بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مفته×_× نامحدود هم داره؟ سرعت dl واقعیش چقده؟
مفته ولی تجهیزاتش خیلی گرونه ! یه بار باید نزدیک 450 تومن هزینه کنی ولی خوب بعدش واقعا عالیه ! نامحدود هم داره.سرعت دانلود از سایتهای خارجی بین 2 تا 3 مگابایت بر ثانیه ! از سایتهای ایرانی داخل کشور راحت 4 مگ بر ثانیه دانلود میکنه

سلام به استاد های گرامی من واقعا 2 دو راهی گیر افتادم ...

الان من پارس انلاین دارم 128 نامحدود 10 گیگ اول 2 مگ و 5 گیگ بعد 512 بعدش هم که دیگه .....

پینگم هم خوبه اما متاسفانه دانلود نمیتون زیاد بکنم . الان به نظر شما از مخابرات بگیرم 512 نامحدود ؟

قبلا داشتم باسه دانلود توپ بود اما باسه بازی انلاین نه ..

شرکتی هست که نتی داشته باشه که هم پینگ خوب باشه هم بار دانلود ؟

من کرمانشاه هستم ماهی 30 تومان راستش بیشتر نمیتونم بدم .

تو رو خدا بگید چکار کنم . این پارس انلاینه منو گول زد :دی این 10 گیگ اول مثل سرعت میره بعدش میشه ر**دمان

نتی هست از این قرتی بازی ها نداشته باشه و باسه دانلود هم خوب باشه ... اگه پینگ هم معمولی بود خوبه ...

سلام به استاد های گرامی من واقعا 2 دو راهی گیر افتادم ...

الان من پارس انلاین دارم 128 نامحدود 10 گیگ اول 2 مگ و 5 گیگ بعد 512 بعدش هم که دیگه .....

پینگم هم خوبه اما متاسفانه دانلود نمیتون زیاد بکنم . الان به نظر شما از مخابرات بگیرم 512 نامحدود ؟

قبلا داشتم باسه دانلود توپ بود اما باسه بازی انلاین نه ..

شرکتی هست که نتی داشته باشه که هم پینگ خوب باشه هم بار دانلود ؟

من کرمانشاه هستم ماهی 30 تومان راستش بیشتر نمیتونم بدم .

تو رو خدا بگید چکار کنم . این پارس انلاینه منو گول زد :دی این 10 گیگ اول مثل سرعت میره بعدش میشه ر**دمان

نتی هست از این قرتی بازی ها نداشته باشه و باسه دانلود هم خوب باشه ... اگه پینگ هم معمولی بود خوبه ...

مخابرات ۵۱۲ خوبه.البته به منطقه مخابراتی که توش هستی بستگی داره معمولا سرعت دانلودش نهایت ۶۰ کیلوبایت بر ثانیه است.اینطور که شما میخوای دانلود کنی با ۳۰ تومن همون پارس آنلاین بد نیست ولی اگر بتونی بیشتر هزینه کنی مخابرات ۲ مگ نامحدود واقعا نسبت به سرعت دانلودی که میده مفته! ۲۵۰ کیلوبایت بر ثانیه بدون افت سرعت ماهی ۷۰ تومن. شما میتونی با ۳۰ تومن از شرکتهای دیگه هم که نت حجمی میدن ولی شبها رایگان هستن استفاده کنی چون معمولا سرویسهای حجمی سرعت دانلودش رو باز میزارن و شبها بد نیست.

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

دوستان اگه ممکنه کمک کنید.
من در حال حاضر اینترنت 2Mbps شرکت آسیاتک رو دارم با حجم 10GB درماه. سرعت دانلود از سرورهای داخلی 1300 کیلوبایت برثانیه و از سرورهای خارجی 600 کیلوبایت بر ثانیه است. ساعت 1 شب تا 8 صبح دانلود رایگان با سرعت 130 کیلوبایت برثانیه داره که تقریباً شبی نزدیک به 3 گی گ دا نلود میکنه. اما پینگ سرویس بالاه. هزینش هم ماهیانه 46 ت ومن با مالیات و عوارض
سرویس های نامحدود آسیاتک هم مضخرف به تمام معنا.
------
حالا من میخوام نامحدود بگیرم. از هر کسی که پرس و جو کردم گفتند که رسانه ی تهران بهترین نامحدود در تهرانه. کسایی که دارن می خوام ازشون کمک بگیرم که ماهیانه تا 50 تومن، کدوم سرویسش رو میتونم بگیرم که هم سرعت دانلود بالا داشته باشه هم پینگ مناسب برای بازی؟؟؟

