بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستانی که از پتیاک سرویس میگیرن یه آمار بدن ممنون میشم. :) پینگ داخلی، پینگ با سرور های روسیه و آلمان، سرعت دانلود در ساعات شبانه و قطعی!
سرویس مد نظرم 512mbps با ترافیک 10گیگ هست.

الان هم آی اس پیم مخابراته، بعد از اختلالات مربوط به پورت های UDP حدودا 11-30 درصد بسته به ساعات استفاده پکت لاس دارم.

دوستان عزیز
یکی به من از فرنگ برگشته بگه الان بهترین شرکتی که ازش اینترنت نامحدود بتونم بگیرم کدومه (‌تهران ، محدوده اقدسیه )
ماشالا اینقدر ISP زیاد شده من قاطی کردم کدوم خوبه کدوم بد ! .. چون شماها زیاد با اینها سر و کله زدین و اطلاعاتتون هم خوبه گفتم از شما راهنمایی بگیرم ...
فقط نامحدود باشه با سرعت خوب ترجیها بالای ۵۱۲ ..

مخابرات چند وقتیه سرعت دانلودش نصف شده برای من!
2مگ دارم. قبلا دانلودم 200 اینا بود ولی الان شده 120 اینطورا. یعنی با سرعت 1مگ داره دانلود میکنه!

دوست من شاید خاموش نشده بوده ، یا اینکه فایل هایی دیگه هم گذاشته بودین برای دانلود ؟ یام زودتر روشن شده ! نمی دونم البته در مورد کیس شما ، ولی من هم شهراد داشتم ، هم صبانت و هم شاتل الانم های وب ! به جرات می تونم بگم تنها ISP ـی که ازم تا حالا حجم ندزدیده همین های وب بوده ... هیچوقت تا حالا باهاش به مشکل بر نخوردم.
متاسانفه اين دومين باري بود كه حجم خوردن و اين مدل چيزها برام اتفاق افتاد ! البته دفعه قبلي تقصير خودشون بود چون به من درست در مورد فشفشه توضيح ندادن و باعث شدن من 10-12 گيگ از حجم ام رو از دست بدم كه بعد با كلي پيگيري و... تونستم حدود 9 گيگ اش رو پس بگيرم الان هم دارم پيگيري مي كنم و هي زنگ مي زنم كه صبح بهم گفتن رفته براي بررسي به بالاتري هاشون و فردا زنگ بزنم شايد جواب گرفتم :|

دوستانی که از پتیاک سرویس میگیرن یه آمار بدن ممنون میشم. :) پینگ داخلی، پینگ با سرور های روسیه و آلمان، سرعت دانلود در ساعات شبانه و قطعی!
سرویس مد نظرم 512mbps با ترافیک 10گیگ هست.

الان هم آی اس پیم مخابراته، بعد از اختلالات مربوط به پورت های UDP حدودا 11-30 درصد بسته به ساعات استفاده پکت لاس دارم.
الا 2-3 هفته ای هست پینگ و پکت لاسش ترکیده . به ندرت پینگ خارجی میاد زیر 200 بعضی وقت ها هم حدود 10-15 درصدی پکت لاس می گیره. از 2-3 روز پیش هم بعضی وقتا یهو وسط بازی 10 ثانیه فریز می شه بعد دوباره درست می شه ( این یکی ممکنه مربوط به UDP باشه) البته زنگ زدم گفتن این آنتنی که من روش هستم کمبود پهنای باند داره و دارن سعی می کنن مشکل رو حل کنن. سرعت دانلود روزانش بین 300-900 متغیره (البته سرویس من 2 Mb/s هست) شبانه هم بین 200-300 مصرف منصفانه و این دری وری ها رو هم نداره هر چقدر بخوای می تونی شبانه دانلود کنی ...
اما موقعی که خوب هست ( که تو این 2-3 هفته فوقش 2-3 روز اینطوری بوده) پینگش با 4.2.2.4 بین 95-100 هست با 8.8.8.8 بین 100-105 ...

