کن به نظر من این بازیها گرافیک مناسبی داره و به این نکتم توجه کن که کنسول تنظیمات گرافیک نداره و بازی روی بالاترین سطحش که ساخته شده اجرا میشه
البته هرکی نظر خودشو میگه......

سلام
می خواستم بدونم بهترین بازی تو سبک RACING وموتورسواری تو 360 چی پیشنهاد می کنن اساتید ؟بعدا برای برای 360بازی تو سبک بوکس هم هست؟-نظرتون درباره بازی Ace Combat 6 چی هست؟
سلام.
Racing:Burnout Paradise
PGR 4
Forza 2
بوکس:Fight Night Round 3
موتور سواری:SBK 08
Ace Combat 6:
یکی از بهترین انحصاری های 360.تو انجام این بازی شک نکن.هیجان در نبرد هوایی و دیگر هیچ.

بهترین بازی تو سبک RACING وموتورسواری تو 360
ریسینگ خوب و عالی که زیاد داریم :
Forza MotorSport 2 > GRiD > Colin McRea Rally DiRT > PGR 4 > PGR 3
موتور سواری هم زیاد خوب نمیشناسم ولی MotoGP همیشه در سطح خوبی بوده.

سبک بوکس
بهترینشون Fight Night Round 3 هست که اگر گیرش بیاری میتونی به معنای حقیقی کلمه باهاش زندگی کنی.

نظرتون درباره بازی Ace Combat 6 چی هست؟
تا Tom Clancy,s H.A.W.K بیاد بهترین بازی Air Combat کنسول 360 است به نظرم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or