TBAمیگم منظور از Tba و4qچی هست
دوستان سلام!
من نمي دونستم اين و كجا بگم ديدم براي قسمت بازي ها اسنجاست گفتم بپرسم همين جا تاپيك نزنم بي خودي!
دوستاني كه بازي lost planet رو بازي كردن!
تر و خدا بگن mission 3 چه جوري رد ميشه!
همون مرحله اي هستش كه يه جونوري شبيه كرم هستش از زير برفا مي ياد بيرون!
گوشه هاش از اون چيزاي زرد رنگ داره من هر چي ميزنم يه كم كه مي گذره همه اون قسمتاش دوباره خوب ميشن و باز از نو بايد بزنم!!!
تر و خدا بگيد چي كا كنم!
توضيح بديد به خدا ثواب داره گير كردم بد جور اصلا رد نميشه!
هي مي زنمش بازم سالم ميشه اصلا نمي ميره!!تر و خدا بگيد!

سلام . اين بازي assassins creed فقط براي PS3 هست يا براي X360 هم مياد.
دوستان سلام!
من نمي دونستم اين و كجا بگم ديدم براي قسمت بازي ها اسنجاست گفتم بپرسم همين جا تاپيك نزنم بي خودي!
دوستاني كه بازي lost planet رو بازي كردن!
تر و خدا بگن mission 3 چه جوري رد ميشه!
همون مرحله اي هستش كه يه جونوري شبيه كرم هستش از زير برفا مي ياد بيرون!
گوشه هاش از اون چيزاي زرد رنگ داره من هر چي ميزنم يه كم كه مي گذره همه اون قسمتاش دوباره خوب ميشن و باز از نو بايد بزنم!!!
تر و خدا بگيد چي كا كنم!
توضيح بديد به خدا ثواب داره گير كردم بد جور اصلا رد نميشه!
هي مي زنمش بازم سالم ميشه اصلا نمي ميره!!تر و خدا بگيد!
Max Payne 3 برای هیچ کنسولی معرفی نشده و برای PC هم نیومده و اگه بخوان بسازنش میافته بعد از Alan Wake .كسي از Max payne 3 خبر نداره ؟؟:confused: براي PC كه اومده ولي بقيه دستگاه رو نميدونم.
كسي از Max payne 3 خبر نداره ؟؟:confused: براي PC كه اومده ولي بقيه دستگاه رو نميدونم.

عزيزم باور نمي كني بيا برو به اين آدرس :Max Payne 3 برای هیچ کنسولی معرفی نشده و برای PC هم نیومده و اگه بخوان بسازنش میافته بعد از Alan Wake .
عزیزم داری توی ایران زندگی میکنی و هرچیزی میبینی رو نباید باور کنی ! ما الآن توی ایران GTA 6 هم داریم در حالی که شماره 4 ش هنوز نیومده ! Far Cry 2 داریم در حالی که همچین بازی ای ساخته نشده ! یادمه قبل از اومدن Max Payne 2 هم یه مود اومده بود که یه سری حرکات به Max Payne 1 اضافه میکرد و فروشنده های محترم اسمشو گذاشتن Max Payne 2 !عزيزم باور نمي كني بيا برو به اين آدرس :![]()
http://www.bestkala.com/index.php?option=com_content&task=view&id=62&Itemid=1