آخرین ویرایش:
اه آسیاتک شورشو درآورده.
هم گرون کرده هم رایگانش شده از 2 تا 8 :|

متاسفانه کیفیتش هم افت کرده، فعلا برای گیم توصیه نمیشه.

متاسانفه اين دومين باري بود كه حجم خوردن و اين مدل چيزها برام اتفاق افتاد ! البته دفعه قبلي تقصير خودشون بود چون به من درست در مورد فشفشه توضيح ندادن و باعث شدن من 10-12 گيگ از حجم ام رو از دست بدم كه بعد با كلي پيگيري و... تونستم حدود 9 گيگ اش رو پس بگيرم الان هم دارم پيگيري مي كنم و هي زنگ مي زنم كه صبح بهم گفتن رفته براي بررسي به بالاتري هاشون و فردا زنگ بزنم شايد جواب گرفتم :|

پیگیری و پافشاری شما جای تحسین داره، اگه برخی از دوستان دیگه این مشکل رو داشتن کارشون به دشنام و قطع سرویس ختم می شد!

نوش جونت پسر برو لذت ببر. یه سوالی داشتم این اینترنت بررویه سیم تلفن هستش یا وایرلس .! مسعود به پرس؟
اگه سیم تلفن می دن حرف یه بنده خدایی درست می گفت بر اساس زیر ساخت که ما داریم تا 30 تا 50 مگ می تونن به ما بدن.که نمی دن:((

درود، معذرت بابت تاخیر، این سرویس رو روی خط تلفن دریافت میکنم.

متاسفانه کیفیتش هم افت کرده، فعلا برای گیم توصیه نمیشه.

تصمیم دارم ISP رو عوض کنم. شما چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید که سرویسهای حجمیش از سرعت و پینگ خوبی برخوردار باشه و هم دانلود رایگان داشته باشه؟
منطقه مخابراتی شهیدنصراللهی تهران

پیگیری و پافشاری شما جای تحسین داره، اگه برخی از دوستان دیگه این مشکل رو داشتن کارشون به دشنام و قطع سرویس ختم می شد!

ممنون اقا فرشيد
نه ولي واقعا" من از چند چيز خيلي بدم مياد يكي حق خوري هست يكي كار بلند نبودن و سعي در انجامش دادن و ادعا كردن ! كه امروز جفتش رو ديدم !
من ادمي نيستم كه بخوام پا پس بكشم بايد حاليشون بشه البته هاي وب سرويس دهي خوبي داشته به من تا حالا اما اين دو باري كه براي من مشكل ايجاد كرد به حدي عصبانيم كرد كه غير قابل باوره

اما نكته جالب در مورد همين هاي وب !
امروز بهم گفته بودن زنگ بزن با سوپروايزر صحبت كن امروز زنگ زدم و شايد بتونم بگم براي اولين بار با پشتيباني ايي صحبت كردم كه بچه ها فقط در خاطراتشون ياد مي كردن و مي گفتن و باورم نميشد وجود داشته باشن !
شخصي كه من بايد براش قوانين شركت خودشون رو توضيح ميدادم و فرق بين downloaded و volume charge رو براش تشريح مي كردم !
فردي كه براي 200 بار مشكلم رو توضيح دادم و باز رفت سرجاي اول !
فردي كه با حرف هاي خودش محكومش كردم و نشون دادم چه اشتباهي داره مي كنه و باز نميدونم نمي فهميد يا نميخواست بفهمه يا ... !
و در اخر هم وقتي ديگه عصباني شدم و گفتم با سوپروايزر ميخوام صحبت كنم گفت امروز 5 شنبه است و كسي نيست ! حالا ديروز همكارش گفت تا فردا افراد مسئول بالاتر رسيدگي مي كنن زنگ بزنيد و جواب بگيريد نميدونم اين وسط كي دروغ گفت

نكته جالبتر اين كه يه سري اطلاعاتي كه ميتونستم بهشون استناد بكنم از توي پنل كاربري ايم پاك شده بودن !

