بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ایشالا درست میشه ولی فک نکنم به این زودیا هرچند یه دونه عدد زیاد مسئله ای نیست مگه شانست همون موقع یکو بزنی ولی تیرت رجیستر نمیشه .توی فیفا چند تایم اوت پشت هم بده یا پینگ بره بالا بعد خوب بشه بازی چند ثانیه با سرعت 2x میشه :D

کنسولت چیه
مشکل اینه DAYz وقتی پینگت از 180 بره بالاتر سریع پرتت میکنه بیرون ، کاراکتر به مدت 15 ثانیه تو سرور بی حرکت میمونه و میکشنش و تا 15 ثانیه بعدترشم حق ورود ندارم

• Sad
Reactions: ultimate team 2
سلام.

دوستان با چه dns ی روی نت مخابرات میشه وارد FUT شد؟
الکترو برای من وارد میشه اما FUT خطا میده. ایرانسل هم به همین صورت.
VPN رو هم که فعال میکنم ping میره روی 300 و عملأ بازی کردن غیر ممکن میشه.
من رو pc با الیت پینگ بازی میکنم.روی ps5 هم میتونی از طریق کامپیوتر شِیر کنی ولی این چند روز که روی ps5 قطع شده تست نکردم ببینم میشه یا نه ولی برای pc اوکی هست پینگت هم زیاد نمیشه.قیمتش هم ماهی 49 تومن بود آخرین بار که خریدم

همچنان با این مشکل روبرو هستم خاموش روشن کنم برای مدتی مثل 30 دقیقه خوبه
View attachment 386298
جواب ایرانسل
View attachment 386299
ایرانسل عادی هست یا tdlt ؟
من الان با tdlt پینگ گرفتم اینطوریه که نوسانش برای اینترنت سیم کارتی به نظرم قابل قبوله.البته من مودم zlt x28 دارم و تازه این با سیگنال زرد و ارتباط هم با وایفای هست.اگه سیگنال سبز بشه و با کابل لن وصل بشم احتمالا بهتر هم میشه

Screenshot 2025-07-15 171117.png

آخرین ویرایش:
من رو pc با الیت پینگ بازی میکنم.روی ps5 هم میتونی از طریق کامپیوتر شِیر کنی ولی این چند روز که روی ps5 قطع شده تست نکردم ببینم میشه یا نه ولی برای pc اوکی هست پینگت هم زیاد نمیشه.قیمتش هم ماهی 49 تومن بود آخرین بار که خریدم

ایرانسل عادی هست یا tdlt ؟
من الان با tdlt پینگ گرفتم اینطوریه که نوسانش برای اینترنت سیم کارتی به نظرم قابل قبوله.البته من مودم zlt x28 دارم و تازه این با سیگنال زرد و ارتباط هم با وایفای هست.اگه سیگنال سبز بشه و با کابل لن وصل بشم احتمالا بهتر هم میشه

View attachment 386304
TD هست فول آنتن با سیگنال عالی ، ولی نصف روز اینطوری میشه ، اینا موقتیه ممکنه دو ساعتم خوب باشه 10 ساعت نه
Screenshot 2025-07-15 185630.png
من 2 سال اینترنتم همین بود پینگ میرفت روی1000 ! بعد رفع فیلترینگ واتس اپ درست شد بعد جنگ دوباره برگشت به حالت اولش
من همچین دسته گلی رو از دست دادم اگه بدونید چقدر سخته گرفتن این آیتم ها تو سرور official بازی ، بخاطر نوسان پینگ منو پرت میکنه بیرون
Screenshot 2025-07-15 185925.png

TD هست فول آنتن با سیگنال عالی ، ولی نصف روز اینطوری میشه ، اینا موقتیه ممکنه دو ساعتم خوب باشه 10 ساعت نه

من 2 سال اینترنتم همین بود پینگ میرفت روی1000 ! بعد رفع فیلترینگ واتس اپ درست شد بعد جنگ دوباره برگشت به حالت اولش
من همچین دسته گلی رو از دست دادم اگه بدونید چقدر سخته گرفتن این آیتم ها تو سرور official بازی ، بخاطر نوسان پینگ منو پرت میکنه بیرون
View attachment 386311
SVD؟
تو سرور official اینو پیدا کنی واقعا مردی 😅
منم نتم یکم بهتر شده از دیروز میتونم بدون چیز خاصی برم تو rainbow 6 و fallout 76.

• Like
Reactions: Arash-S212
SVD؟
تو سرور official اینو پیدا کنی واقعا مردی 😅
منم نتم یکم بهتر شده از دیروز میتونم بدون چیز خاصی برم تو rainbow 6 و fallout 76.
زیر 2 ساعت کمتر میشه گرفت
اینجا LE-MAS و AKM هم دارم چه فایده سر پینگ نمیتونم پلی بدم

• Like
Reactions: UnHoLy666
اینترنت طبقاتی به‌طور رسمی تصویب شد!

در نشست عصر سه‌شنبه شورای عالی فضای مجازی با حضور سران قوا، آیین‌نامه اجرایی کمیته «تسهیل فعالیت کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال» با اجماع اعضا به تصویب رسید.

والا من با شاتل خوب وصل میشم هر روز دارم بتلفیلد 2042 بازی میکنم البته که چیز شکن میزنم share میکنم رو ایکس باکس
به راحتی وصل میشم پینگ ثابت 70 تا 80 میده سرور های اروپا
شما به جایی وصل نیستی ؟
که همیشه اینترنت که وصل میشی مشکلی نداره؟؟

اینترنت طبقاتی به‌طور رسمی تصویب شد!

در نشست عصر سه‌شنبه شورای عالی فضای مجازی با حضور سران قوا، آیین‌نامه اجرایی کمیته «تسهیل فعالیت کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال» با اجماع اعضا به تصویب رسید.
معاون وزیر ارتباطات فرمودند gps تکنولوژی آمریکاییست و ما باید از تکنولوژی مشابه چینی استفاده کنیم
لینک خبر

بنظرم پاشیم بریم همین افغانستان و پاکستان حداقل تو یه سایت خارجی میخوای ثبت نام کنی اسم کشورشون تو لیستشون هست و تو دنیا وجود داری

میتونی ویزا و مستر کارت هم بگیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or