بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

هیچکس ، فقط خودم وصل اصلا فرقیم نداره به لن وصل کنم یا با وای فای ، مبین نتم دارم در حالت معمول تو کانتر همه کاراکترا رقص بندری میرن نمیدونم چرا اینطوریه با اینکه مبین نت پینگ پکت لاستش ایراد نداره ولی کلا لگ داره انگار هر سه ثانیه همه چیز فریز میشه
یبار ریست کن مودم رو دوباره کانفیگ کن ببین تاثیری داره

چرا حالا Anubis ـت طوفان زدست :D

• Smile
Reactions: Coffee Addicted
هیچکس ، فقط خودم وصل اصلا فرقیم نداره به لن وصل کنم یا با وای فای ، مبین نتم دارم در حالت معمول تو کانتر همه کاراکترا رقص بندری میرن نمیدونم چرا اینطوریه با اینکه مبین نت پینگ پکت لاستش ایراد نداره ولی کلا لگ داره انگار هر سه ثانیه همه چیز فریز میشه
مبین نت خب تو شرایط عادی هم پینگش همینه.من خودم ۳ ساله دارم و هیچوقت در حدی نبوده که بدرد بازی بخوره

فورتنایت کسی تونسته پلی بده بدون پکت لاست؟ من تست نکردم راستش اگه کسی دی ان اسی زده که بدون پکت لاس تونسته بازی کرده بگه . ممنون

مبین نت خب تو شرایط عادی هم پینگش همینه.من خودم ۳ ساله دارم و هیچوقت در حدی نبوده که بدرد بازی بخوره
مبین نت اصلا مشکل پینگ و پکت لاست نداره یه جور حالت فریز شدن و lag spike داره کاراکترا گیر میکنن یا با لگ حرکت میکنن ولی چیزی تو Network info نشون نمیده ؟

مبین نت اصلا بدرد گیم نمیخوره تازه پشتیبانیش گرون ترین مودمشو کرد تو پاچم 7 میلیون ازم گرفت اسمشم گذاشتن مودم گیمینگMN-C1200M 🤡
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همراه اول و ایرانسل همچین چیزی ندارن اما درصدی مشخصی پکت لاست دارن خصوصا ایرانسل که یهو پینگ میپره روی 2000 بعد 7% پکت لاست میگیره وضعیت پهنای باند و نویز و کیفیت دریافت سیگنالم خوبه
Screenshot 2025-07-13 164204.png
تو تست Speedtest کیفیت گیم رو 3 ستاره زده سرعت من قبلا 100 مگابیت بوده

Screenshot 2025-07-13 181610.png

دوستمون از پکت لاست شاکیه
مبین نت اصلا مشکل پینگ و پکت لاست نداره یه جور حالت فریز شدن و lag spike داره کاراکترا گیر میکنن یا با لگ حرکت میکنن ولی چیزی تو Network info نشون نمیده ؟

مبین نت اصلا بدرد گیم نمیخوره تازه پشتیبانیش گرون ترین مودمشو کرد تو پاچم 7 میلیون ازم گرفت اسمشم گذاشتن مودم گیمینگMN-C1200M 🤡
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همراه اول و ایرانسل همچین چیزی ندارن اما درصدی مشخصی پکت لاست دارن خصوصا ایرانسل که یهو پینگ میپره روی 2000 بعد 7% پکت لاست میگیره وضعیت پهنای باند و نویز و کیفیت دریافت سیگنالم خوبه
View attachment 386163

View attachment 386164
کلی دارم میگم که مبین نت پینگش همینطوریه و بالا پایین میشه.تو اون عکس هم پکت لاسی من ندیدم و فقط نوسان شدیده.کلا هیچ نوع اینترنت سیم کارتی تو ایران به درد بازی نمیخوره مگر اینکه ۵g باشه اونم تو منطقه ای باشه که پوشش خوبی داشته باشه.
ما تو شرکت جایی هستیم که دقیقا وسط پوشش ۵g هست و پینگ نسبتا خوب و با ثباتی داره.هرچند که همونم باز به خوبی فیبر و adsl نیست

منم گفتم مشکلم با CS2 حل شده. البته من هنوز نمیگم 100% درست شده، حس میکنم هنوز 5-10% مونده تا بشه مثل قبل.

رفیقمم فیبر مخابرات داره که از من هم زودتر مشکلش حل شده.
فقط من نمیدونم چرا هر ماه این سرویس پینگم غیرفعال میشه دوباره باید زنگ بزنم فعال کنند!

