Sarvior
Gold User
در کل بنظرم زندگی دیجیتالمون مثل چینی ها و شاید حتی در آینده ، کره شمالی خواهد شد
وقت رفتنه
وقت رفتنه
پول رفتن رو بده چشم تا هممون جم کنیم بریم مگه رفتن اینقدر آسونهدر کل بنظرم زندگی دیجیتالمون مثل چینی ها و شاید حتی در آینده ، کره شمالی خواهد شد
وقت رفتنه
من دوتا از دوستام که با خانوم هاشون رفتن آمار در آوردم خونه فروختن رفتن .یعنی جفتشون خونه داشتندر کل بنظرم زندگی دیجیتالمون مثل چینی ها و شاید حتی در آینده ، کره شمالی خواهد شد
وقت رفتنه
نمیدونماین کسب و کارها منظورشان کدوم کارها هست؟
خیلی هم خوب باشون رفتار شد راهمون میدن الان
این طرح یعنی مثل الان همه چیز برای شما فیلتره و کندی دارییه چیزی در مورد اینترنت طبقاتی بگم
حالا منظور از اینترنت افراد عادی چیه آیا کلا دسترسیشون به خارج محدود میشه یا سرعت و پهنای باند خارج براشون کم میشه ؟
اگر دسترسیشون محدود بشه و با vpn نشه دورش زد مصرف اینترنت به شدت پایین میاد و چون این شرکت های ارائه دهنده های اینترنت همه خودی و اقا زاده ها هستن صداشون در میاد که ما داریم ضرر میکنیم در نتیجه بیخیال این طرح میشن .
غم خودمون کم بود، حالا هر روز با دیدن پینگ تو هم جیگرمون کباب میشهاین اینترنت طبقاتی قبلا در اختیار خبرنگاران و نمایندگان مجلس و برادران تولیــد محتوای فرهنگی بود و سیمکارت مخصوص داشتن اصلا فیلتر ندارن اونا
عکس امروز تزئینی
View attachment 386361

کی اوتزیو ؟غم خودمون کم بود، حالا هر روز با دیدن پینگ تو هم جیگرمون کباب میشه
یه استریمر انگلیسی مال بازی فیفا التیمیت بود که رکورد بردهای متوالیش یه چیزی حدود 5-6 ماه بود. بعد یه بار اومد بره تو بازی اینترنتش قطع شد و براش شکست ثبت شد و رکوردش از بین رفت.اینقدر عصبانی شد و براش عجیب بود که همون هفته رفت اینترنتش رو عوض کرد و یه اینترنت بهتر گرفت.بعد ما هر هفته حداقل 2-3 بار وسط بازی برامون قطع بشه باید کلاهمون رو بندازیم هوا.اصلا اون وضعیت برامون تعریف نشده که مثلا 6 ماه اینترنتت حتی یکبار قطع نشه![]()
نه tekkz بود(فکر کنم فیفا 23 بود)اومد بره تو بازی همون اول اینترنتش قطع شد بعد چمپِ هفته بعد اومد گفت اینترنتم رو عوض کردم کلی هم فحش به اون قبلی دادکی اوتزیو ؟
تکز دیگه دوره اش تموم شده .برای سلامتی شرکت میکنه توی مسابقاتنه tekkz بود(فکر کنم فیفا 23 بود)اومد بره تو بازی همون اول اینترنتش قطع شد بعد چمپِ هفته بعد اومد گفت اینترنتم رو عوض کردم کلی هم فحش به اون قبلی داد![]()