بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

الان فکر کنم بعضی ها 3 spider man گرفته باشن..دوستان بيان يه نقدی ازش بزارن
کلاً از همچيه بازی

همانطور که جناب allworld هم گفتن اگه کسی از دوستان بازی Spider man 3 رو گرفته بیاد یک توضیحی در مورد گرافیک و داستان و مخصوصا گیم پلی بازی بده . ممنون .

باید بگم که چند روز پیش که این بازی اومده بود که مغازه west هم آورده بود من می خواستم بگیرم اما گفتن که زبانش انگلیسی نیست باید صبر کرد که بازی واسه زبون انگلیسیش بیاد بعد بگیر حالا اگه اومده من می گیرم تا 2 روز یا 3 روز دیگه هم دستم می رسه که تا اون موقع بچه ها هم گرفتن اگه دیگه کسی نیومد من بهتون می گم که وضعیتش چطوره
داستانش مشخصه که مرد عنکبوتی ( پیتر پارکر ) بر اثر یه ماده ای که رییس روزنامه نگاری که توش کار می کرد یه ماده ای رو از فضا میاره که رو لباس مرد عنکبوتی تاثیر می زاره که وقتی سیاه میشه به مربد پلیدی تبدیل میشه و....

اين spider man تا الان که 80 نفر رأی دادن نمره 9.1 رو کسب کرده که واقعاً عاليه
پيش بينی میشه نمره اين بازی کمتر از 8.6 8.5 نشه...البته نمره نهايی gamespot رو میگم

اين spider man تا الان که 80 نفر رأی دادن نمره 9.1 رو کسب کرده که واقعاً عاليه
پيش بينی میشه نمره اين بازی کمتر از 8.6 8.5 نشه...البته نمره نهايی gamespot رو میگم
حیف شد.امتیازش شده 6.6 ! گرافیک و گیم پلی هم 6 ! این دومین بازی بعد از Sonic هست که خیلی منتظرش بودم و گند از آب دراومد ! ولی من یکی که به خاطر عشقم به فیلمش , بازیشو میخرم ! :biggrin1:

حیف شد.امتیازش شده 6.6 ! گرافیک و گیم پلی هم 6 ! این دومین بازی بعد از Sonic هست که خیلی منتظرش بودم و گند از آب دراومد ! ولی من یکی که به خاطر عشقم به فیلمش , بازیشو میخرم ! :biggrin1:

بله...دقيقاً گند کاشت !!
خوب شد نخريدمش

اتفاقا بازیش همچین بدم نیست . نمیدونم چرا این Game Spot این قدر امتیاز بهش کم داده . به نظر من حتما این بازی رو بخرید و لذت ببرید .

اين burnout چقد بازی قشنگيه !!
از کسانی که در حال حاضر با کمبود بازی مواجهن بازيهای burnout و battlefiled توصيه میشه
سخترين بازی که تا الان من کردم همين battlefiled بوده....اگه واقعاً گيمر هستيد و تجربه
بازيهای سخت رو داريد حتماً اين بازيرو انجام بديد....چون واقعاً مراحله آخرش
سخته !!

دوستان کسی بازی Farcry : Intincts رو بازی کرده ؟ هر کی بازی کرده بیاد بگه داستان بازی چیه . من تا اخرش رفتم اما از داستانش هیچی سر در نیاوردم .

بچه ها یه کشف بزرگ !!! :eek: :biggrin1:
امروز روی نیمکت مدرسه سرم رو روش گذاشته بودم یهو چشم افتاد به ساعته یکی از بچه ها از اون مدلایی بود که رقماش یونانی نوشته مثلا 1 یعنی I دو هم یعنی II و...
یهو چشمم به IV افتاد گفتم eeeeeeeeee این چیه ؟!!!:eek:
بعد تازه فهمیدم GTA : IV یعنی GTA 4 به نظرتون درسته اون چیزی که من می گم ؟ :confused:
*ویرایش : من منظورم 4 بود نه 6 اشتباه تایپ کرده بودم

آخرین ویرایش:
بچه ها یه کشف بزرگ !!! :eek: :biggrin1:
امروز روی نیمکت مدرسه سرم رو روش گذاشته بودم یهو چشم افتاد به ساعته یکی از بچه ها از اون مدلایی بود که رقماش یونانی نوشته مثلا 1 یعنی I دو هم یعنی II و...
یهو چشمم به IV افتاد گفتم eeeeeeeeee این چیه ؟!!!:eek:
بعد تازه فهمیدم GTA : IV یعنی GTA 6 به نظرتون درسته اون چیزی که من می گم ؟ :confused:

;) نه برعکس دیدی VI میشه 6 و IV میشه 4 این همه ملت که اشتباه نمی کنن بگن 4 ه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or