بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

از دیشب باز اینترنت من رو بازی بد شده.شاتل بدون dns به سرور ea وصل میشه ولی وقتی میخوام برم داخل التیمیت 10 سال طول میکشه یا کلا پیام میده که نمیشه با dns ولی میره داخل، بازی هم میتونم بکنم ولی قشنگ 1-2 ثانیه دیلی داره یا وسطش پینگ از 50 میره رو 300 و دوباره برمیگرده 😩

• Like
Reactions: Khashayar91
از دیشب باز اینترنت من رو بازی بد شده.شاتل بدون dns به سرور ea وصل میشه ولی وقتی میخوام برم داخل التیمیت 10 سال طول میکشه یا کلا پیام میده که نمیشه با dns ولی میره داخل، بازی هم میتونم بکنم ولی قشنگ 1-2 ثانیه دیلی داره یا وسطش پینگ از 50 میره رو 300 و دوباره برمیگرده 😩
دقیقا. ولی امروز با 1.1.1.1 فیفا بهتره. امتحان کن. ولی بدون dns همچنان همونجوری گیر می‌کنه.
من حالا خوشحال شده بودم رد دد آنلاین دیدم داخلش رفت بدون هیچی. بعد تا رسیدم به اولین ماموریت داستانی مچ‌میکینگ، پلیر پیدا می‌کنه ولی میندازه بیرون. نمی‌دونم به همین داغون شدن جدید از دیروز بستگی داره یا کلا از اونجا به بعد دیگه نمی‌شه رد دد رو رفت.
آخه قبلا که اصلا رد دد آنلاین نمی‌تونستم برم، همون روی منوی اصلی خطا می‌داد و نمی‌شد حتی داخل ساخت کاراکتر بشم. عجیبه که کاراکتر ساختم و چرخ زدم و شروع کردم به ماموریت داستانی رفتن که بعد اینجوری سر ماموریت مچ‌میکینگ اولیه، اونم هنوز تو بخش intro گیر کرد.

• Like
Reactions: hamid_barca
فایده نداره پینگ میره بالا نمیشه گیم بزنی
وارپ استفاده کن الان که رو همه نتا باز شده
-------------------------------------------------
دو روزه اینترنت بشدت عالی شده حدود 60 تا پینگم اومده پایین چندتا بازی امتحان کردم حتی پینگ 2 رقمی گرفتم همیشه روی 150 بود با سرورای Dayz ولی الان 90 میگیرم

پر سرعت ترین اینترنت بر اساس شهرها
4 شهر حوزه خلیج فارس
View attachment 386635
۵ تا حوزه خلیج فارس بعلاوه یه دونه عربستان
از ۱۰ تا ۶ تاش عربی هستن ... ما هم اینجا درگیر پیدا کردن یه مودم اورجینال هواوی که پیدا هم نشد

خب امروز تونستم با دو اینترنت مبین نت و TD ایرانسل بازی DAYz رو چک کنم متاسفانه سر 15 دقیقه کیک میشم بیرون با اینکه پینگ کاهش یافته
بدون تایم اوت بازم unstable connection میگیرم
اینم تو North west airfield از دست دادم 3نفر از راه دور میزدن
20250719022522_1.jpg
مبین نتم که اینطوری
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=120ms TTL=111
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=285ms TTL=111
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=239ms TTL=111
Request timed out.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