دوستان کسی مخابرات 1 مگ یا 2 مگ نامحدود داره؟میخواستم بدونم کیفیتش چطوره؟ پینگ؟ دیگه دارم از دست شاتل دیوونه میشه پینگ فضایی رفته بالا سرعت دانلود هم اومده رو 8!
ممنون میشم اگر کسی داره جواب بده.

سرعت دانلودتون چقدره حدودا ؟
تهرانید ؟ مرکز مخابراتیتون چیه ؟
مخابرات بعضی از استان ها سرویس نامحدود رو حذف کرده ، دسته جمعی یه حرکتی چیزی انجام بدیم بینیم نتیجه میده ؟ محدود خیلی سخته باو![]()

من این ماه مجبور شدم 18 گیگ حجم اضافه بخرم
این بجز 39 گیگ هست که شبانه دانلود کردم!!!

مخابرات بعضی از استان ها سرویس نامحدود رو حذف کرده ، دسته جمعی یه حرکتی چیزی انجام بدیم بینیم نتیجه میده ؟ محدود خیلی سخته باو![]()
میشه بیشتر توضیح بدید که سرویستون چیه و در چه ساعاتی محدود شده ؟!دوستان کسی میدونه فرم فسخ قرارداد با شاتل رو باید به چه ایمیلی بفرستم؟؟
امروز سرعت دانلودم از شاتل از 8 به 5 رسید
دیروز زنگ زدم به شاتل میگم اینترنت من سرعتش رسیده به 8 بعد بهم میگم مصرفتون بالا بوده سرعتتون تقسیم بر 8 شده پایین اومده باید مدیریت دانلود داشته باشید!بعد من میگم خوب تا اون جایی که میدونم 380 تقسیم بر 8 میشه تقریبا45 نه 8!بعد یه چیزی جوابمو دادکه نه من فهمیدم چی گفت نه خودش.منم گفتم ممنون گوشی رو قطع کردم
یعنی یه ذره سواد ندارن اینا!مادربزرگ من از اینا بیشتر سواد داره!
خداکنه زودتر اینا خط منو خالی کنن میخوام برم مخابرات 2 مگ نامحدود بگیرم!
دیروز خواستم سرویس نامحدودم رو تمدید کنم دیدم مخابرات خوزستان هم اینترنت نامحدود و هم دانلود شبانه رو حذف کرده کجا باید شکایت کنم؟
من که سیستمم 24 ساعته روشنه و توی 24 ساعت تقریبا 9 گیگ دانلود می کنم حالا با اینترنت حجمی چی کار باید بکنم خدا می دونه.
بعید می دونم پیگیری و از این جور حرفا جواب بده .سرویس ART5. (نامحدود با سرعت 384 کیلوبیت)میشه بیشتر توضیح بدید که سرویستون چیه و در چه ساعاتی محدود شده ؟!
سرویس خودتون رو دقیق ذکر کنید.