بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

به مناسبت وصل شدن اینترنت X28 Pro بعدی هم اومد :دی بریم یه تجمیع بزنیم ببینیم دانلود چند میده.
پ.ن: خرید این پایه‌ها همراه با فن به شدت برای این مودم و همینطور X28 توصیه میشه. به هیچ عنوان نیاز به باز کردن مودم برای گذاشتن فن در داخل نیست و انجام ـش هم پیشنهاد نمیشه، همین استند‌ با فن بیرونی دما رو از 82 درجه به 47 درجه (°C) برای جفت مودم‌ها رسوند.

BC | #screenshots | MR.11کجا
کجا می فروشه این پایه رو ؟

• Like
Reactions: mobile1199
سلام
اقا اینا اکبند هستن یا دست دوم؟
خیلی وقته میخوام یک مودم بخرم هم 5G باشه هم LTE هم TD-LTE از این دست دوم ها به دلم نمیره...
هم آکبندش هست هم استوک خود X28/X28 Pro هم 4 تا مدل ازش تو ایران هست که 3 تاش برای du امارات ـه و اون یکی هم ooredoo عمان.
تنها چیزی که راجع به این مودم مهم ـه پنل سوپرادمین و آنلاک دائمی بودن ـشه آکبند و استوک ـش اونقدر اهمیت نداره با خیال راحت تهیه کن. اینا از امارات و عمان میان که نه نوسان برق ـی وجود داره و نه اینکه مثل ما دائم با پنل مودم ور میرن و جابه‌جاش می‌کنن :دی نصاب خود اپراتور میاد نصب میکنه میره حتی معمولا SSID رو هم دست نمیزنن یا بهشون بگی عوض کن یا مثلا یوزر پس پنل مودم رو بپرسی پشماشون میریزه اینو واقعا طبق تجربه شخصی خودم دارم بهت میگم. تو خود عمان برای منزل این چند سال فیبر از Awasr و 5G اوردو (البته یه مودم غیر از X28 برام آوردن قابل انتخاب نبود) و برای دفتر شرکت هم پلن فیبر از Omantel گرفتم تا این لحظه یه بارم نشده بخوام به مودم‌ها حتی دست بزنم یا جا‌به‌جا کنم که مثلا سرعت بهتری داده بشه. اصلا این داستانا اونور به ذهن خطور هم نمیکنه خیالت راحت باشه فقط یه مودم گرید A تر و تمیز پیدا کن نگران بقیه اش نباش :دی خرید پایه فن دار هم فراموش نشه.

کجا می فروشه این پایه رو ؟
تو گوگل بزنی هست خود من هر دو سری رو به پیشنهاد یکی از بچه‌ها از یه فروشنده داخل باسلام گرفتم. لینک رو نمیدونم میشه گذاشت یا نه ولی سرچ بزنی همون اول احتمال زیاد میاره.

• Like
Reactions: Paradise Lost
دو هفته پیش با شکن آپدیت ۱۲ گیگی ۲،۳ ساعت دانلود شد
الان یه آپدیت ۴ گیگی ۱۹ ساعت و هی بیشتر هم میشه تایمش ! در حالت عادی ۵ دقیقه دانلود بود با فیبر نوری
عالی باز کردن نتو واقعا 👍🏿👍🏿👍🏿

دوستان قندشکن رایگان خوب معرفی کنید، هیچی وصل نمیشه.
geph سرعتش کمه برای وبگردی خوبه
افزونه کروم veepn فقط نمیشه از همه جا دانلود کرد
hiddify هم عالیه
در کل عضو کانال matinsenpai توی تلگرام بشید کلی روش دیگه هم داره

• Like
Reactions: aha2012
بحث اینترنت پرو شد من اصلا نه درخواست دادم نه شغلم جوری هست که نیاز داشته باشم دوشنبه این برام اومد
screenshot_۲۰۲۶۰۵۲۷_۲۳۲۳۲۵_messages_91wz.jpg
جواز کسب داری؟ دیدن از بس استقبال کم بوده به هر کسی که جواز کسب داره سعی کردن بندازن :))

جواز کسب داری؟ دیدن از بس استقبال کم بوده به هر کسی که جواز کسب داره سعی کردن بندازن :))
به جواز کسب هم ارتباطی نداره
من کسی رو دیدم که بیکاره براش این پیامک اومد
احتمالاً همینجوری فله ای برای خیلیا فرستادن ببینن مزه دهن ملت چیه میخرن یا نمیخرن

• Smile
Reactions: Big Band
داخل استیم میخوام بازی رو آپدیت کنم ولی سرعتش با شاتل 50-60 بایته(مخابرات و ایرانسل که همینم نمیاره) با شکن هم تست کردم کلا دیگه کار نمیکنه.
فقط با وینداسکرایب دانلود میکنه که اونم سرعتش در حد 89-90 کیلوبایته و چون 10 گیگ هم بیشتر نداره دلم نمیاد 3 گیگش رو برای آپدیت حروم کنم.

استیم خب 3 روز پیش تو قطعی با شکن کار میکرد که 😐

• Like
Reactions: Big Band
داخل استیم میخوام بازی رو آپدیت کنم ولی سرعتش با شاتل 50-60 بایته(مخابرات و ایرانسل که همینم نمیاره) با شکن هم تست کردم کلا دیگه کار نمیکنه.
فقط با وینداسکرایب دانلود میکنه که اونم سرعتش در حد 89-90 کیلوبایته و چون 10 گیگ هم بیشتر نداره دلم نمیاد 3 گیگش رو برای آپدیت حروم کنم.

استیم خب 3 روز پیش تو قطعی با شکن کار میکرد که 😐
واسه منم تا امروز صبح دقیقا 22 بایت بود، صبح خودش اوکی شد :|
dns کلادفلر هم استفاده میکنم
---
الانم بتلفیلد 6 لاگین نمیشه هرکاری میکنم، با سایفون ea رو لاگین میکنم ولی توی منو نمیره و ارور میده. بدون سایفون هم توی لاگین EA میمونه و ارور میده :X بی نظیره واقعا

واسه منم تا امروز صبح دقیقا 22 بایت بود، صبح خودش اوکی شد :|
dns کلادفلر هم استفاده میکنم
---
الانم بتلفیلد 6 لاگین نمیشه هرکاری میکنم، با سایفون ea رو لاگین میکنم ولی توی منو نمیره و ارور میده. بدون سایفون هم توی لاگین EA میمونه و ارور میده :X بی نظیره واقعا
دمت گرم دی ان اس کلاودفلر زدم درست شد و داره دانلود میکنه.

پ.ن:حالا این همه جوش میزنم انگار آپدیت که تموم شد میشه آنلاین زد ;))

بعد از ۳-۴ ساعت ور رفتن با دی ان اس ها و برنامه گیر آپ رفتم داخل اورواچ، منو اومده. بهم جایزه لاگین هم داده کلی خوشحال شدم، بعد زدم مچ پیدا کرده پینگ ۱۹۰ بود با خودم بازم گفتم خب حالا یه کاریش میکنم، بعد رفته داخل مچ میبینم ۵۰ درصد پکت لاس داره=D>~X(:Wallbash:
هیچی دیگه انگار یکی با لگد زد وسط پام.
ادیت:
اگه مثل من تهران نیستین، بعد از خوندن این خبر به این نتیجه رسیدم فعلا مودم رو بزارم تو کمد.
درصد سهم استان های مختلف از اینترنت

• Like
Reactions: Arash-S212

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or