بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کسی اینجا تجربه استفاده از اینترنت owa آسیاتک رو داره؟ واسه بازی آنلاین مناسب هست ؟
اینترنت بی سیم مناسب بازی انلاین نیمه حرفه ای به بالا نیست.گزینه معقول اینترنت کابلی مثل فیبر نوریه. بعد از اون adsl

• Like
Reactions: KinG-ScorpioN
سلام
دوستان کسی اینترنت زی تل داره؟ میخواستم بدونم کیفیتش چطوریه هم برای دانلود هم برای پلی کردن.
من زیتل دارم
راضی هستم
برای دانلود خیلی خوبه، محدودیت دانلود نداره (البته مثل اینکه یه عدد گنده هست که اگه خیلی بیش از حد دانلود کنی بهش میرسی و سرعتت کم میشه) سرعت دانلود برای من بین 30 تا 40 مگابیت متغییر هست
برای بازی آنلاین خیلی حرفه ای زیاد مناسب نیست چون پینگ پایداری نداره ولی برای منکه هر از چند گاهی فوتبال آنلاین بازی میکنم و معمولا سینگل پلیر هستم مناسبه کارم رو ره میندازه
بازی مثل بلک اوپس و فلایت سیمولاتور که نیاز به آنلاین بودن هم داره اوکی بود برای من

• Like
Reactions: HellGuard
سلام من از tdlte پیشگامان استفاده میکردم و خیلی راضی بودم اما یه چند وقتیه به شدت سرعتش پایین اومده و هرکاری میکنم درست بشو نیست . جا به جاش میکنم ، با خود اپراتور برسی کردم و حتی مودمو ریست کردم . درکل هرکاری میکنم سرعت افتضاحه و عملاً غیر قابل استفاده شده . کسی می‌تونه کمکی بکنه ؟

یه چیزی بگم شاید بدرد یکی خورد

من قبلا تعریف کرده بودم که یه خط تلفن داشتم که روش adsl بود ولی خیلی قطعی داشت.بعد رفتم یه خط تلفن جدید خریدم که اینترنت جدید روش بگیرم که به محض وصل شدن زد اون خط اولی رو کلا با بوق تلفنش قطع کرد.خلاصه اون خط اول رو از پایین سر خط قطع کردم و گفتم همین جدیده کافیه ولی همینم نسبتا قطعی زیاد داشت و در بهترین حالت روزی 2 بار قطعی بود.

چند روز پیش دوست بابام که خودش تو مخابرات هست اومد برام سیم مستقیم بکشه تا سر خط که راحت بشم ولی قبلش به یه چی شک کرد و گفت بذار اینو تست کنم شاید درست شد.خلاصه اومد همه پریزها رو گشت و سر خط اصلی(داخل خونه) رو پیدا کرد و دید اون خط اولی یه تیکه اش کنده شده و خورده به بدنه نمیدونم کجا و میگفت ارت داره(همچین چیزی خلاصه).بالاخره یکم از دیوار رو کند و رسید به سیم اصلی و هر دوسیم رو درست و حسابی چسبکاری کرد و در کمال تعجب هر 2 خط با هم وصل شدن و هر دو بدون مشکل دارن کار میکنن و الان 3 روزه که قطعی رو هیچکدوم نداشتم.

• Like
Reactions: mallo

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or