ممنون اقا فرشيد
نه ولي واقعا" من از چند چيز خيلي بدم مياد يكي حق خوري هست يكي كار بلند نبودن و سعي در انجامش دادن و ادعا كردن ! كه امروز جفتش رو ديدم !
من ادمي نيستم كه بخوام پا پس بكشم بايد حاليشون بشه البته هاي وب سرويس دهي خوبي داشته به من تا حالا اما اين دو باري كه براي من مشكل ايجاد كرد به حدي عصبانيم كرد كه غير قابل باوره

اما نكته جالب در مورد همين هاي وب !
امروز بهم گفته بودن زنگ بزن با سوپروايزر صحبت كن امروز زنگ زدم و شايد بتونم بگم براي اولين بار با پشتيباني ايي صحبت كردم كه بچه ها فقط در خاطراتشون ياد مي كردن و مي گفتن و باورم نميشد وجود داشته باشن !
شخصي كه من بايد براش قوانين شركت خودشون رو توضيح ميدادم و فرق بين downloaded و volume charge رو براش تشريح مي كردم !
فردي كه براي 200 بار مشكلم رو توضيح دادم و باز رفت سرجاي اول !
فردي كه با حرف هاي خودش محكومش كردم و نشون دادم چه اشتباهي داره مي كنه و باز نميدونم نمي فهميد يا نميخواست بفهمه يا ... !
و در اخر هم وقتي ديگه عصباني شدم و گفتم با سوپروايزر ميخوام صحبت كنم گفت امروز 5 شنبه است و كسي نيست ! حالا ديروز همكارش گفت تا فردا افراد مسئول بالاتر رسيدگي مي كنن زنگ بزنيد و جواب بگيريد نميدونم اين وسط كي دروغ گفت

نكته جالبتر اين كه يه سري اطلاعاتي كه ميتونستم بهشون استناد بكنم از توي پنل كاربري ايم پاك شده بودن !

دوست عزیز، سعی بر توجیه کردن و بحث با پشتیبانها کار بیهوده ای هست و دلیلی هم نداره،

همونطور که قبلا هم از قول مدیریت زیرساخت گفتم، پشتیبانهای عادی ISP ها تجربه و دانش کافی رو در موارد غیر روتین ندارن و وقتی می بینید نمی تونن کمکی کنن باید زودتر سعی کنید با مدیر ارشد پشتیبان ارتباط برقرار کنید تا مشکلتون حل بشه.

البته این هم در مواردی مثل مشکل شما که مستقیم به ISP مربوط هست، مشکلاتی که از ISP نیست رو حتی مدیر شرکتشون هم نمی تونه حل کنه!

59676889846383142915.jpg

پینگ تایم استثنایی با سرور های روسیه به کمک وی پی ان گیمینگ سیستک.

59676889846383142915.jpg

پینگ تایم استثنایی با سرور های روسیه به کمک وی پی ان گیمینگ سیستک.

اگه سرویس خودت هم عالی نباشه با سیستک هم نمیشه این پینگای تا این حد پایین رو گرفت، من الان هم با سیستک تست می کنم مثل ماه پیش نمی تونم پینگ بگیرم!

اگه سرویس خودت هم عالی نباشه با سیستک هم نمیشه این پینگای تا این حد پایین رو گرفت، من الان هم با سیستک تست می کنم مثل ماه پیش نمی تونم پینگ بگیرم!
درسته فرشید جان.
پینگ من با ایران روی 7-8 میلی ثانیه می چرخه برای همین پایینترین پینگ ممکن رو با خارج کشور می تونم بگیرم.
C:\Users\Mohammad>ping farsnews.com

Pinging farsnews.com [178.22.78.1] with 32 bytes of data:
Reply from 178.22.78.1: bytes=32 time=7ms TTL=52
Reply from 178.22.78.1: bytes=32 time=8ms TTL=52

تصمیم دارم ISP رو عوض کنم. شما چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید که سرویسهای حجمیش از سرعت و پینگ خوبی برخوردار باشه و هم دانلود رایگان داشته باشه؟
منطقه مخابراتی شهیدنصراللهی تهران

???????

های وب رو دیدم اما هم 3 ساعت بیشتر دانلود رایگان نداره هم سرویس 2مگش کلا دانلود رایگان نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or