بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان مودمم رو ریست کردم.الان تنظیمات مودم پریده.سرویس اینترنت مخابرات مودم dlink.الان با سی دی مودم راه انداختم مودمو ولی وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم اینترنت قطع میشه.تنظیماتش و کسی میدونه چیه؟ از 192.168.1.1 میخوام تنظیم کنم
متشکر

همون سی دی درس تنظیم میکنه! زنگ بزن مخابرات! من وقتی مودم جدید خریدم نتم قطع شد تا اینکه زنگ زدم تا درستش کردن!

دوستان من تاحالا از مودم به صورت ppoe وصل میشدم الان میخوام بذارم رو حالت bridge این کارو کردم بعد اومد از توی ویندوز هم یه کانکشن ppoe ساختم که از این حالت وصل شم منتها وقتی یوز پس میزنم ارور 691 که مربوط به اشتباه بودن ایدی پس هست میده ایا ای پس بریج با ppoe فرق داره؟ مشکل از کجاست؟
حل شد مک ای پی از طرق شرکت ***** شده بود

آخرین ویرایش:
دوست من شما اون تصویر که من گذاشتم اصلا نگاه نکردی اونوقت میای جبهه گیری میکنی
اون عکس رو اگه خوب نگاه کنی ظرف مدت پنج ساعت 20گیگ دانلود کرده

تو ۵ ساعت ۲۰ گیگ یعنی ساعتی ۴ گیگ و یعنی سرعتی حدود 1.1 مگابایت در ثانیه که امکانش هست! من سرعت خودم از سرور داخلی رو ۱ مگابایته ! البته ساعت های خلوت ! حالا مخابرات رو ۱۰ مگابیت میده باید هم سرعتش همون حدودا باشه! البته اولش یکی گفت تو یک دقیقه ۱ گیگ دان میکنه که احتمالا داره سرعت سروره رو میگه! چون این سرعت رو این خط ها امکان پذیز نیست!

منم همینو میگم! ولی اون crc چی میگه پس؟
نتم 128 نامحدوده که اینجوری بستنش!!

- - -ویرایش - - -

هر دو رو بزن admin! مگه اینکه عوضش کرده باشی که در اون صورت فقط باید مودمو ریست کنی!

من چند وقتی بن بودم برا همین الان دارم جواب میدم
دوست عزیز crc اصلا ربطی به سرعت دانلود شما نداره (البته اگه زیاد بشه میتونه مشکل ایجاد کنه)
Crc ارور هایی هست در صورت مشکل داشتن خط به وجود میاد ( سیم خط زدگی داشته باشه نویز بالا باشه کیفیت خط مطلوب نباشه)کمش مشکلی ایجاد نمیکنه مثلا تو سه روز عددش زیر ۱۰۰۰ باشه طوری نیست اما زیادش مشکل ساز میشه.
معیاری که برای سرعتتون باید تو مودم ببینید downstream هست.

آخرین ویرایش:
سلام
تو ویندوز 8 چجوری پینگ میگیرند ؟
View attachment Ping.rar
بیا دادا اینو دانلود کن بعد پینگ بگیر اگه خواستی میانگین بگیری رو یکی از این فایل ها کلیک راست کن ادیت رو بزن t- رو پاک کن یا اگه خواستی با جای دیگه پینگ بگیری به جای اون عدد IP و یا آدرس سایت مورد نظر رو وارد کن .....

اقا امکانش هست که من بتونم سرویسم رو قبل از تموم شدن قرارداد عوض کنم؟

یعنی الان من تا 3 ماهه دیگه 1 مگ محدود دارم میخوام الان برم رو 1 مگ نامحدود میشه عوضش کرد؟

ای اس پی:مخابراته

همون سی دی درس تنظیم میکنه! زنگ بزن مخابرات! من وقتی مودم جدید خریدم نتم قطع شد تا اینکه زنگ زدم تا درستش کردن!

کجا زنگ میزنید برای تنظیم مودم؟ من هردفعه زنگ میزنم 2020 بالای 10 دقیقه پشت خط میمونم ولی بازم کسی برنمیداره!!

----
دوستان یکی که مخابرات تهران داره تنظیمات مودمو میگذاره اینجا؟
میخوام مودمو تنظیم کنم (2020 همچنان برنمیداره8-|)

---

آقا بیخیال حل شد (بعد از حدوداً 15 دقیقه گوشی رو برداشتن)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or