یا کلا کدوم شرکتا نامحدوداشون خوبه؟؟؟

آقا تو رو خدا یکی جواب منو بده چند تا سوال داشتم

۱. مخابرات هنوز نامحدود میده ؟
۲. سرعت دانلود ۲ مگ نامحدود و قیمتش ؟
۳. سرعت دانلود ۱ مگ نامحدود و قیمتش ؟
۴. به مشترکین خانگی سرویس بالاتر میدن ؟ چی باید بگی بهت سرویس بدن ؟
۵. پینگ چطوره ؟ تایم اوت ؟ پکت لاست ؟ کلا برای بازی آنلاین خوبه یا نه ؟
۶. به نظر خودتون سوال دیگه ای نیست بپرسم ؟ :دی اگه هست جواب اونم بدین :دی

ممنون

۴. به مشترکین خانگی سرویس بالاتر میدن ؟ چی باید بگی بهت سرویس بدن ؟
۶. به نظر خودتون سوال دیگه ای نیست بپرسم ؟ :دی اگه هست جواب اونم بدین :دی

ممنون
همه اینایی که گفتی بستگی به شهر و منطقه ای که داری زندگی می کنی داره مثلا الان تو شهر ما دیگه نامحدود نمیدن ولی من که نامحدود گرفته بودم 1 مگ 43 تومن بود 2 مگ 72 تومن بود تایم اوت نداشت ولی پینگ متغیر بود ولی من راحت می تونستم با خارجیا آنلاین بزنم

اقایون سره جدتون هر کی می تونه جواب بده
بچه هایی که تو مرکز مخابراتی مالک اشتر هستن اگه از سرویسشون راضین بگن دارن از کدوم isp استفاده می کنن.
من خودم داتک دارم نزدیکه دو ماهه گند زدن توش و می گن مشکل از مرکز مالک اشتره .پینگم واسه google حداقل 1000 وای میسته .
خیره سرشون سرویس 1mg دارن میدن سرعت دان رو 20 وای میسته .
ممنون

۴. به مشترکین خانگی سرویس بالاتر میدن ؟ چی باید بگی بهت سرویس بدن ؟ با کارت دانشجویی میشه ؟
۶. به نظر خودتون سوال دیگه ای نیست بپرسم ؟ اگه هست جواب اونم بدین
۷. الان من از یه شرکت ( صبانت ) اینترنت دارم اگر بخوام از رانژه این شرکت در بیام و اینترنت مخابرات وصل شه چقدر طول میکشه ؟

دوستان خواهش میکنم جواب همرو بدین خیلی گیرم :(

دوستان من تهران هستم مرکز مخابراتی من هاتف هست تهرانپارس الان سوالای بالا رو میشه جواب بدین ؟

۴. به مشترکین خانگی سرویس بالاتر میدن ؟ چی باید بگی بهت سرویس بدن ؟ با کارت دانشجویی میشه ؟
۶. به نظر خودتون سوال دیگه ای نیست بپرسم ؟ اگه هست جواب اونم بدین
۷. الان من از یه شرکت ( صبانت ) اینترنت دارم اگر بخوام از رانژه این شرکت در بیام و اینترنت مخابرات وصل شه چقدر طول میکشه ؟

دوستان خواهش میکنم جواب همرو بدین خیلی گیرم :(

دوستان من تهران هستم مرکز مخابراتی من هاتف هست تهرانپارس الان سوالای بالا رو میشه جواب بدین ؟
گل پسر بالاتر جوابتو دادنا

اقایون سره جدتون هر کی می تونه جواب بده
بچه هایی که تو مرکز مخابراتی مالک اشتر هستن اگه از سرویسشون راضین بگن دارن از کدوم isp استفاده می کنن.
من خودم داتک دارم نزدیکه دو ماهه گند زدن توش و می گن مشکل از مرکز مالک اشتره .پینگم واسه google حداقل 1000 وای میسته .
خیره سرشون سرویس 1mg دارن میدن سرعت دان رو 20 وای میسته .
ممنون
اگه واقعا مرکز مخابراتی مشکل داشته باشه از هر جای دیگه ای هم adsl بگیری احتمالا باز خرابه....اگه ارتفاع ساختمان بالای 3 طبقه و دید خوبی به جهت مختلف شهر داره بزن تو کار اینترنت وایرلس...هم پینگ خوب داری هم سرعت...تو تهران مثل پشکل وایرلس ریخته...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or