بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ایرانسل همش یا انتنش میپره یا وسط بازی میندازه بیرون .ترافیکش هم عین شاتل یهو میبینی ۳ گیگ الکی تموم شده در صورتی که فقط ۴ ۵ مچ زدی کلا اینو شاتل ترافیک می‌بلعند.
توی چمپ که دو مچمون امروز یه مچ هم پریروز بفنا رفت رفتیم رایولز عرب با این تیم باخته میگه تو ایزی :))

اون رونالدو نازارزیوش ۹۶ هست که التیمیتیا میدونن خیلی کارت خفنیه
هرچی عرب کامپیوتری(عرب پی سی باز ) هست میندازه بما

با هشت تا زن گذاشتم توی کاسه اش .این عربها خیلی زن ستیزن تا با زن یکی دوتا میخورن فشار میخورن هَم میزنن (خوشحالی تاکسیک )
فیفا توش خانوم داره ؟8-> چیا داره ...باید فیفا بخرم
من الان تایم اوت ندارم نمیدونم چرا اینقدر لگ داره باز..اسییر شدیم

فیفا توش خانوم داره ؟8-> چیا داره ...باید فیفا بخرم
من الان تایم اوت ندارم نمیدونم چرا اینقدر لگ داره باز..اسییر شدیم
اره .ولی توی مد التیمیت زن و مرد قاطی هستن .الان اخر فیفا هست این زن ها رو قوی کرده وگرنه در حالت عادی اینا هم کم قدرت بدنی تر از مردان هست و راحت با یک تنه میخورن زمین از اون طرف هم سرعتشون پایینتره مگه بازیکن خاصی باشه .
@hamid_barca
اقا پویول و اسین از جوایز چمپ زدم فاجعه اسینه که خدای لشی هست ابیلی تندتره .پویول هم شیشو هشت میزد سریع تعویضشون کردم .این دالگلیش جدیده هم تست زدم حمید باورت میشه مالارد بهتر بود ؟

اره .ولی توی مد التیمیت زن و مرد قاطی هستن .الان اخر فیفا هست این زن ها رو قوی کرده وگرنه در حالت عادی اینا هم کم قدرت بدنی تر از مردان هست و راحت با یک تنه میخورن زمین از اون طرف هم سرعتشون پایینتره مگه بازیکن خاصی باشه .
@hamid_barca
اقا پویول و اسین از جوایز چمپ زدم فاجعه اسینه که خدای لشی هست ابیلی تندتره .پویول هم شیشو هشت میزد سریع تعویضشون کردم .این دالگلیش جدیده هم تست زدم حمید باورت میشه مالارد بهتر بود ؟
حاجی تاپیکا رو چرا میریزی تو ماستا؟ :D

الان یکی میاد فکر میکنه دالگلیش یه نوع دانگل اینترنته :D

شرکت‌های دیگه هم روزی 2 ساعت اینترنت رو قطع می‌کنن؟ (در واقع برق مخابرات میره، چراغ Internet مودم خاموش میشه.)
یا فقط مخابرات ... اینجوریه؟:D

وضع اینترنت شده شانسی..
شرکت‌های دیگه هم روزی 2 ساعت اینترنت رو قطع می‌کنن؟ (در واقع برق مخابرات میره، چراغ Internet مودم خاموش میشه.)
برق که میره تلفن هم قطع میشه.

امروز 4 ساعت برق رفت وقتیم برق میاد اینترنت نیست ، وقتیم اینترنت هست بازم انگار نیست 😓 یه جاهایی که آب ندارن8->سربازی نرفتم باید سینه خیز از مرز رد شم
مثل اون دوست بالایی که گفته اینترنت الان واقعا شانسیه باز من اصلا تو گیم نمیرم همه رو یه دست یا نیم ساعت بازی کنم از ترس لفت خوردن و کیک شدن و پنالتی و فلان

برای من تا حالا قطع نشده یا برق مخابرات منطقه نمیره
یا شاتل قطع نمیکنه

این دست مرکز منطقه ست ، اگر ژنراتورشون مشکل داشته باشه و برقشون قطع بشه اینطور میشه
من تا حالا این مشکل رو با مخابرات نداشتم

تو ۱۹۵ شکایت کن

• Like
Reactions: mjmk
اینترنت adsl ما هم قطع نمیشه ولی tdlt ایرانسل چند روزه که در روز چند ساعت یا قطع میشه یا سیگنال قرمز میشه در صورتی که قبل از جنگ سیگنال سبز بود و تا 150 مگ هم سرعت میگرفتم 😐
اینترنت همراه دکلهاش یا باتری هاشون مشکل داره یا کلا باتری ندارن
قاعدتاً برق این دکل ها نباید بره ولی خب...

اینترنت همراه دکلهاش یا باتری هاشون مشکل داره یا کلا باتری ندارن
قاعدتاً برق این دکل ها نباید بره ولی خب...
آخه به جز قطع شدن، سیگنال هم افت کرده.قبلا از 5 خط آنتن 4 خط میگرفت و سرعت عالی بود ولی 1 هفته هست اصلا سیگنال سبز نشده 😩

• Like
Reactions: Sarvior
آخه به جز قطع شدن، سیگنال هم افت کرده.قبلا از 5 خط آنتن 4 خط میگرفت و سرعت عالی بود ولی 1 هفته هست اصلا سیگنال سبز نشده 😩
فکر کردم یه ساعات خاصی رو میگی
این چیزی که میگی رو من پیارسال با tdlt ایرانسل تجربه کردم ، یه شبه انتن ۴ تا خونه افت کرد و دیگه درست نشد ! انداختم دور

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or