خیر. هیچ ispی تا جایی که من اطلاع دارم نمیشهپارس آنلاین اگه حجم تموم بشه میشه از ساعت رایگان استفاده کرد؟
اون رو خبر ندارم ولی 10 مگابایت مخابرات رو خودم با چشم خودم دیدم دقیقه ای یک گیگ دانلود داره
اون رو خبر ندارم ولی 10 مگابایت مخابرات رو خودم با چشم خودم دیدم دقیقه ای یک گیگ دانلود داره
یعنی ثانیه ای 16 مگ سرعت دانلود ؟؟ اصلا همچین چیزی ممکن نیست ... شما حتما اشتباه دیدی یا بیت و بایت رو اشتباه میکنی ...
یه دیقه صبر کن!
مگا بایت یا بیت؟
چجوری میشه از مخابرات گرفت؟
mind=blown
نه اشتباه نمیکنم
الان مخابرات برای شرکت ها سرویس 10 ارایه میکنه
تو فروم Perاستان هم بحث اینترنت استان گیلان یه سر بزنید یکی از پشتیبان های آشنای اول اونجا عضو هست و مطالب جالبیجالبینوان کرده
البته این مشاهده خود من بود
در هر صورت اگه یه شرکت ثبت شده داشته باشی میتونی بگیری
این عکس هم از دانلود شبانه گذاشته
![]()
بالاترین متوسط سرعت جهان حدودا 5 مگ بر ثانیه هست بعد چطور تو ایران 16 مگ بر ثانیه ؟؟؟؟ شما میگی تو 1 دقیقه 1 گیگ دان میکنه که 100% همچین سرعتی وجود خارجی نداره دوست من ....[/QUO
اقا چیزی نمیدونین حرف نزنین کسی هم فک نمیکنه ... من خودم تو isp کار میکنم از سر خط با لب تاپم که پورت گیگ نداشت تا 80 مگ دانلود کردم های وب هم واقعا سریس هاش تا 8 مگ بالا میرفت واقعا که تو , تو همین ایران پول بدی هر سرعتی رو واسط راه می اندازند
بالاترین متوسط سرعت جهان حدودا 5 مگ بر ثانیه هست بعد چطور تو ایران 16 مگ بر ثانیه ؟؟؟؟ شما میگی تو 1 دقیقه 1 گیگ دان میکنه که 100% همچین سرعتی وجود خارجی نداره دوست من ....[/QUO
اقا چیزی نمیدونین حرف نزنین کسی هم فک نمیکنه ... من خودم تو isp کار میکنم از سر خط با لب تاپم که پورت گیگ نداشت تا 80 مگ دانلود کردم های وب هم واقعا سریس هاش تا 8 مگ بالا میرفت واقعا که تو , تو همین ایران پول بدی هر سرعتی رو واسط راه می اندازند
بالاترین متوسط سرعت جهان حدودا 5 مگ بر ثانیه هست بعد چطور تو ایران 16 مگ بر ثانیه ؟؟؟؟ شما میگی تو 1 دقیقه 1 گیگ دان میکنه که 100% همچین سرعتی وجود خارجی نداره دوست من ....