ultimate team 2
کاربر سایت
از ما هم همینجور شده .شدید ضعیف شده سیگنال توی بازی هم میندازه بیرون دائمآخه به جز قطع شدن، سیگنال هم افت کرده.قبلا از 5 خط آنتن 4 خط میگرفت و سرعت عالی بود ولی 1 هفته هست اصلا سیگنال سبز نشده![]()
از ما هم همینجور شده .شدید ضعیف شده سیگنال توی بازی هم میندازه بیرون دائمآخه به جز قطع شدن، سیگنال هم افت کرده.قبلا از 5 خط آنتن 4 خط میگرفت و سرعت عالی بود ولی 1 هفته هست اصلا سیگنال سبز نشده![]()
باتری مخابراتی دکل 2 ساعت بیشتر دووم نمیاره ، نیم ساعت آخرش که مشکل درست میکنه ، 20دقیقه کم شدن آنتن دهی و 10 دقیقه خاموشی داره ، برای شارژش 8 ساعت زمان نیاز داره، الان که روزی دو بار برق میره میشه 4 ساعت قطعی ، معلوم نیست به شارژ کامل برسه یا نهاینترنت همراه دکلهاش یا باتری هاشون مشکل داره یا کلا باتری ندارن
قاعدتاً برق این دکل ها نباید بره ولی خب...
من و تو 40 سالگی رو هم داریم رد میکنیم ولی آرزو به دلِ یه التیمیت زدن مثل آدم موندیماز ما هم همینجور شده .شدید ضعیف شده سیگنال توی بازی هم میندازه بیرون دائم
اطلاعات رو با اسنپ بفرستی زودتر میرسه تا این پینگ
برق ایرانسل و همراه اول با همدیگه میره خیلی جالبه !اطلاعات رو با اسنپ بفرستی زودتر میرسه تا این پینگ![]()
از نظر قیمتِ بسته به نظرم tdlt ایرانسل از بقیه اینترنتهای سیم کارتی به صرفه تر هست.اگه مودم خوبی مثل zlt x28 یا مودم های out door بگیری سرعت 150-200 مگ هم شاید بتونی بگیری(رسما میگه 80 مگابیته) ولی مشکلی که هست بعد از حنگ سیگنال شدیدا افت کرده که یکی از دوستان گفت مربوط به اختلال gps هست که نمیدونم درسته یا نهآقا من دیگه از گرفتتن فیبر نا امید شدم به هر دری زدم و هر شرکتی رفتم منطقه ما نمیشه که نمیشه!
الان بهترین راه واس دانلود پر سرعت چیه ?این مودمای سیم کارت خورت td-lte پیشنهاد میشه؟
همین ADSL شاتل فعلا کارمو واس گیم زدن راه میندازه ولی دانلودش افتضاحه 900 کیلیو بایت سرعت دانلود میده! میخواستم فیبر بگیرم که انگار ارث پدرشونه!
یادمه یه بار اون جمله معروفی که میگه پول داشته باشی ایران بهترین جا برا زندگیه رو تو تیپ سنتر گفتی.خداشاهده، یک سال اخیر، بهترین تایمی که اینترنت داشتم، همون هفته ی اول حمـــله بود. سرعت دانلودم به طورز عجیبی نزدیک 2 مگ بر ثانیه بود.
بدون قطع و وصلی ای چیزی!
الان که مثلا شرایط عادی شده، هر روز دو سه بار اینترنت قطع و وصل میشه، بعد وصل میشه سرعت دانلود میشه 1.2، باید دوباره خاموش روشن کنم تا بشه 1.6
پینگمم تو بازی اوکی هست ولی جیتر دارم، هر از چند گاهی یهو پینگ میپره.
گفتی یادت نیستمن همچین حرفی زدم ؟! به جان خودم اگر تو زندگی واقعیمم تا حالا همچین حرفی زده باشم چه برسه اینجا.
اتفاقا برعکس، گفتم با وجود تغییرات پیش رو، معلوم نیست چقدر قراره طول بکشه تا شرایط کمی نرمال بشه
من همچین حرفی زدم ؟! به جان خودم اگر تو زندگی واقعیمم تا حالا همچین حرفی زده باشم چه برسه اینجا.یادمه یه بار اون جمله معروف رو که میگه پول داشته باشی ایران بهترین جا برا زندگیه رو تو تیپ سنتر گفتی.
این چندتا رو بهش اضافه کن.
اگه پول واستارلینک و پناهگاه و پدافند وپنل خورشیدی یا ژنراتوربرق و چاه یا مخزن اب و دستگاه تصفیه هوا و قرص ید و... داشته باشی اره ایران بهترین جا برا زندگیه