بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

امروز game one تریلری از بازی blade storm رو نشون داد که برای 360 و پلی 3 میاد از شواهد و قرائن پیداست این بازینمونه ای دیگه از سبک havenly sword خواهد بود . من به این بازیها میگم بازی جاپونی:biggrin1:

سلام .
لطفا بگيد جنس سي دي رو چجوري تشخيص دهيم.منظورم verbutium يا richo و ايراني هاست.
ممنون مي شم.:praying:
اگه چاپ داشته باشه تقريبا نمي شه فهميد ولي تو بازي هم مي توني بفهمي ... مثلا HP هي Clean ميده ... :laughing: شوخي کردم. اگه بدون چاپ هم باشه که مارکش مشخصه ;)
کسی اینجا Juiced 2 رو بازی کرده !؟!؟ اگر کرده به من بگه میشه توش سیستم انداخت یا نه !؟
بازي خيلي بديه ... مثله يکش مي مونه :sick: .... نه نمي شه ;).. خودش رندم اسپرت مي کنه ;)

با سلام
كسي مي دونه كه چرا موقعي كه من بازي bioshok رو بازي مي كنم و به مرحله دوم مي رسم و بازي رو سيو مي كنم ونقتي فردا مي يام ادامه بازي رو بكنم كلا پروفايل منو پاك مي كنه وكليه بازي هايي كه تو اون پروفايل ذخيره كرده بودم پاك مي شه تا حالا 3 بار اين بازي رو كردم هر 3 بار هم با اين مشكل مواجع شدم شما فكر مي كنيد مشكل از سي دي بازيم هستش . من موندم كه چطوري اين بازي رو تمومش كنم چون خيلي ازش خوشم اومده اگه مي شه كسي كمكم كنه :(

با سلام
كسي مي دونه كه چرا موقعي كه من بازي bioshok رو بازي مي كنم و به مرحله دوم مي رسم و بازي رو سيو مي كنم ونقتي فردا مي يام ادامه بازي رو بكنم كلا پروفايل منو پاك مي كنه وكليه بازي هايي كه تو اون پروفايل ذخيره كرده بودم پاك مي شه تا حالا 3 بار اين بازي رو كردم هر 3 بار هم با اين مشكل مواجع شدم شما فكر مي كنيد مشكل از سي دي بازيم هستش . من موندم كه چطوري اين بازي رو تمومش كنم چون خيلي ازش خوشم اومده اگه مي شه كسي كمكم كنه :(
عمرا!
چه ربطی به سی دی داره؟!
ببین مطمئنی همه ی سیوهاش تو پروفایلت میپره؟!خیلی عجیبه..

همون مشکل قدیمی...شما بجای اینکه روی Continue بروی ، سیو رو از Load Game لود کن.

---------
Crash of The Titans رو گرفتم.واقعا" بازی زیبا ، خنده دار و جذابی شده است.نسبت به نسخه های PS2 ّش تقریبا" بدون باگ به نظر میاید ولی یک باگ خیلی اذیت می کند و اون هم نخوردن ضربات کناری به تایتان ها است.

از Orange Box هم کمی Portals بازی کردم ، حالم یه جوری شد ولی باقی پکیج عالی است.

FIFA 08 هم Manager Mode رو تازه با رئال مادرید شروع کردم و دو بازی اولم رو 2-0 بردم.این شماره خیلی بهتر شده است.

آره تا حالا سه بار كل پروفايل پاك مي شه وقتي بازي مي كنم بازي سيو مي شه و چند بار امتحان كردم سيو كردم و رفتم كمي جلوتر و بعد دباره لودش كردم درست از همونجايي كه سيو كردم بازي اجرا شد مشكل موقعي هستش كه دستگاه رو خاموش مي كنم و فردا مي يام بازي كنم بازي تا مياد پرو فايل رو پيدا كنه نمي دونم چرا بازي از اول اجرا مي شه و كل پروفايل پاك مي شه و روز از نو روزي هم ازنو واقعا كه حسابي كلافه شدم . فقط هم همين بازي پروفايل خراب مي كنه :mad:

سلام،
از دوستان کسی Xbox Live Unplugged رو داره؟ زمانی که دیسک رو داخل Tray قرار میدم ، پیغام میده : Unplayable Disk. کسی میتونه بگه مشکل از کجاست؟ ( نوع دیسک Verbatim هست )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or