بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

دوستان سلام!
من نمي دونستم اين و كجا بگم ديدم براي قسمت بازي ها اسنجاست گفتم بپرسم همين جا تاپيك نزنم بي خودي!

دوستاني كه بازي lost planet رو بازي كردن!
تر و خدا بگن mission 3 چه جوري رد ميشه!
همون مرحله اي هستش كه يه جونوري شبيه كرم هستش از زير برفا مي ياد بيرون!
گوشه هاش از اون چيزاي زرد رنگ داره من هر چي ميزنم يه كم كه مي گذره همه اون قسمتاش دوباره خوب ميشن و باز از نو بايد بزنم!!!
تر و خدا بگيد چي كا كنم!
توضيح بديد به خدا ثواب داره گير كردم بد جور اصلا رد نميشه!
هي مي زنمش بازم سالم ميشه اصلا نمي ميره!!تر و خدا بگيد!

دوستان سلام!
من نمي دونستم اين و كجا بگم ديدم براي قسمت بازي ها اسنجاست گفتم بپرسم همين جا تاپيك نزنم بي خودي!

گوشه هاش از اون چيزاي زرد رنگ داره من هر چي ميزنم يه كم كه مي گذره همه اون قسمتاش دوباره خوب ميشن و باز از نو بايد بزنم!!!
تر و خدا بگيد چي كا كنم!

شما ابتدا بايد سوار يكي ازون جت اسنوها (همون كه روي برف سريع حركت ميكنند) بشي بعد وارد اون محوطه خيلي باز ميشي كه انتهاش معلوم نيست تو فقط راهتو برو توجهي به اون كرمه نكن البته اون پشت سرت حركت ميكنه و هر از چندگاهي بايد مسيرتو زيگ زاگي عوض بكني بعد از چند دقيقه ميرسي به يك نيروگاه متروكه . اون مرحله فقط بايد به راهت ادامه ميدادي;)

دوستان سلام!

تر و خدا بگيد چي كا كنم!

برای کشتن کرم باید 12 چیز زرد(t-eng) رو بزنی تا کرم بمیره اینکارو باید با سرعت بکنی تا نتونه دوباره بسازتش اگه اینکارو بکنی 50 تا گیمر اسکور میگیری با یه اچیومنت زیاد سخت نیست فقط یکم باید فرض باشی
البته بعدش میتونی از دست بقیه کرمها فرار کنی و رئیس اخر بازی رو بکشی

خیر برای x360 و pc هم منتشر میشه !
9b39f5280719300eae486c3d6785d52f.jpg

عزيزم باور نمي كني بيا برو به اين آدرس :
MaxBanner.png

http://www.bestkala.com/index.php?option=com_content&task=view&id=62&Itemid=1
عزیزم داری توی ایران زندگی میکنی و هرچیزی میبینی رو نباید باور کنی ! ما الآن توی ایران GTA 6 هم داریم در حالی که شماره 4 ش هنوز نیومده ! Far Cry 2 داریم در حالی که همچین بازی ای ساخته نشده ! یادمه قبل از اومدن Max Payne 2 هم یه مود اومده بود که یه سری حرکات به Max Payne 1 اضافه میکرد و فروشنده های محترم اسمشو گذاشتن Max Payne 2 !
شما اگه دنبال یه بازی میگردی برو توی سایتهای معتبر مثل Game Spot , Game Spy , IGN , 1UP , ... بگرد ببین چی نوشته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or