سرعت متصل شدن به چیز پی ان ها هم بهتر شده!
بخاطر اینه ipv6 امروز ازاد شده

فورتنایت کسی تونسته پلی بده بدون پکت لاست؟ من تست نکردم راستش اگه کسی دی ان اسی زده که بدون پکت لاس تونسته بازی کرده بگه . ممنون
دیشب با تی دی التی ایرانسل و دی ان اس الکترو بعد دو هفته تونستم راحت به سرور وصل شم بدون پکت لاست امروز تست نکردم

کلی دارم میگم که مبین نت پینگش همینطوریه و بالا پایین میشه.تو اون عکس هم پکت لاسی من ندیدم و فقط نوسان شدیده.کلا هیچ نوع اینترنت سیم کارتی تو ایران به درد بازی نمیخوره مگر اینکه ۵g باشه اونم تو منطقه ای باشه که پوشش خوبی داشته باشه.
ما تو شرکت جایی هستیم که دقیقا وسط پوشش ۵g هست و پینگ نسبتا خوب و با ثباتی داره.هرچند که همونم باز به خوبی فیبر و adsl نیست
فیبر که نمیدن 2 ساله کابل کشیدن ، قرار بود اسیاتک تا پارسال فیبر بده ، ADSL هم نتوسنتم بگیرم گفتن مشکل از مخابرات اونا همکاری نمیکنن
مشکل من فعلا حل شد ، یکبار اینترنت کا قطع شد بعد وصل شده الان اوکی هست ، حتی DNS هم نمی خواد راحت به dead by daylight وصل شدم
ولی انصافا پینگ ADSL نصف اینه ! با 8.8.8.8 رو 68 هست
Screenshot 2025-07-13 204627.png

• Like
Reactions: hamid_barca

View attachment 386163

View attachment 386164
امیر این نت های سیم کارتی یه نوسانی همه دارن .امروز هم با اینکه بحساب خودشون بهتر شده گند بیشتری زدن الان فامیلمون میگه به فیفا التیمیت نمیتونه وصل بشه خودمم صبحی وصل بودم الان صفحه توی لودینگ گیر کرده

خب فامیلمون ما با ps5 هیچجوره وصل نمیشه ولی من با سریز ایکس وصل شدم :))
نه داداچ بدرد نمیخوره میرم ۱۳ میلیون میدم نخل مارکت بازیهای گیم پس رو برای ۵ بهم بده :))
۲۰۲۵۰۷۱۳_۲۰۵۱۵۸.jpg

آخرین ویرایش:
  • Sad
Reactions: Coffee Addicted
ما این همه بد از شاتل گفتیم حالا خوبش هم بگیم :D

الان رفتم تو کنترل پنلم میبینم 8 تیر که تمدید کردم حالا پایانش به جای اینکه ماه بعد باشه زده امشب تموم میشه....شاکی زنگ زدم که چه وضعیه و فلان و بیسار که گفت این 2 هفته تمدید رایگان بوده، بسته خودت بعدش فعال میشه.فقط بدیش اینه که 2 ساعت فقط وقت دارم که 300 گیگ رو مصرف کنم ;))

اونایی که شاتل دارید حواستون باشه که این 2 هفته رایگانتون مثل من حیف نشه

• Like
Reactions: ultimate team 2
ما این همه بد از شاتل گفتیم حالا خوبش هم بگیم :D

الان رفتم تو کنترل پنلم میبینم 8 تیر که تمدید کردم حالا پایانش به جای اینکه ماه بعد باشه زده امشب تموم میشه....شاکی زنگ زدم که چه وضعیه و فلان و بیسار که گفت این 2 هفته تمدید رایگان بوده، بسته خودت بعدش فعال میشه.فقط بدیش اینه که 2 ساعت فقط وقت دارم که 300 گیگ رو مصرف کنم ;))

اونایی که شاتل دارید حواستون باشه که این 2 هفته رایگانتون مثل من حیف نشه
میگن بدون دی ان اس شاتل الان میاره تست کن ددی حمید :))

• Cool
Reactions: hamid_barca
میگن بدون دی ان اس شاتل الان میاره تست کن ددی حمید :))
از بعد اتفاقات 401 نمیتونستم بدون dns با شاتل وصل بشم تا دیروز که درست شد
ولی احساس میکنم با Dns بازی فرق داره یه جورایی روونتره تا خود شاتل من با شاتل اصلا R1 انگار کار نمیکنه ولی با dns میندازه رد میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or