بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

لطفا بازم تا جایی که میتونین کم ترین بسته ها رو بخرین پول زیاد نریزین برای اینا.
دستووووور دادم اینترنت به حالت قبل دی برگردد این بود؟ بعد دی بیشتر کانکت میشد
بسه دیگه هرچقدر با اینا راه اومدیم. اصلا حق ندارن وایت لیست کنن که هیچ، حق ندارن warp/cloudeflare یا هر کوفت و زهر مار دیگه ای رو ببندن
اینترنت حق عادی شهروندیمونه مثل غذا و اکسیژن و پیاده رو و خیابون. نه باید براش رانت بدیم نه التماس کنیم

یعنی یه جوری وصل کردن که از صدتا قطع بودن بدتره. عملا هیچی باز نمیشه و هیچ کاری نمیشه کرد. تنها سایتی که برای من بدون مشکل باز میشه همین بازیسنتره برای بقیه سایتا باید وی پی ان قوی بزنی که الان وی پی انا هم اکثرا کار نمیکنن. یعنی عملا آنچنان تفاوتی با زمانی که قطع بود نداره.

همون روز اول اینو گفتن امیدوارم نت مثل قبل شه فعلا الافیم

دکتر احسان چیت ساز در گفت و گو با خبرنگار سیتنا، اظهار کرد: تا دقایقی دیگر اولین دسترسی ها به اینترنت بین الملل ایجاد می شود و رفته رفته مرم شاهد بازگشایی تدریجی اینترنت خواهند بود و تا 24 ساعت دیگر همه مردم به اینترنت بین الملل متصل می شوند.
همچنین بر اساس اعلام یک منبع مطلع، برخی سرویس‌ها و پیام‌رسان‌های بین‌المللی نیز به‌تدریج و در چارچوب فازهای بعدی بازگشایی شبکه، در دسترس کاربران قرار خواهند گرفت و در فاز اول بازگشایی قرار ندارند.
این حرف برای امروز هست؟

ایرانسل bc رو نیمه فیلتر برای من باز میکنه هیچ vpn یی هم کانکت نمیشه واسه فیفا هم dns هایی بقیه میزنن روش جواب نمیده اصلا انگار نه انگار به حساب از ملی در اومده از دیشب توی bc ۱۰ تا عکس اپلود کردم هیچکدوم نتونستم بذارم تاپیک ها همش ارور میده اخر رفتم سایت اپلود عکس ،عکس فرستادم .بعد خرداد پارسال ایرانسل توی گیم از همه بهتر بود الان فاجعه ست

دیشب تا صبح تو پ*** هاب بودم سرعت خیلی خوب بود ولی از صبح همه چی دوباره قطع شده بازی سنترهم به زور باز میشه.
اگه دوباره نت قطع شد به هیچ عنوان یک قرون پول برا شیلتر شکن و اینترنت پرو و...اینا خرج نکنید.
وحشتناکه هربلایی دلشون خواست سر ملت اوردن و یه پولی هم ازش به جیب زدن

بحث اینترنت پرو شد من اصلا نه درخواست دادم نه شغلم جوری هست که نیاز داشته باشم دوشنبه این برام اومد
screenshot_۲۰۲۶۰۵۲۷_۲۳۲۳۲۵_messages_91wz.jpg

دیشب تا صبح تو پ*** هاب بودم سرعت خیلی خوب بود ولی از صبح همه چی دوباره قطع شده بازی سنترهم به زور باز میشه.
اگه دوباره نت قطع شد به هیچ عنوان یک قرون پول برا شیلتر شکن و اینترنت پرو و...اینا خرج نکنید.
وحشتناکه هربلایی دلشون خواست سر ملت اوردن و یه پولی هم ازش به جیب زدن
ناز کمرت داداش

به مناسبت وصل شدن اینترنت X28 Pro بعدی هم اومد :دی بریم یه تجمیع بزنیم ببینیم دانلود چند میده.
پ.ن: خرید این پایه‌ها همراه با فن به شدت برای این مودم و همینطور X28 توصیه میشه. به هیچ عنوان نیاز به باز کردن مودم برای گذاشتن فن در داخل نیست و انجام ـش هم پیشنهاد نمیشه، همین استند‌ با فن بیرونی دما رو از 82 درجه به 47 درجه (°C) برای جفت مودم‌ها رسوند.

BC | #screenshots | MR.1199

به مناسبت وصل شدن اینترنت X28 Pro بعدی هم اومد :دی بریم یه تجمیع بزنیم ببینیم دانلود چند میده.
پ.ن: خرید این پایه‌ها همراه با فن به شدت برای این مودم و همینطور X28 توصیه میشه. به هیچ عنوان نیاز به باز کردن مودم برای گذاشتن فن در داخل نیست و انجام ـش هم پیشنهاد نمیشه، همین استند‌ با فن بیرونی دما رو از 82 درجه به 47 درجه (°C) برای جفت مودم‌ها رسوند.

BC | #screenshots | MR.1199
سلام
اقا اینا اکبند هستن یا دست دوم؟
خیلی وقته میخوام یک مودم بخرم هم 5G باشه هم LTE هم TD-LTE از این دست دوم ها به دلم نمیره...

• Like
Reactions: mobile1199

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or