بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اون رو خبر ندارم ولی 10 مگابایت مخابرات رو خودم با چشم خودم دیدم دقیقه ای یک گیگ دانلود داره

یعنی ثانیه ای 16 مگ سرعت دانلود ؟؟ اصلا همچین چیزی ممکن نیست ... شما حتما اشتباه دیدی یا بیت و بایت رو اشتباه میکنی ...

یعنی ثانیه ای 16 مگ سرعت دانلود ؟؟ اصلا همچین چیزی ممکن نیست ... شما حتما اشتباه دیدی یا بیت و بایت رو اشتباه میکنی ...

یه دیقه صبر کن!
مگا بایت یا بیت؟
چجوری میشه از مخابرات گرفت؟
mind=blown

نه اشتباه نمیکنم
الان مخابرات برای شرکت ها سرویس 10 ارایه میکنه
تو فروم Persian world هم بحث اینترنت استان گیلان یه سر بزنید یکی از پشتیبان های آشنای اول اونجا عضو هست و مطالب جالبیجالبینوان کرده
البته این مشاهده خود من بود
در هر صورت اگه یه شرکت ثبت شده داشته باشی میتونی بگیری
این عکس هم از دانلود شبانه گذاشته
2atuhu8a.jpg

آخرین ویرایش:
نه اشتباه نمیکنم
الان مخابرات برای شرکت ها سرویس 10 ارایه میکنه
تو فروم Perاستان هم بحث اینترنت استان گیلان یه سر بزنید یکی از پشتیبان های آشنای اول اونجا عضو هست و مطالب جالبیجالبینوان کرده
البته این مشاهده خود من بود
در هر صورت اگه یه شرکت ثبت شده داشته باشی میتونی بگیری
این عکس هم از دانلود شبانه گذاشته
2atuhu8a.jpg

بالاترین متوسط سرعت جهان حدودا 5 مگ بر ثانیه هست بعد چطور تو ایران 16 مگ بر ثانیه ؟؟؟؟ شما میگی تو 1 دقیقه 1 گیگ دان میکنه که 100% همچین سرعتی وجود خارجی نداره دوست من ....

بالاترین متوسط سرعت جهان حدودا 5 مگ بر ثانیه هست بعد چطور تو ایران 16 مگ بر ثانیه ؟؟؟؟ شما میگی تو 1 دقیقه 1 گیگ دان میکنه که 100% همچین سرعتی وجود خارجی نداره دوست من ....[/QUO

اقا چیزی نمیدونین حرف نزنین کسی هم فک نمیکنه ... من خودم تو isp کار میکنم از سر خط با لب تاپم که پورت گیگ نداشت تا 80 مگ دانلود کردم های وب هم واقعا سریس هاش تا 8 مگ بالا میرفت واقعا که تو , تو همین ایران پول بدی هر سرعتی رو واسط راه می اندازند

بالاترین متوسط سرعت جهان حدودا 5 مگ بر ثانیه هست بعد چطور تو ایران 16 مگ بر ثانیه ؟؟؟؟ شما میگی تو 1 دقیقه 1 گیگ دان میکنه که 100% همچین سرعتی وجود خارجی نداره دوست من ....[/QUO

اقا چیزی نمیدونین حرف نزنین کسی هم فک نمیکنه ... من خودم تو isp کار میکنم از سر خط با لب تاپم که پورت گیگ نداشت تا 80 مگ دانلود کردم های وب هم واقعا سریس هاش تا 8 مگ بالا میرفت واقعا که تو , تو همین ایران پول بدی هر سرعتی رو واسط راه می اندازند

هر وقت شما تونستی یه تست بگیری و بیاری اینجا بزاری اون موقع بحرف .... در ضمن من گفتم متوسط سرعت جهان نگفتم بالاترین ! تو ایران هم اصلا 1 % ممکن نیست سرعت دان 16 مگ بر ثانیه! وجود داشته باشه.

عزیز امکانش هست همونطور که به سرور های اختصاصی پورت 1 گیگ میدن برای یوزر ها هم میدن.فقط با قیمت بالا تر و ...
شاید هم اون طرف از سرور های داخلی دانلود میکرده و سرعتش بالا بوده
55174145881950570383.jpg

بالاترین متوسط سرعت جهان حدودا 5 مگ بر ثانیه هست بعد چطور تو ایران 16 مگ بر ثانیه ؟؟؟؟ شما میگی تو 1 دقیقه 1 گیگ دان میکنه که 100% همچین سرعتی وجود خارجی نداره دوست من ....

دوست من شما اون تصویر که من گذاشتم اصلا نگاه نکردی اونوقت میای جبهه گیری میکنی
اون عکس رو اگه خوب نگاه کنی ظرف مدت پنج ساعت 20گیگ دانلود کرده

دوستان مودمم رو ریست کردم.الان تنظیمات مودم پریده.سرویس اینترنت مخابرات مودم dlink.الان با سی دی مودم راه انداختم مودمو ولی وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم اینترنت قطع میشه.تنظیماتش و کسی میدونه چیه؟ از 192.168.1.1 میخوام تنظیم کنم
متشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or