بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بعد از ۳-۴ ساعت ور رفتن با دی ان اس ها و برنامه گیر آپ رفتم داخل اورواچ، منو اومده. بهم جایزه لاگین هم داده کلی خوشحال شدم، بعد زدم مچ پیدا کرده پینگ ۱۹۰ بود با خودم بازم گفتم خب حالا یه کاریش میکنم، بعد رفته داخل مچ میبینم ۵۰ درصد پکت لاس داره=D>~X(:Wallbash:
هیچی دیگه انگار یکی با لگد زد وسط پام.
ادیت:
اگه مثل من تهران نیستین، بعد از خوندن این خبر به این نتیجه رسیدم فعلا مودم رو بزارم تو کمد.
درصد سهم استان های مختلف از اینترنت
اره عین من هستی
مربوط به پروتکل udp هست که از شانس ما خیلی از وی پی ان ها از این پروتکل استفاده میکنن و سیستم فیلترینگ اینترنت ایران که میخواد وی پی ان ها کار نکنن از بیخ میزنه قطع میکنه اتصال با این پروتکل رو چون فکر میکنه وی پی ان هستش در اون مواقعی هم که به بازی انلاین میشه وصل شد در واقع همون سیستم فیلترینگ داره دونه دونه بسته های دیتا رو برسی میکنه تا اجازه ی اتصال برقرار بمونه و نتیجه میشه پینگ بالای 150 و پکت لاست
کاش اشتباه کنم ولی اینا راضی نمیشن این پروتل و پورت هارو باز ترکنن و سیستم فیلترینگ رو درصد سخت گیریش رو پایین تر بیارن

جالبه
League of legends قبل اینکه نت قطع بشه چند سال بود که نمیشد بدون رفع تحریم بازی کرد

الان بدون هیچی باز می‌کنه پینگ هم پایینه

تاحالا تو زندگیم انقد راحت و بی دردسر بازی آنلاین بازی نکرده بودم :D

آخرین ویرایش:
اره عین من هستی
مربوط به پروتکل udp هست که از شانس ما خیلی از وی پی ان ها از این پروتکل استفاده میکنن و سیستم فیلترینگ اینترنت ایران که میخواد وی پی ان ها کار نکنن از بیخ میزنه قطع میکنه اتصال با این پروتکل رو چون فکر میکنه وی پی ان هستش در اون مواقعی هم که به بازی انلاین میشه وصل شد در واقع همون سیستم فیلترینگ داره دونه دونه بسته های دیتا رو برسی میکنه تا اجازه ی اتصال برقرار بمونه و نتیجه میشه پینگ بالای 150 و پکت لاست
کاش اشتباه کنم ولی اینا راضی نمیشن این پروتل و پورت هارو باز ترکنن و سیستم فیلترینگ رو درصد سخت گیریش رو پایین تر بیارن
معمولا بعد از چند روز تا یکی دو هفته یه کم ول میکنن
اسفند هم همینطوری داشتن تازه ول میکردن که جنگ شد

همه هی اینو میگن، ولی هیچ تضمینی وجود نداره که مثل اسفند باشه این دفعه.
الان از یک تکنیک جدید روسی به اسم tcp 16-20 شروع به استفاده کردن. همه هی میگن چین این کار و اون کارو کرد، ولی فعلا مثل اینکه روسیه داره کمک میکنه برای پیشرفت sunسور. توی برخی مناطق روسیه هیچ روشی به غیر از استفاده از روش واسطه سرور داخلی کار نمیکنه، از چین خیلی پیشرفته تر شده. اگر موفق بشوند، برمیگردیم به همون con فیگ های گران قیمت...

همه هی اینو میگن، ولی هیچ تضمینی وجود نداره که مثل اسفند باشه این دفعه.
الان از یک تکنیک جدید روسی به اسم tcp 16-20 شروع به استفاده کردن. همه هی میگن چین این کار و اون کارو کرد، ولی فعلا مثل اینکه روسیه داره کمک میکنه برای پیشرفت sunسور. توی برخی مناطق روسیه هیچ روشی به غیر از استفاده از روش واسطه سرور داخلی کار نمیکنه، از چین خیلی پیشرفته تر شده. اگر موفق بشوند، برمیگردیم به همون con فیگ های گران قیمت...
خب روس ها که خودشون ۲۴ ساعت تو دوتا و کانتر هستن کاش اینترنت ما شبیه روس ها بود والا.

