معمولا وقتی تیکت میزنی سرعت رو میارن پایین نت استیبل میشه. برای تو اینکار رو نکردن. به نظر من شانس اوردی چون اگه بخوای دوباره سرعت رو به حالت عادی برگردونی عذابت میدن. از اون طرف اینکار هم عملا دزدیه پول سرویس با سرعت بالا میگیرن سرعت پایین تر میدن بهت. من که زیر بار نرفتم.نه البته قبل از این قطع وصل شدن ها سرعت بهتر بود ده روز پیش،اصلا آپلود ندارم دیگه و قطعی همچنان ادامه داره
View attachment 343627
پینگ فیبر با adsl خیلی فرقی نمیکنهمعمولا وقتی تیکت میزنی سرعت رو میارن پایین نت استیبل میشه. برای تو اینکار رو نکردن. به نظر من شانس اوردی چون اگه بخوای دوباره سرعت رو به حالت عادی برگردونی عذابت میدن. از اون طرف اینکار هم عملا دزدیه پول سرویس با سرعت بالا میگیرن سرعت پایین تر میدن بهت. من که زیر بار نرفتم.
—————
نت فیبر بخوره تو سرشون نخواستم. همین نتی که الان دارم رو ازاد کنن پینگ رو پایین بیارن قطعی ها رو تموم کنن من یکی بسمه کارام راه میفتن. الان مثلا یکی بخواد با نت مخابرات ویندوز دانلود کنه نصب کنه نمیتونه. چون با DNS هم نمیشه به سرورهای مایکروسافت وصل شد. عملا باید تو روتر وی پی ان ستاپ کنی. حالا نت فیبر با همین محدودیت ها دستم برسه به چه درد میخوره؟ (به جز پینگ پایین و نبودن قطعی البته )
درسته عاشق اینن که سرعت را خراب کنن این حالا تیکت زده فردا تر نخوره خدا میدونه اصلا مشخص نیست چه کاری کردن که اینطور قطعی پیش اومده اینکه در تلاش بود که مودم جدید هم بفروشه پشتیبانی جالب بودمعمولا وقتی تیکت میزنی سرعت رو میارن پایین نت استیبل میشه. برای تو اینکار رو نکردن. به نظر من شانس اوردی چون اگه بخوای دوباره سرعت رو به حالت عادی برگردونی عذابت میدن. از اون طرف اینکار هم عملا دزدیه پول سرویس با سرعت بالا میگیرن سرعت پایین تر میدن بهت. من که زیر بار نرفتم.
—————
نت فیبر بخوره تو سرشون نخواستم. همین نتی که الان دارم رو ازاد کنن پینگ رو پایین بیارن قطعی ها رو تموم کنن من یکی بسمه کارام راه میفتن. الان مثلا یکی بخواد با نت مخابرات ویندوز دانلود کنه نصب کنه نمیتونه. چون با DNS هم نمیشه به سرورهای مایکروسافت وصل شد. عملا باید تو روتر وی پی ان ستاپ کنی. حالا نت فیبر با همین محدودیت ها دستم برسه به چه درد میخوره؟ (به جز پینگ پایین و نبودن قطعی البته )
GitHub - bia-pain-bache/BPB-Worker-Panel: A GUI Panel providing Worker subscriptions and Fragment settings and Warp configs, providing configs for cross-platform clients using (singbox-core and xray-core) به همراه mahsaNGدوستان عزیز رو همراه اول با چه چیز وی انی وصل می شوید ؟
من اصلا نتونستم با این درست کار کنم یه اموزشی چیزی میتونید تو شخصی برام بفرستید ؟
لینک آموزش ساخت پنل:من اصلا نتونستم با این درست کار کنم یه اموزشی چیزی میتونید تو شخصی برام بفرستید ؟
با پیجزز عالی کار میکنه سمت ورکر نرید که بدرد هیچی نمیخوره
دومین اگه فیلتر بشه با فرگمنت میشه وصل شد. معمولا بدون فرگمنت وقتی خوبه که فرگمنت اشکال داشته باشه. با mahsaNG رفتید یا با v2rayNG? V2rayNG بعضی مواقع گیر داره روی همراه اول...والا سابسکریپشن هاش رو دست هزار نفر دادم همشون وصل میشه رو همراه اولم عالیه همه راضی بودن
من از نرمال هاش روی nekobox ویندوز تست گرفتم عالی بود با پیشگامانبا فرگمنت وصل شدید یا بدون فرگمنت؟
بدون فرگمنت وصل نشید چون دومین رو فیلتر میکنن.