• Like
Reactions: king of north
نمیخوام فاز منفی بدم ولی باید واقع بین بود و امید الکی بیشتر باعث ناراحتی در اینده میشه اگر میخواستن اینترنت رو مثل قبل بکنن از همون روز اول معلوم میشد

اگر بحث پایداری شبکه و راه اندازی اولیه باشه نهایت سه روز زمان لازمه اینکه به نصف بیشتر دیتا سنتر و مسیر های بین المللی وصل نکردن و پورت و پروتکل ها از عمد اختلال دارن یا بسته شدن از طرف دیگه ipv6 هم در شبکه استفاده نمیشه و برخی دی ان اس ها برگشت نمیدن به اینا اضافه کن پهنای باند رو هم کاهش داده تمام اینا برای بازی انلاین سم خالص هست و اینکارا دو تا هدف داره اول وی پی ان ها وصل نشن دوم کیفیت اینترنت بین المللی بیاد پایین تا مردم زمان کمتری بزارن برا اینترنت بین الملل

بنظرم اون خبر که گفته تمرکز ۹۱٪ پهنای باند برای تهران هست آنچنان دروغ نیست
کانفیگ های که در طول روز در حد چک کردن تلگرام سرعت میدن، از ساعت ۲ شب به بعد که ترافیک شبکه سبک میشه جون میگیرن و من الان هر شب اون تایم به بعد تو یوتیوب ۱۰۸۰ ویدیو میبینم ولی تو تایم روز حتی thumbnail ویدیو ها هم به سختی لود میشن

• Like
Reactions: capitan milan
کانفیگ های که در طول روز در حد چک کردن تلگرام سرعت میدن، از ساعت ۲ شب به بعد که ترافیک شبکه سبک میشه جون میگیرن و من الان هر شب اون تایم به بعد تو یوتیوب ۱۰۸۰ ویدیو میبینم ولی تو تایم روز حتی thumbnail ویدیو ها هم به سختی لود میشن
من الان تهرانم و همه چی داغونه واقعا. دو شب پیش هم اهواز بودم همینطوری بود هیچ فرقی نداره

خبر چجور ممکنه دروغ باشه وقتی cloudflare ارزیابی کرده؟

نمیخوام فاز منفی بدم ولی باید واقع بین بود و امید الکی بیشتر باعث ناراحتی در اینده میشه اگر میخواستن اینترنت رو مثل قبل بکنن از همون روز اول معلوم میشد

اگر بحث پایداری شبکه و راه اندازی اولیه باشه نهایت سه روز زمان لازمه اینکه به نصف بیشتر دیتا سنتر و مسیر های بین المللی وصل نکردن و پورت و پروتکل ها از عمد اختلال دارن یا بسته شدن از طرف دیگه ipv6 هم در شبکه استفاده نمیشه و برخی دی ان اس ها برگشت نمیدن به اینا اضافه کن پهنای باند رو هم کاهش داده تمام اینا برای بازی انلاین سم خالص هست و اینکارا دو تا هدف داره اول وی پی ان ها وصل نشن دوم کیفیت اینترنت بین المللی بیاد پایین تا مردم زمان کمتری بزارن برا اینترنت بین الملل
منم حس میکنم فرصتی پیدا کردن نت بین امللی رو بیشتز محدود نگه دارن تا کنترل بیشتری روی ترافیک عبوری داشته باشن متاسفانه اصلا بعید نیست این محدودیت رو حفظ کنن

• Like
Reactions: alireza yellow
آقا چرا انقدر فاز منفی میدید؟ من امروز نسبت به 2 روز پیش خیلی بهتر شده. الان با دی ان اس کلودفلیر دارم بازی دانلود می کنم. تا دیروز اصلا نمیشد. یکم صبر کنید دیگه انقد فاز منفی دادنتون چیه!

دوستان کسی الان می‌تونه روی PS5 آنلاین بازی کنه ؟
من Call Of Duty Black Ops 7 کلی آپدیت کردم حدود ۶۰ گیگ ولی تو همون صفحه اصلی login to online service هنگ می‌کنه و اصلا وصل نمیشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or